искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 150 моделей:
| Rexona Сбросить все
Дезодорант-антиперспірант Rexona Яскравий букет, 50 мл
Дезодорант-антиперспірант Rexona Алое Віра 150 мл
Антиперспірант Rexona Men Аерозоль Workout, 150 мл
Антиперспірант спрей Rexona men, свіжий лайм, 150 мл
Дезодорант-антиперспірант Rexona Men Прозорий лід, 150 мл
Дезодорант-антиперспірант Rexona Блакитний мак і яблуко 150 мл
Дезодорант-аерозоль Rexona Men Кобальт, 150 мл
Дезодорант-антиперспірант Rexona Motionsense Антибактеріальне свіжість, 15
Антиперспірант аерозольний Rexona Men Детокс, 150 мл
Дезодорант-антиперспірант Rexona Невидимий на чорному і білому, 150 мл
Дезодорант-антиперспірант Rexona Легкість бавовни 150 мл
Антиперспірант аерозольний Rexona Men Крижана м'ята та Кедр, 150 мл
Дезодорант-антиперспірант Rexona Невидима на чорному та білому 150 мл
Антиперспірант аерозольний Rexona Рожева пудра 150 мл
Антиперспірант Rexona Антибактеріальний ефект аерозоль 150 мл
Антиперспірант Rexona Men MotionSense Морська свіжість аерозоль 150 мл
Антиперспірант Rexona Men MotionSense Cobalt аерозоль 150 мл
Антиперспірант Rexona Men MotionSense Quantum аерозоль 150 мл
Антиперспірант Rexona Прозорий кристал 150мл 8712561844482
Антиперспірант-аерозоль Rexona Невидима Прозорий кристал не підведе тебе в будь-якій ситуації. Він ефективно запобігає утворенню плям, щоб тобі більше не довелося ламати голову над тим, що вдягнути. Тепер ти зможеш забути про неприємний запах і сліди вологи на одязі. Цей жіночий дезодорант-антиперспірант безкомпромісно захищає від поту і запаху протягом 48 годин. Він створений з використанням інноваційної технології Motionsense. З чистим і прозорим ароматом соковитого грейпфрута зі свіжими нотками конвалії та фрезії з мускусно-амбровим акордом ти почуватимешся свіжим і комфортним у будь-якій ситуації. Прогулянковий крок, неспішна пробіжка, спринтерський біг - тобі все під силу, адже ми подбали про твій захист. Чим би ти не займалася, ти будеш відчувати тільки свіжість і комфорт. Ти створена для руху. Тепер у тебе є антиперспірант, який зможе підлаштуватися під ритм твого життя. Підкорюєте ви нову вершину, поспішаєте на автобус, виступаєте з доповіддю або йдете на побачення, будьте певні, ви надійно захищені від поту і запаху - що б ви не запланували, у Rexona є рішення! Наші продукти працюють так само ефективно, як і ви. Ми прагнемо дізнатися про піт якомога більше, щоб потім використовувати отримані знання для створення інноваційних формул наших продуктів. Rexona ніколи не підведе!
Антиперспірант Rexona Свіжість білих квітів та лічі 150мл 8717163680568
Антиперспірант Rexona - неперевершена якість, бездоганний захист від неприємного запаху і прекрасні ніжні пахощі білих квітів і лічі. Антиперспірант створений на основі унікальної технології Motion Sense з "розумними" мікрокапсулами, які розкриваються дивовижним і ніжним квітково-фруктовим ароматом. Засіб підлаштовується під ваш ритм і забезпечує безперервну свіжість із кожним рухом упродовж усього дня. Завдяки антиоксиданту в складі, аромат зберігає інтенсивність і свіжість надовго.
Дезодорант Rexona Яскравий букет 150мл 8712561845069
Літо дарує нам незабутнє відчуття свободи. Тривалі прогулянки, їзда на велосипеді на роботу. Влітку хочеться якомога більше часу проводити на вулиці, насолоджуючись кожною миттю. Антиперспірант-аерозоль Rexona Яскравий Букет з теплим літнім ароматом дасть тобі змогу насолоджуватися літом цілий рік. Цей жіночий дезодорант-антиперспірант, створений з використанням технології Motionsense, підлаштовується під ритм твого життя, забезпечуючи захист від поту і запаху на 48 годин. Мікрокапсули, нанесені на поверхню шкіри, розкриваються під час руху під дією тертя, даючи тобі можливість постійно відчувати свіжість. Прогулянковий крок, неспішна пробіжка, спринтерський біг - тобі все під силу, адже ми подбали про твій захист. Чим би ти не займалася, ти будеш відчувати тільки свіжість і комфорт. Насолоджуйся яскравим букетом ароматів соковитої полуниці та абрикоса з витонченими нотками ніжної магнолії, жасмину та конвалії в гармонії з теплими акордами ванілі, мускусу та кедра. Ти створена для руху. Тепер у тебе є антиперспірант, який зможе підлаштуватися під ритм твого життя. Підкорюєте ви нову вершину, поспішаєте на автобус, виступаєте з доповіддю або йдете на побачення, будьте впевнені, ви надійно захищені від поту і запаху - що б ви не запланували, у Rexona є рішення! Наші продукти працюють так само ефективно, як і ви. Ми прагнемо дізнатися про піт якомога більше, щоб потім використовувати отримані знання для створення інноваційних формул наших продуктів. Rexona ніколи не підведе!
Антиперспірант Rexona Антибактеріальний та Невидимий на чорному та білому
Аерозоль Rexona Невидимий на чорному та білому - насолоджуйся витонченим ароматом конвалії та жасмину з соковитим кавуново-динним акцентом і свіжими трав'яними нотками. Засіб чудово контролює процес потовиділення, запобігає появі неприємного запаху та запальних реакцій.
Антиперспірант Rexona Невидимий на чорному та білому 40мл 96086230
Антиперспірант з унікальною формулою, що безкомпромісно забезпечує надійний захист від поту та запаху, а також запобігає появі білих слідів і жовтих плям на одязі. Олівець Rexona Невидима на чорному та білому - насолоджуйся витонченим ароматом конвалії та жасмину з соковитим кавуново-динним акцентом і свіжими трав'яними нотками.
Rexona Dry & Fresh Antiperspirant антиперспірант спрей 48 годин 150 мл
Rexona Dry & Fresh Antiperspirant, 150 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для жінок, Хоч би якими були ваші плани на день, не треба боятися плям від поту на одязі. АнтиперспірантRexona Dry & Fresh Antiperspirant оберігає вас від конфузів, спричинених неприємною появою плям під пахвами. Завдяки своїм антиперспірантним складникам він активно протидіє самому виробленню поту й допомагає зберегти шкіру сухою. Засіб забезпечує тривалий захист від неприємного тілесного запаху й небажаного пітніння, тож ви можете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: захищає від неприємного запаху надає свіжості надає відчуття комфорту упродовж довгого періоду часу Склад: не містить спирту Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Перш ніж одягнутися, дочекайтесь, щоб засіб повністю висох. Ви можете повторювати нанесення будь-коли упродовж дня.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   7  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на дезодоранты Rexona. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить дезодорант Rexona в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на дезодоранты Rexona. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История