искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Цвет
Тип
Материал
Размер
Дополнительно
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 33 моделей:
| 42x42 см Сбросить все
Плитка для підлоги Cersanit Midway Grey 420x420 мм 1.41 м2 (289145) 549795
Призначення: Універсальна; Країна виробництва: ; Бренд: Cersanit; Товщина, мм: 8; Клас зносостійкості: 4; Дизайн: Імітація каменю; Кількість в упаковці, шт: 8; Розмір, см: 42х42
Плитка для підлоги Cersanit Midway Brown 420x420 мм 1.41 м2 (289146) 54979
Призначення: Універсальна; Країна виробництва: ; Бренд: Cersanit; Товщина, мм: 8; Клас зносостійкості: 4; Дизайн: Імітація каменю; Кількість в упаковці, шт: 8; Розмір, см: 42х42
Керамограніт CERSANIT OTIS GRAPHITE - 42x42 (TGGZ1036721891)
Керамограніт CERSANIT OTIS GRAPHITE - це вишуканий матеріал від українського виробника Cersanit, який здивує вас якістю та дизайном. Ця плитка належить до колекції Otis, яка відома своєю сучасністю та стильним виглядом. Завдяки своїй великій формі 42x42 см, ця плитка ідеально підходить для підлоги, надаючи приміщенню вишуканий та шикарний вигляд. Її товщина 8,5 мм та матова поверхня роблять її
Плитка керамограніт Cersanit Medley Light Grey 42x42 см
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка керамограніт Cersanit Medley Light Grey 42x42 смє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка Cersanit Olivio white 420x420x9
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка Cersanit Olivio white 420x420x9є хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка Opoczno Mystery Land Light Grey 42x42 см
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка Opoczno Mystery Land Light Grey 42x42 смє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка керамограніт Cersanit Luiza Cream 42x42 см
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка керамограніт Cersanit Luiza Cream 42x42 смє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка керамограніт Opoczno Ua Mateo Pattern 42x42 см
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка керамограніт Opoczno Ua Mateo Pattern 42x42 смє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка керамограніт Opoczno Ua Steffano Pattern 42x42 см
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка керамограніт Opoczno Ua Steffano Pattern 42x42 смє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка керамограніт Cersanit Herber Cream 42x42 см
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка керамограніт Cersanit Herber Cream 42x42 смє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка керамограніт Cersanit 420х420 Murat
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка керамограніт Cersanit 420х420 Muratє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка керамограніт Cersanit Herber Grey 42x42 см
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка керамограніт Cersanit Herber Grey 42x42 смє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка керамограніт Cersanit Trendo Brown 42x42 см
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка керамограніт Cersanit Trendo Brown 42x42 смє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка керамограніт Cersanit 420х420 Midway Brown
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка керамограніт Cersanit 420х420 Midway Brownє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка керамограніт Cersanit 420х420 Egzor Grey
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка керамограніт Cersanit 420х420 Egzor Greyє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка керамограніт Opoczno Avrora Light Grey 42x42 см
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка керамограніт Opoczno Avrora Light Grey 42x42 смє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка керамограніт Opoczno Ua Rozmarin 42x42 см
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка керамограніт Opoczno Ua Rozmarin 42x42 смє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка керамограніт Opoczno Ua Flavio Mono 42x42 см
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка керамограніт Opoczno Ua Flavio Mono 42x42 смє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка керамограніт Opoczno Ua Rovena Light Grey Satin 42x42 см
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка керамограніт Opoczno Ua Rovena Light Grey Satin 42x42 смє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка керамограніт Opoczno Avangarde White 42x42 см
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка керамограніт Opoczno Avangarde White 42x42 смє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка керамограніт Opoczno Ua Flavio Grey 42x42 см
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка керамограніт Opoczno Ua Flavio Grey 42x42 смє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка керамограніт Opoczno Ua Flavio Color 42x42 см
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка керамограніт Opoczno Ua Flavio Color 42x42 смє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка керамограніт Opoczno Effecta Effecto Grey 42x42 см
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка керамограніт Opoczno Effecta Effecto Grey 42x42 смє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Плитка керамограніт Opoczno Ua Mateo Grey 42x42 см
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка керамограніт Opoczno Ua Mateo Grey 42x42 смє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
Предыдущая   Следующая
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на плитка. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить плитка в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на плитка. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История