искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Сезонность
Тип
Объем
Температура замерзания
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 347 моделей:
| 5 л Сбросить все
Омивач Аляска зимовий Цитрус -20°C 5л (4802661) (5332) 4802661
Зимовий омивач з низькою температурою кристалізації - це ефективний засіб для усунення сльоту, снігу, невеликої наледі, масляної плівки та інших забруднень з лобового скла в холодну пору року. Самостійно випаровується і не залишає ніяких слідів, смуг або райдужних розлучень, забезпечуючи абсолютну прозорість скла для безперешкодного огляду як в світлий, так і в темний час доби, знижуючи навантаження на органи зору і підвищуючи комфорт водія. Не містить в складі агресивних компонентів, здатних пошкодити лакофарбовий шар, елементи з пластмас і гуми, зокрема, не викликає зсихання ущільнювачів скла і двірників склоочисника. Переваги: Швидко і якісно видаляє всі види забруднень, характерних для зимового періоду. Гарантує ідеальну чистоту обробленої поверхні без смуг або розводів. Може застосовуватися в якості омивача оптики фар. Знижує тертя щіток склоочисника об скло і усуває сторонні скрипи під час їх роботи. Ефективно знежирює поверхні. Володіє приємним ароматом. Повністю готовий до використання і не вимагає розведення водою. Є біорозкладаним продуктом і не завдає шкоди екології.
Омивач скла Auto Drive Зимовий Winter Screen Wash Peach -19°С 5л. (AD0141)
Готова рідина для застосування в системах омивача в холодну пору року. Призначена для ефективного очищення скла і фар головного світла від снігу, дорожніх протиожеледних засобів, солі, сажі, бруду і безлічі інших, завдяки спеціальним активним миючим речовинам. Знижує тертя двірників об лобове скло і гарантує їх плавне ковзання, зменшуючи знос і продовжуючи термін служби. Також, засіб Winter Screen Peach -19°C  5л надійно захищає гумки склоочисників і ущільнювачі лобового скла від промерзання і розтріскування. Самостійно висихає, не залишаючи після себе розводів, плям або відблисків, забезпечуючи виняткову чистоту і прозорість скла для комфортного і безпечного пересування на автомобілі. Універсально підходить для легкового і вантажного автотранспорту, а також автобусів, будівельної і спецтехніки. Переваги: Володіє приємним ароматом. Ефективно очищає скло від всіх забруднень, що з'являються при експлуатації автомобіля в зимовий період. Гарантує відмінну прозорість скла - не залишає після мийки розводи, плями і відблиски. Зберігає свою плинність при температурах до -19 °C. Нейтральний по відношенню до лакофарбового шару, гумових і пластмасових елементах. Не потребує розведення перед використанням.
Омивач скла Auto Drive Зимовий Winter Screen Wash Bubble Gum -19°С 5л. (AD
Готова рідина для застосування в системах омивача в холодну пору року. Призначена для ефективного очищення скла і фар головного світла від снігу, дорожніх антигололедних засобів, солі, сажі, бруду і безлічі інших, завдяки спеціальним активним миючим речовинам. Знижує тертя двірників об лобове скло і гарантує їх плавне ковзання, зменшуючи знос і продовжуючи термін служби. Також, засіб Winter Screen Wash Bubble Gum -19°C  5л надійно захищає гумки склоочисників і ущільнювачі лобового скла від промерзання і розтріскування. Самостійно висихає, не залишаючи після себе розводів, плям або відблисків, забезпечуючи виняткову чистоту і прозорість скла для комфортного і безпечного пересування на автомобілі. Універсально підходить для легкового і вантажного автотранспорту, а також автобусів, будівельної і спецтехніки. Переваги: Володіє приємним ароматом. Ефективно очищає скло від всіх забруднень, що з'являються при експлуатації автомобіля в зимовий період. Гарантує відмінну прозорість скла - не залишає після мийки розводи, плями і відблиски. Зберігає свою плинність при температурах до -19 °C. Нейтральний по відношенню до лакофарбового шару, гумових і пластмасових елементах. Не потребує розведення перед використанням.
