искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 119 моделей:
| Old Spice Сбросить все
Твердий дезодорант Old Spice Wolfthorn 50 мл
Аерозольний антиперспірант Old Spice Wolfthorn, 150 мл
Аерозольний дезодорант Old Spice Tigerclaw 150 мл
Аерозольний дезодорант Old Spice Whitewater, 150 мл
Дезодорант Old Spice Booster 50 мл
Дезодорант Old Spice Citron аерозольний 150 мл
Дезодорант Old Spice Rockstar аерозольний 150 мл
Дезодорант Old Spice Oasis аерозольний 150 мл
Твердий дезодорант Old Spice Whitewater 50 мл
Твердий дезодорант Old Spice Wolfthorn 85 мл
Дезодорант-антиперспірант Аерозольний Old Spice Bearglove 150мл 4015600860
Можеш уявити могутнього, лякаючого ведмедя гризлі, який легко ремонтує військові вертольоти і впевнено обговорює міжнародні відносини? Так? Тоді цей аромат для тебе. Він створений із натуральних компонентів для мужнього спокусника та небезпечного хлопця. Розкрий себе і вперед – назустріч пригодам. Аерозольний дезодорант Old Spice Bearglove підкреслить твою міць. Це дезодорант для впевнених чоловіків з характером, які розуміються на хороших ароматах. Old Spice пропонує великий вибір дезодорантів для чоловіків, які ведуть яскравий та динамічний спосіб життя. Справжній аромат мужності, який дарує свіжість та надає сили. Забудь про неприємний запах, виділяє аромат мужності. Для справжніх лідерів. Особливості та переваги: Аерозольний дезодорант Old Spice підкреслює дику сторону твоєї особи протягом усього дня Old Spice знає, як позбутися неприємного запаху Не залишає білих слідів та жовтих плям Аромат для чоловіків, які вважають за краще відчувати себе впевнено в будь-якій ситуації Склад Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Methyl Cyclodextrin, Aqua, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Geraniol, Citral
Аерозольний Дезодорант Old Spice Astronaut 150мл 8006540587300
А ти знав, що міжгалактичний аромат Astronaut може змусити тебе відчути невагомість у душі? Пам'ятаєш, як у дитинстві ти мріяв підкорити космос? А як щодо підкорити чарівний чоловічий аромат? З дезодорантом-спреєм Old Spice Astronaut ти можеш виділяти космічну свіжість підкорювача галактик. Такі справи. Тобі варто навчитися використовувати силу чоловічого дезодоранту Old Spice Astronaut. Дезодорант для чоловіків Old Spice має яскраво виражений чоловічий аромат грейпфрута і бергамоту, що допомагає позбутися неприємного запаху поту. Для космічних героїв, яких не лякає справжня мужність та дезодоранти. Переваги: Завдяки незабутньому аромату дезодоранту Old Spice ви завжди будете у центрі уваги. Дезодорант Old Spice не залишає білих та жовтих слідів на одязі. Дезодорант для чоловіків Old Spice працює весь день, адже зазвичай ваше тіло нікуди не зникає протягом усього дня. Дезодорант-спрей Old Spice для чоловіків наголошує на диких сторонах особистості протягом усього дня. Чоловічий дезодорант Old Spice бореться з неприємним запахом поту, наче військова сила. Спрей Old Spice додасть кожній клітині твого тіла приємний аромат, хоче вона того чи ні. Склад Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Methyl Cyclodextrin, Aqua, Linalool, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Coumarin, Citronellol, Geraniol. Надзвичайно вогненебезпечно. Балон під тиском: може вибухнути під час нагрівання. Зберігати далеко від джерел тепла, гарячих поверхонь, іскор, відкритого полум'я та інших джерел займання. Не палити під час використання. Не розпорошувати поблизу відкритого вогню, розпечених предметів чи джерел тепла. Чи не проколювати і не спалювати, навіть після використання. Берегти від впливу прямих сонячних променів та нагрівання вище 50°C.
