искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Дополнительно
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 44320 моделей:
| наборы для вышивания бисером Сбросить все
Набір для творчості Make it Real створення браслетів із бісеру, Своя студі
Набір бісеру G-Toys Пандора 2 в 1 в подарунковому пакеті (1994030998)
Набір з бісеру і прикрас G-Toys в коробці (2000184083)
Набір для творчості з бісеру Danko Toys Charming Butterfly великий (151445
Набір з бісеру і прикрас G-Toys 180 предметів (1998530565)
Ячійка/органайзер для бісеру 15 відділень/17х9см
Органайзер для бісеру - ідеальне рішення для зберігання дрібних предметів та намистин! Цей органайзер з 15 відділеннями та міцною пластиковою конструкцією забезпечує максимальну міцність та довговічність. Верхня кришка із засувкою забезпечує безпеку та захист ваших речей, а знімні перегородки дозволяють налаштувати відсіки на свій смак. Потрібно більше місця? Просто приберіть
Нитки для бісеру TYTAN білі №2500/0.1мм/100м
Ціна вказана за 1 котушку. Замовлення можна здійснювати від 1 котушки. Виробництво – Україна. У 1 упаковці 10 котушок. Цю нитку використовують для бісеру. Матеріал: поліестер Зазначені розміри та вага товару, позначені в тому вигляді в якому товар представлений для продажу (він може бути, як за 1шт/1упаковку/у зібраному вигляді тощо)
Нитки для бісеру TYTAN чорні №2500/0.1мм/100м
Ціна вказана за 1 котушку. Замовлення можна здійснювати від 1 котушки. Виробництво – Україна. У 1 упаковці 10 котушок. Цю нитку використовують для бісеру. Матеріал - поліестер Зазначені розміри та вага товару, позначені в тому вигляді в якому товар представлений для продажу (він може бути, як за 1шт/1упаковку/у зібраному вигляді тощо)
Бісер 100 грам ВЕЛИКИЙ 6/0
Ціна вказана за 100 грам бісеру. Замовлення можна здійснювати від 100 г. Виробництво – Китай. Зверніть увагу, що кольорова передача на екрані монітора по-різному передає відтінок. Розмір 6/0 означає, що на відрізку 2.54см поміститься 6 бісеринок. Розмір однієї бісеринки приблизно 0.4-0.5 см Матеріал: скло Розмір бісеру великий: 6/0
Бісер 100 грам РУБКА
Ціна вказана за 100 грам бісеру. Замовлення можна здійснювати від 100 г. Зверніть увагу, що кольорова передача на екрані монітора по-різному передає відтінок. Матеріал: скло Форма бісеру: рубка Можливості людської фантазії безмежні, результатом цього є різноманітність напрямків у мистецтві. Творче захоплені люди завжди зможуть знайти застосування бісеру, створюючи
Бісер 100 грам СТЕКЛЯРУС
Ціна вказана за 100 грам бісеру. Замовлення можна здійснювати від 100 г. Зверніть увагу, що кольорова передача на екрані монітора по-різному передає відтінок. Матеріал: скло Зовнішній діаметр бісеру 1.8мм Розмір бісеру, дрібний: стеклярус
Бісер 100 грам ДРІБНИЙ 12/0 Deluxe
Ціна вказана за 100 грам бісеру. Замовлення можна здійснювати від 100 г. Зверніть увагу, що кольорова передача на екрані монітора по-різному передає відтінок. Розмір 12/0 означає, що на відрізку 2.54см поміститься 12 бісеринок. Розмір однієї бісеринки приблизно 0.2-0.3 см Матеріал: скло Розмір бісеру, дрібний: (12/0)
Килимок для бісеру антиковзкий силіконовий 13.5х8см
Ціна вказана за 1 килимок. Виробник – Китай. Замовлення можна здійснювати від одного килимка. Асорті кольорів в наявності Матеріал: силікон Розмір: 13.5х7.5см Зазначені розміри та вага товару, позначені в тому вигляді в якому товар представлений для продажу (він може бути, як за 1шт/1упаковку/у зібраному вигляді тощо) .)
Набір для Рукоділля БІСЕР маленький
Унікальний набір для рукоділля, підійде як для дітей, так і для дорослих! Ваше творіння буде прикрашати та створювати затишок у кімнаті. Розвиває розумові здібності! Згодом ручна робота тільки набуває своєї цінності. У комплект набору обов'язково входять: - інтрукція з бісероплетіння - нитки або дріт - бісер За допомогою цього набору кожен з легкістю може реалізувати себе як майстриню, вмілицю робити чудові речі своїми руками! Замовлення можна здійснювати від 1 набору. Ціна вказана на 1 набір. Виробництво – Україна.