Омивач скла Auto Drive Зимовий Winter Screen Wash Sport -19°С 5л. (AD0140)
Готова рідина для застосування в системах омивача в холодну пору року. Призначена для ефективного очищення скла і фар головного світла від снігу, дорожніх антигололедних засобів, солі, сажі, бруду і безлічі інших, завдяки спеціальним активним миючим речовинам. Знижує тертя двірників об лобове скло і гарантує їх плавне ковзання, зменшуючи знос і продовжуючи термін служби. Також, засіб Winter Screen Wash Sport -19°C  5л надійно захищає гумки склоочисників і ущільнювачі лобового скла від промерзання і розтріскування. Самостійно висихає, не залишаючи після себе розводів, плям або відблисків, забезпечуючи виняткову чистоту і прозорість скла для комфортного і безпечного пересування на автомобілі. Універсально підходить для легкового і вантажного автотранспорту, а також автобусів, будівельної і спецтехніки. Переваги: Володіє приємним ароматом. Ефективно очищає скло від всіх забруднень, що з'являються при експлуатації автомобіля в зимовий період. Гарантує відмінну прозорість скла - не залишає після мийки розводи, плями і відблиски. Зберігає свою плинність при температурах до -19 °C. Нейтральний по відношенню до лакофарбового шару, гумових і пластмасових елементах. Не потребує розведення перед використанням.
Омивач скла Auto Drive Зимовий Winter Screen Wash Cherry -19°С 5л. (AD0142
Готова рідина для застосування в системах омивача в холодну пору року. Призначена для ефективного очищення скла і фар головного світла від снігу, дорожніх протиожеледних засобів, солі, сажі, бруду і безлічі інших, завдяки спеціальним активним миючим речовинам. Знижує тертя двірників об лобове скло і гарантує їх плавне ковзання, зменшуючи знос і продовжуючи термін служби. Також, засіб Winter Screen Wash Cherry -19°C  5л надійно захищає гумки склоочисників і ущільнювачі лобового скла від промерзання і розтріскування. Самостійно висихає, не залишаючи після себе розводів, плям або відблисків, забезпечуючи виняткову чистоту і прозорість скла для комфортного і безпечного пересування на автомобілі. Універсально підходить для легкового і вантажного автотранспорту, а також автобусів, будівельної і спецтехніки. Переваги: Володіє приємним ароматом. Ефективно очищає скло від всіх забруднень, що з'являються при експлуатації автомобіля в зимовий період. Гарантує відмінну прозорість скла - не залишає після мийки розводи, плями і відблиски. Зберігає свою плинність при температурах до -19 °C. Нейтральний по відношенню до лакофарбового шару, гумових і пластмасових елементах. Не потребує розведення перед використанням.
Омивач скла Auto Drive Зимовий Winter Screen Wash Lime -19°С 5л. (AD0139)
Готова рідина для застосування в системах омивача в холодну пору року. Призначена для ефективного очищення скла і фар головного світла від снігу, дорожніх протиожеледних засобів, солі, сажі, бруду і безлічі інших, завдяки спеціальним активним миючим речовинам. Знижує тертя двірників об лобове скло і гарантує їх плавне ковзання, зменшуючи знос і продовжуючи термін служби. Також, засіб Winter Screen Wash Lime-19°C  5л надійно захищає гумки склоочисників і ущільнювачі лобового скла від промерзання і розтріскування. Самостійно висихає, не залишаючи після себе розводів, плям або відблисків, забезпечуючи виняткову чистоту і прозорість скла для комфортного і безпечного пересування на автомобілі. Універсально підходить для легкового і вантажного автотранспорту, а також автобусів, будівельної і спецтехніки. Переваги: Володіє приємним ароматом. Ефективно очищає скло від всіх забруднень, що з'являються при експлуатації автомобіля в зимовий період. Гарантує відмінну прозорість скла - не залишає після мийки розводи, плями і відблиски. Зберігає свою плинність при температурах до -19 °C. Нейтральний по відношенню до лакофарбового шару, гумових і пластмасових елементах. Не потребує розведення перед використанням.
