искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Направление
Тип
Масштаб
Дополнительно
Цвет
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 402 моделей:
| эвакуатор Сбросить все
WonderWorld Машинка CITY Евакуатор WW-4057
Road Rippers Машина Road Rippers Rush and rescue Евакуатор (20134) 20134
+ 23 грн бонус, від 3 років
Road Rippers Машина Road Rippers City service fleet Евакуатор (20193) 2019
+ 17 грн бонус, від 3 років
Driven Спецтехніка Driven MICRO Грузовик -эвакуатор (WH1073Z) WH1073Z
+ 33 грн бонус, евакуатор, від 4 років
Bruder Спецтехніка Bruder Эвакуатор MAN + джип, М1:16 (02750) 02750
+ 300 грн бонус, евакуатор, від 3 років, масштаб - 1:16
Автомобіль Tigres Mercedes-Benz Sprinter Евакуатор з лафетом червоний (397
Тягач з бульдозером Siku (1616)
Машинка Driven Micro Вантажівка-евакуатор (WH1073Z)
WonderWorld CITY Эвакуатор (WW-4057)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
DRIVEN MICRO Грузовик - эвакуатор (WH1073Z)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
WonderWorld CITY Эвакуатор (WW-4057)
Автомодель TechnoDrive Евакуатор (510651.270) 510651.270
Автомодель TechnoDrive Евакуатор — це нова колекційна серія для справжніх любителів авто! Ці ігрові моделі створені, щоб сподобатися як малюкам, так і дорослим! Завдяки металевому кузову іграшка слугуватиме тривалий час та буде стійкою до ударів. Автомодель оснащена світловими та звуковими ефектами. Евакуатор має функціональні елементи: у нього відчиняються двері. Модель
Автомодель Majorette Дорожня допомога Евакуатор MAN TGS із Ford GT на прич
Автомодель Siku Вантажівка-тягач з катером (1613) 1613
Компанія Siku продовжує радувати своїх шанувальників якісними копіями відомих автомобільних брендів. Новинка від виробника - вантажівка-тягач з човном, виконаний з міцного металу і ударостійкої пластмаси. Машина виконана в масштабі 1:55, відповідає міжнародним стандартам безпеки і не містить ПВХ. Вантажівка оснащена причепом у вигляді платформи, передбаченої для перевезення
Автомодель Siku Тягач із ракетою на платформі 1:55 (1614) 1614
Автомодель «Тягач з ракетою на платформі» від бренду «Siku» – реалістична модель тягача з найменшою деталізацією. Іграшка виготовлена з якісних міцних матеріалів (пластик, метал). Масштаб моделі: 1:55. Дитина буде розвивати дрібну моторику, уяви і просторове мислення, зможе будувати сюжетні ігри з автомоделлю від бренду «Siku». «Тягач з ракетою на платформі» рекомендований для хлопчиків віком від 4-х років.
Машинка Road Rippers Rush and rescue Евакуатор (20134) 20134
Машинка «Rush and rescue. Евакуатор» від бренду «Road Rippers» – крута міська техніка зі світломузичними ефектами. Автомобіль виготовлений з якісного міцного сертифікованого матеріалу (пластик). Особливості: - Крюк та лебідка для реалістичною гри; - Робочі лампи; - Реалістичні звуки автомобіля; - Іграшка працює від 3-х батарейок (в комплекті); - Міцний матеріал корпусу. - Довжина іграшки: 13 см. Дитина буде розвивати дрібну та велику моторику, увагу та фантазію, просторове мислення і координацію рухів, вміння керувати механізмами під час гри з міською технікою від бренду «Road Rippers». Іграшка рекомендована для хлопчиків віком від 3-х років.