Набір для вишивання бісером 9х13см
Замовлення можна здійснювати від 1 набору. Ціна вказана на 1 набір. Виробництво – Україна. Унікальний набір для рукоділля, підійде як для дітей, так і для дорослих! Ваше творіння буде прикрашати та створювати затишок у кімнаті. Розвиває розумові здібності! Згодом ручна робота тільки набуває своєї цінності. У набір обов'язково входять: - габардин/атлас з нанесеним малюнком розміром 9х13см - бісер №12 - інструкція За допомогою цього набору кожен з легкістю може реалізувати себе як майстриню, вмілицю робити чудові речі своїми руками!
Схема для вишивання бісером на габардині/атласі з підклеєним флізом А3
Ціна вказана за 1 такневу схему для вишивання бісером. Замовлення можна здійснювати від однієї схеми. Виробництво – Україна. Схема нанесена на атласній тканині та підклеєна флізеліном. На Схемі є вся потрібна розмітка кольорів бісеру. В комплекті: - схема для вишивання бісером форматом А3 - інструкція
Схема для вишивання бісером Герб у соняхах на габардині з підклеєним флізо
Ціна вказана за 1 такневу схему для вишивання бісером. Замовлення можна здійснювати від однієї схеми. Виробництво – Україна. Схема нанесена на атласній тканині та підклеєна флізеліном. На Схемі є вся потрібна розмітка кольорів бісеру. В комплекті: - схема для вишивання бісером форматом А3
Набір для Рукоділля БІСЕР великий
Унікальний набір для рукоділля, підійде як для дітей, так і для дорослих! Ваше творіння буде прикрашати та створювати затишок у кімнаті. Розвиває розумові здібності! Згодом ручна робота тільки набуває своєї цінності. У комплект набору обов'язково входять: - інтструкція з бісероплетіння - дріт необхідної довжини або - нитки - бісер За допомогою цього набору кожен з легкістю може реалізувати себе як майстриню, вмілицю робити чудові речі своїми руками! Замовлення можна здійснювати від 1 набору. Ціна вказана на 1 набір. Виробництво – Україна.
Ячійка/органайзер для бісеру 24 відділення/19х12.5см
Органайзер для бісеру - ідеальне рішення для зберігання дрібних предметів та намистин! Цей органайзер з 24 відділеннями та міцною пластиковою конструкцією забезпечує максимальну міцність та довговічність. Верхня кришка із засувкою забезпечує безпеку та захист ваших речей, а знімні перегородки дозволяють налаштувати відсіки на свій смак. Потрібно більше місця? Просто приберіть
Нитки для бісеру FromFactory жовті 150D упаковка 10шт
Ціна вказана за 1 упаковку. Виробництво – Китай. Замовлення можна здійснювати від 1 упаковки. У 1 упаковці - 10 мотків нитки. Метріал: нейлон Зазначені розміри та вага товару, позначені в тому вигляді в якому товар представлений для продажу (він може бути, як за 1шт/1упаковку/у зібраному вигляді тощо)
Нитки для бісеру Mimitex чорні 150D упаковка 10шт
Ціна указана за 1 упаковку. Виробництво – Китай. Замовлення можна здійснювати від 1 упаковки. В 1 упаковці - 10 мотків нитки. Метріал: нейлон. Зазначені розміри та вага товару, позначені в тому вигляді в якому товар представлений для продажу (він може бути, як за 1шт/1упаковку/у зібраному вигляді тощо)
Нитки для бісеру Mimitex білі 210D упаковка 10шт
Ціна вказана за 1 упаковку. Виробництво – Китай. Замовлення можна здійснювати від 1 упаковки. У 1 упаковці - 10 мотків нитки. Метріал: Нейлон Зазначені розміри та вага товару, позначені в тому вигляді в якому товар представлений для продажу (він може бути, як за 1шт/1упаковку/у зібраному вигляді тощо)
Набір для творчості Бісер Bambi ZQ2031-A-C-G
Схема для вишивання бісером Квітуча Україна на габардині з підклеєним фліз
Ціна вказана за 1 такневу схему для вишивання бісером. Замовлення можна здійснювати від однієї схеми. Виробництво – Україна. Схема нанесена на атласній тканині та підклеєна флізеліном. На Схемі є вся потрібна розмітка кольорів бісеру. В комплекті: - схема для вишивання бісером форматом А3
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   1847  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на рукоделие и научные наборы. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить творчество и рукоделие в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на рукоделие и научные наборы. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История