Очисник скла Molder зимовий Sport -20°C 5л (MD-20C-50) MD-20C-50
Готовий до застосування зимовий омивач скла преміумкласу для захисту від замерзання та видалення дорожнього бруду зі скла та фар автомобіля при температурах до -20⁰С. Ефективно видаляє соляні й масляні забруднення з автомобільного скла. Запобігає утворенню льодової кірки та інших замерзань. Запобігає замерзанню бачка, форсунок (зокрема й плоскофакельних) та інших елементів системи склоомивача. Не містить ацетону та метанолу. Нейтральний до гумових та металевих елементів щіток склоочисника, гумових ущільнювачів, лакофарбового покриття автомобіля, скла з полікарбонату. Не залишає розводів. Має приємний аромат.
Очисник скла Molder зимовий Lime -20°C 5л (MD-20C-51) MD-20C-51
Готовий до застосування зимовий омивач скла преміумкласу для захисту від замерзання та видалення дорожнього бруду зі скла та фар автомобіля при температурах до -20⁰С. Ефективно видаляє соляні й масляні забруднення з автомобільного скла. Запобігає утворенню льодової кірки та інших замерзань. Запобігає замерзанню бачка, форсунок (зокрема й плоскофакельних) та інших елементів системи склоомивача. Не містить ацетону та метанолу. Нейтральний до гумових та металевих елементів щіток склоочисника, гумових ущільнювачів, лакофарбового покриття автомобіля, скла з полікарбонату. Не залишає розводів. Має приємний аромат.
Склоочисник зима Karcher RM 670 концентрат 5л (6.296-109.0) 6.296-109.0
Переваги Захист від замерзання при температурі до – 60°C. Забезпечує прозорість вітрового скла та відсутність на ньому плям та відблисків. Заповнює дрібні подряпини й, як наслідок, продовжує термін служби щіток склоочисників завдяки їх легшому ковзанню по склу. Не шкодить полікарбонатному покриттю, а також підходить, наприклад, для очищення фар. Ретельне видалення типових зимових забруднень (плям від мокрого снігу та сольових реагентів). Ефективне очищення скла за мінімальну кількість тактів роботи склоочисників. Дуже низька витрата: однієї каністри (5 л) достатньо для приготування 15 л робочого розчину. Може змішуватися з водою будь-якого ступеня жорсткості завдяки антивапняній формулі. Запобігає утворенню вапняного нальоту на склі та засміченню форсунок. Підходить для форсунок з плоским струменем. Надає приємного цитрусового аромату.
Омивач автомобільний VERYLUBE Червоний пінгвін до -22 С "ЗИМА" 5 л (XB 503
готова, 5 л, зима, зимова свіжість
Омивач автомобільний Alpine Frostschutz Scheibenklar (-30C) 5л (1245-5) 12
готова, 5 л, зима, -30°C, цитрусовий
Омивач автомобільний Michelin Winter Screen Wash RTU Lemon Scent -20С, 5л
готова, 5 л, зима, -20°C, лимон
Омивач автомобільний Alpine концентрат Frostschutz Scheibenklar (-80C) 5л
концентрат, 5 л, зима, -80°C, цитрусовий
Омивач автомобільний BARDAHL - 45C LAVE GLACE CONCENTRE 5л (4512) 4512
концентрат, 5 л, -45°C, зимова свіжість
Омивач автомобільний AD SCREENWASH -80C 5л (SCREENWASH -80 5L) SCREENWASH
концентрат, 5 л, зима, -80°C, без запаху
Омивач скла літній ADWA 5 л
Країна виробництва: ; Об'єм: 5 л; Бренд: ADWA; Сезон: Літо; Запах: Ароматизований
Омыватель MPM летний (5л.) 74005
Омивач скла зимовий AND диня, 5L (-22) 20096007
Омыватель MPM зимний -12С (5л.) 85005BG
Омыватель MPM зимний -22С (5л.) 85005
Концентрат омывателя MPM зимний -45С (5л.) 84005
Омыватель стекла зимний Wynns SUPER CONCENTRATE SCREENWASH - 70С (5л.) 773
Омивач Oil Right для скла літній Apple 5л (4802630)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Омивач Аляsка для скла літній Ягода 5л (4802608229)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   15  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на жидкость стеклоомывателя. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить жидкость стеклоомывателя в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на жидкость стеклоомывателя. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История