искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Направление
Тип
Масштаб
Дополнительно
Цвет
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 1019 моделей:
| полиция Сбросить все
Uni-Fortune Машина Uni-Fortune NISSAN GT-R UKRAINIAN POLICE CAR (554033P)
+ 7 грн бонус, від 3 років
Uni-Fortune Машина Uni-Fortune Ford F150 POLICE CAR (554045P) 554045P
+ 25 грн бонус, від 3 років
Battat Машина Battat Кумедний автопарк Поліція (BX1497Z) BX1497Z
+ 23 грн бонус, від 1 року
Maisto Машина Maisto Chevrolet Camaro SS RS (Police) чорний . Світло і зву
+ 15 грн бонус, від 3 років
Road Rippers Машина Road Rippers Rush rescue Поліція (20243) 20243
+ 16 грн бонус, від 3 років
Bruder Спецтехніка Bruder поліцейський квадроцикл + фігурка полісмен (6301
+ 59 грн бонус, квадроцикл, від 3 років, масштаб - 1:16, розміри - 16 х 9 х 9 см
Dickie Toys Спецтехніка Dickie Toys Поліція з аксесуарами зі звук та світ.
+ 68 грн бонус, поліцейська машина, від 3 років, розміри - 30 см
Bruder Спецтехніка Bruder Джип Wrangler Unlimited Rubicon Police (02526) 0
+ 287 грн бонус, поліцейська машина, від 4 років, масштаб - 1:16, розміри - 33 x 14 x 16 см
Bruder Спецтехніка Bruder поліцейський пікап Wrangler з поліцейським (0250
+ 335 грн бонус, джип, від 3 років
Автомодель Автопром Поліцейський позашляховик білий 1:32 (A3241/3) A3241/2
Автомодель Автопром Поліцейський позашляховик білий обов'язково порадує як дитину, так і дорослого любителя колекціонувати модельки автомобілів! У автомоделі обертаються колеса та відкриваються двері. Вона зроблена з міцного металу в масштабі 1:32. З автомоделями Автопром можна придумати безліч цікавих ігор, так само вона стане відмінним доповненням інтер'єру. Гра з машинкою розвиває уяву і сприяє емоційному розвитку дитини. Ця автомодель неодмінно сподобається вашій дитині віком від 4-х років!
Автомодель Автопром Поліцейський позашляховик червоний 1:32 (A3241/1) A324
Автомодель Автопром Поліцейський позашляховик червоний обов'язково порадує як дитину, так і дорослого любителя колекціонувати модельки автомобілів! У автомоделі обертаються колеса та відкриваються двері. Вона зроблена з міцного металу в масштабі 1:32. З автомоделями Автопром можна придумати безліч цікавих ігор, так само вона стане відмінним доповненням інтер'єру. Гра з машинкою розвиває уяву і сприяє емоційному розвитку дитини. Ця автомодель неодмінно сподобається вашій дитині віком від 4-х років!
Автомодель Автопром Поліцейський позашляховик чорний 1:32 (A3241/3) A3241/
Автомодель Автопром Поліцейський позашляховик чорний обов'язково порадує як дитину, так і дорослого любителя колекціонувати модельки автомобілів! У автомоделі обертаються колеса та відкриваються двері. Вона зроблена з міцного металу в масштабі 1:32. З автомоделями Автопром можна придумати безліч цікавих ігор, так само вона стане відмінним доповненням інтер'єру. Гра з машинкою розвиває уяву і сприяє емоційному розвитку дитини. Ця автомодель неодмінно сподобається вашій дитині віком від 4-х років!
Іграшковий катер Автопром Поліція синій (2020-2) 2020-2
Іграшковий катер Автопром Поліція синій стане чудовим подарунком для вашого юного матроса. Модель має яскравий і реалістичний дизайн, а також світлові та звукові ефекти, що зробить гру ще більш реалістичною та веселою. Увімкнути звуки та світло можна за допомогою кнопок, які розміщуються на даху човна. Живлення: у комплекті є 3 батарейки типу LR44.
Функціональне авто Dickie Toys Поліція зі щитом звуком та світлом 15 см (3
Поліцейський автомобіль Dickie Toys Додж Чарджер (3712020) 3712020
Поліцейський автомобіль Dickie Toys Додж Чарджер створений для захопливих дитячих ігор і з радістю поповнить їх іграшковий автопарк. Характеристика: - Поліцейська машина "Додж Чарджер"; - ліцензійна копія справжньої машини; - модуль управління на даху; - світлові та звукові ефекти; - багажник відкривається натисканням кнопки; - моторизований рух коліс. При натисканні кнопки машина їде вперед; - виготовлена з високоякісного пластику; - має ретельну деталізацію. Живлення здійснюють батареї 3xRL44 (в комплекті).