Аерозольний Дезодорант Old Spice Deep sea З запахом океану 150мл 800184128
Ось так завжди. Кульмінаційний момент. Ти відчайдушно намагаєшся згадати, який дріт потрібно обрізати, щоб врятувати світ, — червоний або синій, — як комусь обов'язково потрібно сказати, що від тебе жахливо пахне. Не допусти цього. Позбудься неприємного запаху. Урятуй світ за допомогою чоловічого аерозольного дезодоранту Old Spice. Час пішов. Особливості й переваги: Завдяки незабутньому аромату Old Spice ти завжди будеш у центрі уваги Дезодорант Old Spice не залишає білих і жовтих слідів Дезодорант Old Spice працює весь день, адже, зазвичай, твоє тіло нікуди не зникає впродовж усього дня Спеціальна технологія дає змогу насолоджуватися неймовірно стійким ароматом Склад Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Methyl Cyclodextrin, Aqua, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Coumarin, Geraniol, Citronellol, Citral ДУЖЕ ВОГНЕНЕБЕЗПЕЧНО. Балончик під тиском. Може вибухнути під час нагрівання. Тримати якомога далі від розпечених предметів, гарячих поверхонь, іскор, відкритого вогню та інших джерел займання. Не курити під час використання. Не розпилювати поблизу відкритого вогню, розпечених предметів або джерел тепла. Не розкривати та не спалювати навіть після використання. Оберігати від дії прямих сонячних променів і нагрівання вище 50 °C. Зберігати у недоступному для дітей місці. Використовувати у приміщенні, яке добре провітрюється. Уникати навмисного вдихання. Використовувати тільки за призначенням. Не наносити на пошкоджену та запалену шкіру. У разі появи подразнення припинити використання. Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі негайно промити їх водою. Не містить озоноруйнувальних речовин.
Дезодорант-антиперспірант Гелевий Old Spice Captain 70мол 8001090999153
Уяви, що світ, який ти прагнеш підкорити, – це устриця. Так ось, Old Spice Captain – це твій ніж для розкриття стулок її раковини із неймовірним ароматом, який не знає невдач. Чоловічий дезодорант Old Spice справляється навіть із найжахливішим запахом, заміщаючи його найприємнішим ароматом. Завдяки спеціальній технології ти можеш насолоджуватися стійким свіжим ароматом весь день — як і люди, що оточують тебе.
Дезодорант-антиперспірант Гелевий Old Spice White Water 70мол 500017491771
Аромат для справжніх чоловіків! Багато хто вважає, що вода – найпотужніший елемент землі. Вважають-то, звичайно, багато хто, але всі вони неправі, оскільки вода, по-перше, не елемент, а по-друге, Уран – куди як потужніший. Тим не менш, якщо вірити вченим, Old Spice Whitewater має найсвіжіший запах, і в цьому вони абсолютно праві. Дезодорант Old Spice – як невидимий заслін із силового поля, якщо нанести його на поверхню нашої планети, він зможе захистити її від астероїдів та комет, відбиваючи їх назад у космічний простір, даруючи їм при цьому чудовий аромат. Шукаєте для свого чоловіка ідеальний дезодорант, який допоможе підтримувати шкіру пахв сухою та доглянутою весь день? Тоді вам просто не обійтися без гелевого антиперспіранту Whitewater від Old Spice. Йому під силу боротися з неприємним запахом поту, а чудовий аромат, який залишається на тілі після його використання, припаде до душі справжнім чоловікам. Інноваційна формула дезодоранту не тільки збереже свіжу шкіру протягом довгого дня, але й не залишить небажаних плям на одязі. Не менш приємним є й те, що вже за кілька миттєвостей після нанесення дезодорант повністю висихає. Засіб чудово підійде для активних та цілеспрямованих чоловіків, які займаються спортом та звикли жити у русі. Дезодорант не забиває пори і не призводить до роздратування або алергії. Спосіб застосування: нанести необхідну кількість дезодоранту на чисту та суху шкіру пахв. Дати повністю висохнути. Склад: Aluminum Zirconium Octachlorohydrex Gly, Alcohol Denat., Dimethicone, Propylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Trisiloxane, Parfum/Fragrance, Calcium Chloride, PEG/8PG-1 Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Citronellol.
Дезодорант-антиперспірант Твердий Old Spice Captain 50мл 8001090970459
Уяви, що світ, який ти прагнеш підкорити, – це устриця. Так ось, Old Spice Captain – це твій ніж для розкриття стулок її раковини із неймовірним ароматом, який не знає невдач. Чоловічий дезодорант Old Spice справляється навіть із найжахливішим запахом, заміщаючи його найприємнішим ароматом. Завдяки спеціальній технології ти можеш насолоджуватися стійким свіжим ароматом весь день — як і люди, що тебе оточують.
