искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Цвет
Тип
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 85 моделей:
| стретч Сбросить все
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Sensei Firefist (97011) 97011
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Sensei Firefist. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Hatshepsut (97008) 97008
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Hatshepsut. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Megalodon (97005) 97005
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Megalodon. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys T-Rex (97002) 97002
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys T-Rex. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Capt. Goldheart (97012) 97012
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Capt. Goldheart. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Sprinkles (97009) 97009
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Sprinkles. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Mr. Stumble (97001) 97001
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Mr. Stumble. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Leonidas (97006) 97006
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Leonidas. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Boxing Roo (97003) 97003
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Boxing Roo. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Ruby Cupidt (97013) 97013
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Ruby Cupidt. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Super Gal (97010) 97010
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Super Gal. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Banana Guy (97007) 97007
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Banana Guy. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Frost Yeti (97004) 97004
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Frost Yeti. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Dynamitron (97014) 97014
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Dynamitron. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Goo Jit Zu Аквамен (122159) 122159
Стретч-антистрес Goo Jit Zu — чудовий подарунок для справжніх пошановувачів фігурок, що тягнуться. Особливість фігурки у тому, що вона набуває завжди первинної форми, навіть після згинань та розтягувань. Герой наповнений гелем та кульками. Антистрес може розтягуватися в 3 рази більше. Виготовлено з неймовірно міцної гуми. Гра зі стретч-антистрес Goo Jit Zu заспокоює і розвиває міцність м'язів, увагу та уяву.Рекомендовано для дітей від 4-х років.
Стретч-антистрес Goo Jit Zu Кіборг (122158) 122158
Стретч-антистрес Goo Jit Zu — чудовий подарунок для справжніх пошановувачів фігурок, що тягнуться. Особливість фігурки у тому, що вона набуває завжди первинної форми, навіть після згинань та розтягувань. Герой наповнений гелем та кульками. Антистрес може розтягуватися в 3 рази більше. Виготовлено з неймовірно міцної гуми. Гра зі стретч-антистрес Goo Jit Zu заспокоює і розвиває міцність м'язів, увагу та уяву.Рекомендовано для дітей від 4-х років.
Стретч-антистрес Stretch WWE Фін Балор міні 18 см (120986) 120986
Стретч-антистрес у вигляді відомого реслера WWE Фін Балор від бренду Stretch може не тільки заспокоїти, а й розвеселити. Малюк зможе перевірити, як сильно розтягується ця іграшка! Фігурка відомого реслера має гнучкі кінцівки, які можуть навіть переплітатися між собою. Якщо розтягнути іграшку, то можна спостерігати, як вона набуває своєї початкової форми. Іграшка зроблена з міцної і безпечної для здоров'я гуми. Гра з гумовим реслером сприяє розвитку дрібної моторики, а також заспокоює дитину. Подарунок ідеально підійде для активного малюка від 5-ти років. Інструкція російською мовою.
Стретч-антистрес Stretch WWE Ей Джей Стайлз міні 18 см (121260) 121260
Стретч-антистрес WWE Ей Джей Стайлз від бренду Stretch створений для того, щоб заспокоювати і веселити активних дітей. Відомий реслер зображений у своєму бойовому образі. Дитина може розтягувати його так сильно, як захоче. Після всіх маніпуляцій реслер набуває вихідного положення. Іграшка виготовлена з міцної і безпечної для дитини гуми. Розміри дозволяють взяти її з собою на прогулянку або в школу, щоб грати разом із друзями. Гра з таким матеріалом заспокоює, а також сприяє розвитку дрібної моторики і уяви. Ідеально підійде для активних хлопчиків від 5-ти років. Інструкція російською мовою.
Антистрес Stretch Герої в масках Кетбой (120783) 120783
Фігурка, що розтягується, Кетбой PJ Masks Mini Stretch Catboy прийдется до душі як прихильникам мультсеріалу "Герої в масках", так і любителям оригінальних іграшок. Розтягуй руки і ноги супергероя, зав'язуй їх у вузол, зв'язуй разом. Щоб ти не робив з Кетбоєм, його форма завжди повертається до первинного вигляду. Дуже еластичний і гнучкий, тобі неодмінно сподобається його суперздатність. Збери повну колекцію героїв улюблених мультиків, щоб грати разом з друзями, придумуючи альтернативні версії розвитку сюжетів. Розмір: 52х250х165 мм Рекомендований вік: 3+
Стретч-фігурка Stretch Сонік золотий (123066) 123066
Тільки погляньте на цього неймовірного золотого Соніка! Він не тільки надзвуковий, а ще й надтягучий. Сонік вистрибнув з екранів прямо до ваших рук, щоб стати вашим другом! Стискайте, тягніть та грайте з ним. Іграшка наповнена золотими кільцями та наделастичною золотою начинкою. Вау! Він може розтягуватися аж у три рази! Як тільки його відпустити, він одразу почне воертати твою початкову форму! Завжди! Золота іграшка розроблена з нагоди 30-річчя героя популярної відеогри у 2021 році!
Стретч-антистрес Goo Jit Zu Блейзагон (122964) 122964
Стретч-антистрес Goo Jit Zu Glow shifters Скорпіус (123019) 123019
Стретч-антистрес Goo Jit Zu Glow shifters Скорпіус для неймовірних розваг! Приготуйтеся до потужних дій новими героями, що світяться у темряві! Улюблені всіма супер еластичні, герої повернулися та готові до активації! Розбийте ядро Goo Jit Zu, щоб активувати їх сяюче «Goo-formation» і їх внутрішню силу!
Стретч-антистрес Goo Jit Zu Glow shifters Тайро (123016) 123016
Стретч-антистрес Goo Jit Zu Glow shifters Тайро для неймовірних розваг! Приготуйтеся до потужних дій новими героями, що світяться у темряві! Улюблені всіма супер еластичні, герої повернулися та готові до активації! Розбийте ядро Goo Jit Zu, щоб активувати їх сяюче «Goo-formation» і їх внутрішню силу!
Стретч-антистрес Goo Jit Zu Супермен (122155) 122155
Стретч-антистрес Goo Jit Zu — чудовий подарунок для справжніх пошановувачів фігурок, що тягнуться. Особливість фігурки у тому, що вона набуває завжди первинної форми, навіть після згинань та розтягувань. Герой наповнений гелем та кульками. Антистрес може розтягуватися в 3 рази більше. Виготовлено з неймовірно міцної гуми. Гра зі стретч-антистрес Goo Jit Zu заспокоює і розвиває міцність м'язів, увагу та уяву.Рекомендовано для дітей від 4-х років.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на антистрессы. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить антистресс в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на антистрессы. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История