Ігровий набір Dickie Toys Гібрид-рятівник Поліція (3792000) 3792000
Ловіть злочинців за допомогою поліцейського гібрида-рятівника 2-в-1 від Dickie Toys! При розміщенні металевого автомобіля 8 см на кабіні спрацьовує затискний механізм. Затискну систему можна розблокувати, натиснувши кнопки, розташовані збоку. Крім того, транспортний засіб можна трансформувати в робота. Після трансформації зріст гібрида-рятівника становить 12 см! Як і під час
Автомодель TechnoDrive Ford Transit Van Поліція (250343U) 250343U
Автомодель TechnoDrive Ford Transit Van Поліція - елегантний спосіб подарувати радість знайомства зі спецтехнікою. З такою машинкою можна створити безліч варіантів гри, а ще поповнити свою колекцію! Ця автомодель створена, щоб сподобатися як малюкам, так і дорослим! Особливості: - Масштаб моделі - 1:32. - У машинки міцний металевий корпус. - Відкриваються передні дверцята. - Машинка
Ігровий набір Maisto Зроби та грай Fresh Metal Поліцейська дільниця (12520
Литі моделі Maisto Fresh Metal є точною копією оригіналу та мають механізм вільного ходу, що робить їх цікавою іграшкою для дітей. Надлегкі, суперкомпактні та готові до роботи, ці автомобілі швидкі. Батарейки не потрібні, просто потягніть назад, відпустіть і спостерігайте за збільшенням швидкості.
Машинка Bb Junior Моя перша м'яка машинка Поліція (16-89053) 16-89053
Іграшковий гелікоптер Dickie Toys SOS Сили особливого призначення Поліція
Іграшковий вертоліт Dickie Toys «Сили особливого призначення» є рятувальним гелікоптером з численними спецефектами. Характеристики: - видає звуки працюючого двигуна та сирени; - світяться сигнальні вогні та мигалка на даху; - датчик руху дозволяє з легкістю активуватися звуковим та світловим ефектам під час гри; - бокові двері відчиняються; - фігурка солдата усередині додає реалістичності; - вільний хід коліс; - пропелер обертається; - хороша деталізація. Елементи живлення: 3 батареї 1,5V-LR44, режим try me. В процесі гри розвивається уява, логіка та просторове мислення. Масштаб: 1:24. Розмір: 26 см. Підходить для дітей від 3-х років.
Машинка Dickie Toys SOS Сили особливого призначення Поліція 1:32 із ефекта
Поліцейська машинка Dickie Toys «Сили особливого призначення» є антикризовим SOS автомобілем з брандспойтом на даху та спецефектами. Особливості: - звукові та світлові ефекти активуються натисненням кнопки на даху; - під час руху світяться фари, деталі на дверях та капоті; - імітація звуків двигуна, що реве, та сирени додає реалістичності; - автомобіль прикрашений стікерами; - броньовані вікна; - вільний хід коліс; - високий рівень деталізації. Елементи живлення: 3 батарейки 1,5V-LR44, режим try me. В процесі гри розвивається уява, логіка та просторове мислення. Масштаб: 1:32. Розмір: 18 см. Підходить для дітей від 3-х років.
Машинка Battat Кумедний автопарк Поліція (BX1497Z) BX1497Z
Для Поліції Battat страхів і перешкод немає! Поганців він знешкоджує, порядних - захищає! Поліцейська машинка від канадського виробника іграшок входить в серію «Кумедний автопарк» разом з ще шістьма автомобілями: шкільним і ретро-автобусом, гоночним авто, джипом і еко-сміттєвозом. Всі іграшки серії трохи схожі на людей - у цих машинок свій унікальний дизайн, характер і функції.
Поліцейський автомобіль Dickie Toys Чеві Сільверадо (3712021) 3712021
Порядок на дорогах завжди важливий для затишку іграшкового містечка. Вирушай на патрулювання і не дай порушнику шансу втекти! А завдяки автомобілю Чеві Сільверадо від компанії Dickie - це легко. Він у деталях повторює потужний повнорозмірний пікап: колеса з великим радіусом, фари, дзеркала заднього виду, місткий відкритий кузов та інше. Натиснувши кнопку на даху авто, ти увімкнеш звукові і світлові ефекти (світяться фари, маяки на даху і звучить звук сирени).
Поліцейський автомобіль Dickie Toys Форд Перехоплення (3712019) 3712019
Патрулювання, це важливо для дотримання порядку в місті. Вирушай на патрулювання та не дай порушнику жодного шансу втекти! А завдяки ліцензійному автомобілю Форд «Перехоплення» від компанії Dickie — це легко. Вона в деталях повторює справжню повнорозмірну машину: колеса з великим радіусом, широка посилена рама бампера, фари, дзеркала заднього виду та інше. Натиснувши кнопку на даху авто, ти увімкнеш звукові та світлові ефекти (світяться фари, маяки на даху та звучить звук сирени). Завдяки механізму вільного ходу коліс, ти швидко дістанешся у потрібний куточок свого міста. Така гра сприяє розвитку уяви та координації рухів дитини.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   43  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на машинки и техника. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить машинка в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на машинки и техника. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История