Дезодорант-антиперспірант Твердий Old Spice Космонавт 50мл 8006540592939
Огорніть себе фантастичним ароматом і вирушайте в незвідане з твердим дезодорантом Old Spice" Космонавт", що забезпечує 48 годин свіжості та тривалий захист від неприємного запаху. Чистий аромат «Космонавт», створений для чоловіків, складається з вишуканих водних нот, доповнених нотами цитрусових та багатою деревно-мускусною базою. Формула дезодоранту не містить алюмінію, не залишає слідів та жовтих плям і неймовірно стійка, тому ви можете насолоджуватися фантастичним ароматом знову та знову. Особливості: Твердий дезодорант «Космонавт» з фантастичним мужнім ароматом забезпечує 48 годин свіжості та тривалий захист від неприємного запаху Спробуйте чистий чоловічий аромат з водними нотами та деревно-мускусною базою Дезодорант без алюмінію Old Spice не залишає білих і жовтих слідів Спеціальна технологія дозволяє насолоджуватися неймовірно стійким ароматом Аромат «Космонавт» сподобається навіть найвибагливішим чоловікам
Дезодорант-антиперспірант Твердий Old Spice Bearglove 50мл 4015600862640
Old Spice Bearglove Deodorant Stick порадує справжнього чоловіка. Це засіб кидає виклик запаху поту і успішно з ним бореться. З ним ви навіть в напряженнейшие моменти зберегти свіжість. Ставте перед собою нові цілі і безперешкодно досягайте їх разом з Bearglove Deodorant Stick. Пропонований твердий стік забезпечить вам надійний тил в робочий час і за годину активного дозвілля. Не отягощайте себе і свою шкіру зайвими турботами. Дайте порам ковток кисню і навіть найбільш енергозатратна робота буде сперечатися без побічних ефектів у вигляді поту. Дихайте на повні груди і сприймайте життя кожною клітинкою своєї шкіри. Ефективна формула дезодоранту захистить і надовго збереже бадьорить відчуття свіжості. Пропонований дезодорант серії Old Spice надихає чоловіка на нові звершення, допоможе йому з ентузіазмом взятися за нову цікаву справу і виявити необхідне завзятість у досягненні результату. Спосіб застосування: Нанесіть необхідну кількість дезодоранту в області пахв.
Дезодорант-антиперспірант Твердий Old Spice Lagoon 50мл 4084500490505
При першому знайомстві з твердим дезодорантом Lagoon від Old Spice вас, безсумнівно, порадує його приємний аромат, що бадьорить, який викликає приємні емоції, підвищує настрій і освіжає шкіру. Не менш тішить щільна текстура дезодоранту, який легким рухом наноситься на шкіру, залишаючи після себе чистоту, комфорт та доглянутість. Засіб економно використовується, його флакон з механізмом, що викручується, працює без перебоїв, завдяки чому дезодорант не западає. Протягом 48 годин ви почуватиметеся під надійним захистом, адже засіб чудово виконує покладені на нього функції і не підведе навіть у стресових ситуаціях або в спеку. Спосіб застосування: нанести необхідну кількість дезодоранту на чисту та суху шкіру пахв. Дати повністю висохнути. Склад: Dipropylene Glycol, Water/Aqua, Propylene Glycol, Parfum/Fragrance, Sodium Arachidate, Sodium Behenate, Sodium Stearate, PPG-3 Myristyl Ether, Sodium Palmitate, EDTA, Benzyl Salicylate, Hydroxyisohexyl 3-Cyclo , Sodium Laurate, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Eugenol, Linalool, Citronellol, Evernia Furfuracea (Oakmoss Lichen) Extract, Evernia Prunastri (Ring Lichen) Extract, CI 60 CI 61565, BHT.
Дезодорант-антиперспірант Твердий Old Spice Restart 50мл 8001841858357
Нанеси на зону пахв, щоб забезпечити тривалий захист. Уяви, що світ, який ти прагнеш підкорити — це тренувальний майданчик. Так ось, Old Spice Restart — це твоє спорядження з неймовірним ароматом, який не знає невдач. Чоловічий дезодорант Old Spice справляється навіть із найжахливішим запахом, заміщаючи його приємним ароматом. Завдяки спеціальній технології ти можеш насолоджуватися стійким свіжим ароматом весь день — як і навколишні тебе люди. Особливості й переваги: Завдяки незабутньому аромату Old Spice ти завжди будеш у центрі уваги Дезодорант Old Spice не залишає білих і жовтих слідів Дезодорант Old Spice працює весь день, адже зазвичай твоє тіло нікуди не зникає впродовж усього дня Свіжість ароматів, здатна повернути вас назад до життя. Склад: Dipropylene Glycol, Aqua, Propylene Glycol, Sodium Stearate, Poloxamine 1307, Parfum, PPG-3 Myristyl Ether, Hexyl Cinnamal, Aminomethyl Propanol, Linalool, Limonene, Coumarin, Citronellol, Citral, BHT, CI 61565.