Машинка Tigres Евакуатор Mercedes-Benz Sprinter із лафетом жовтий 1:24 (39
Машинка «Евакуатор Mercedes-Benz Sprinter» жовтого кольору від бренду «Тигрес» – великий евакуатор з лафетом для сюжетних ігор на вулиці та в приміщенні. Набір виготовлений з якісних міцних сертифікованих матеріалів (пластик ABS та гума TPE). Особливості: - Деталізований прототип автомобіля Mercedes-Benz Sprinter; - Оригінальний дизайн; - Двері відкриваються; - Кермо піднімається/опускається; - Масштаб авто 1:24; - Автомобіль серії «Kid cars» в комплекті. Дитина буде розвивати моторику, увагу, просторове мислення, навички управління механізмами та весело проводити час з автомобілями від бренду «Тигрес». Іграшки рекомендовані для хлопчиків і дівчаток віком від 3-х років.
Ігровий набір Евакуатор з автомоделлю Audi A6 Avant (18-31418) 18-31418
Ігровий набір Евакуатор з автомоделлю Audi A6 Avant стане відмінним подарунком як для маленького автолюбителя, так і дорослого шанувальника автомобілів світового автопрому. Евакуатор може опустити платформу, щоб автомобіль легко заїхав і зайняв місце для довгого шляху. Цю модель можна знайти в єдиному синьому кольорі. Масштаб - 1:43. Рекомендовано для дітей віком від 3 років.
Ігровий набір Bburago Евакуатор з автомоделлю Jaguar F-Type R-Dynamic (18-
Ігровий набір Bburago Евакуатор з автомоделлю Jaguar F-Type R-Dynamic стане відмінним подарунком як для маленького автолюбителя, так і дорослого шанувальника автомобілів світового автопрому. Евакуатор може опустити платформу, щоб автомобіль легко заїхав і зайняв місце для довгого шляху. Цю модель можна знайти в єдиному білому кольорі. Масштаб - 1:43 У наборі: - евакуатор; - машинка Jaguar F-Type R Dynamic. Рекомендовано для дітей віком від 3 років.
Ігровий набір Shantou Jinxing Евакуатор (7205) 7205
Ігровий набір Shantou Jinxing Евакуатор відрізняється оригінальним і привабливим дизайном, який оцінить кожен хлопець. У комплект входить велика модель вантажівки та невелика модель автомобіля. За допомогою набору малюк зможе вигадати безліч сюжетів ігор. Машинки мають інерційний принцип руху, який дозволяє набирати швидкість та долати перешкоди. Натискання кнопки на вантажівці
DRIVEN MICRO Грузовик - эвакуатор (WH1073Z)
Машинка Road Rippers City service fleet Евакуатор (20193) 20193
Машинка Road Rippers City service fleet Евакуатор з ефектами — дуже потрібна міська служба. Розкажіть вашим дітям, що робить евакуатор! І хай розпочнеться гра! Машинка сподобається хлопчикам віком від 3-х років. Яскравий дизайн, деталізований корпус та якісні матеріали. Евакуатор врятує всіх із незручної ситуації і витягне машину. Гра з евакуатором сприяє розвитку координації рухів, логічного мислення та уяви. Особливості машинки: - є рухомі деталі; - світлові та звукові ефекти.
Ігровий набір K’s Kids Бетономішалка та евакуатор (KA10836-GB) KA10836-GB
Ігровий набір K’s Kids порадує кожного малюка! Набір складається з двох м'яких машинок з функцією Pull-back. Матеріал: текстиль, пластик. Пластикову основу можна зняти, а м'яке авто можна прати в пральній машині. Рекомендовано дітям від 12 місяців.
Машинка Dickie toys Евакуатор Дорожня допомога 32 см (3306014) 3306014
Для веселої гри вашої дитини оберіть чудову машинку Dickie toys Евакуатор Дорожня допомога 32 см із ефектами! Машинка зацікавить дівчаток та хлопчиків віком від 3-х років. У неї стильний деталізований дизайн, яскраві кольори кузова. Іграшка виготовлена з якісного пластику, має хромовані елементи. Є звукові та світлові ефекти. Гра з машинкою допоможе розвинути уяву, дрібну моторику та емоційне сприйняття. Пора поспішати на допомогу! Переваги машинки: - багажний відсік відкривається; - є механізм вільного ходу коліс; - підкат для буксування машини; - подвійний кран-маніпулятор з гачками.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   17  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на машинки и техника. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить машинка в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на машинки и техника. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История