Дезодорант-антиперспірант Твердий Old Spice Deep Sea 50мл 8001841283906
Ось так завжди. Кульмінаційний момент. Ти відчайдушно намагаєшся пригадати, який провід треба обрізати, щоб урятувати світ — червоний чи синій, — як комусь обов'язково треба сказати, що від тебе жахливо пахне. Не допусти цього. Позбудься неприємного запаху. Врятуй світ за допомогою чоловічого дезодоранту Old Spice. Час пішов. Особливості: Завдяки незабутньому аромату Old Spice ти завжди будеш у центрі уваги Дезодорант Old Spice не залишає білих та жовтих слідів. Дезодорант Old Spice працює весь день, адже, як правило, твоє тіло нікуди не зникає протягом дня Спеціальна технологія дозволяє насолоджуватися неймовірно стійким ароматом Склад Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Methyl Cyclodextrin, Parfum, Aqua, Limonene, Linalool, Citral, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Geraniol, Citronellol.
Дезодорант твердий Old Spice Citron 50мл 8700216203654
Дезодорант Old Spice Citron - це надійний захист від поту і неприємного запаху протягом усього дня. Завдяки своїй ефективній формулі цей дезодорант забезпечує вас свіжістю і впевненістю в будь-який момент, надаючи сильний захист від потовиділення. Особливості: Надійно захищає від поту, забезпечуючи вам свіжість і комфорт протягом усього дня; Компактний розмір дезодоранту робить його ідеальним для подорожей або для використання в поїздках; Його потужна формула забезпечує до 48 годин захисту від поту і неприємного запаху, даруючи вам упевненість у будь-якій ситуації. Спосіб застосування:  Нанесіть дезодорант на суху та чисту пахвову шкіру. Дайте дезодоранту абсорбуватися і висохнути перед одягом. Використовуйте щодня для максимального захисту від поту і неприємного запаху.
Дезодорант Аерозольний Old Spice Booster 150мл 8006540219300
Уявіть нову, покращену версію себе, яка з легкістю ремонтує військові гелікоптери та впевнено обговорює важливі справи електронного спорту. Чи вдалося? Тоді цей сильний аромат для вас. Аерозольний дезодорант-антиперспірант Old Spice Booster захищає від поту та неприємного запаху та підвищує ваші ігрові можливості. Він створений для впевнених у собі чоловіків зі сталевим характером, які добре знаються на приємних ароматах і знають, як виглядати на всі 100%. Особливості та переваги: Вишуканий аромат Old Spice робить вас незабутньою людиною, навколо якої обертається всесвіт Дезодорант-антиперспірант Old Spice для чоловіків настільки потужний, що може загородити річку Дезодорант-антиперспірант Old Spice для захисту від поту та неприємного запаху протягом 48 годин Свіжість, що буквально повертає вас до життя Склад Butane, Isobutane, Propane, Dimethicone, Aluminum Chlorohydrate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Aqua, Parfum, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclodextrin, Isopropyl Myristate, Diste Triethyl Citrate, Dimethiconol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol.
Антиперспірант-стік Old Spice Citron 50мл 8006540442234
Old Spice знає все про твої нехитрі бажання: грати у відеоігри з високоінтелектуальною красунею, сидячи в затишному гамаку в джунглях, поки мавпи вичавлюють апельсиновий сік прямо тобі в рот. Твердий дезодорант-антиперспірант Old Spice забезпечує таку можливість терміном до 48 годин. Забудь про надмірне потовиділення і неприємний запах під пахвами. Тільки мужність. Особливості та переваги: Завдяки незабутньому аромату Old Spice ти завжди будеш у центрі уваги. Дезодорант-антиперспірант Old Spice для захисту від неприємного запаху та поту на 48 годин. Чоловічий дезодорант-антиперспірант Old Spice настільки потужний, що міг би впоратися з річкою. Спеціальна технологія дозволяє насолоджуватися надзвичайно стійким ароматом. Зберігати у недоступному для дітей місці. Не наносити на пошкоджену або подразнену шкіру. У разі роздратування припинити використання.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на дезодоранты Old Spice. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить дезодорант Old Spice в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на дезодоранты Old Spice. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История