шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Обслуговування
Приготування
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 7 моделей:
| деко Скинути все
Керамічний деко (противень) Weber для грилей 47 см Q 100/1000 (6465)
Чугунный противень для электрического гриля GrandHall E-Grill A05701008H
Чугунный противень для электрического гриля GrandHall E-Grill изготовлен из высококачественного чугуна с антипригарным керамическим покрытием. Для правильного приготовления и невероятного вкуса, такой аксессуар действительно необходим. Чугунный противень хорошо аккумулирует тепло и дольше сохраняет жар, тепло равномерно распределяется по противню что удобно и необходимо для качественного приготовления самых разных блюд. Заказать такой аксессуар можно прямо на сайте по низкой цене. Выбирайте только качественную продукцию для комфортной готовки на гриле.
Глубокий противень для непрямой прожарки из нержавеющей стали 8804
Идеально для деликатных продуктов таких как рыба или нежное мясо. Не позволяя проваливаться сквозь широкие прорези стандартной решетки гриля подсушивают чрезмерно насыщенные влагой продукты. Изготовлен из пищевой нержавеющей стали имеет удобный размер как для рыбы так и для овощных блюд.
Чугунный противень для газового гриля Bel Air Titanium S0171-48
Чугунный противень для газового гриля Bel Air Titanium изготовлен из высококачественного чугуна с антипригарным керамическим покрытием. Для правильного приготовления и невероятного вкуса, такой аксессуар действительно необходим. Чугунный противень хорошо аккумулирует тепло и дольше сохраняет жар, тепло равномерно распределяется по противню что удобно и необходимо для качественного приготовления самых разных блюд. Заказать такой аксессуар можно прямо на сайте по низкой цене. Выбирайте только качественную продукцию для комфортной готовки на гриле. Размер 40х17
Перфорированный противень стандарт, большой, нержавеющая сталь (6678)
Противень чугунный для газовых грилей WEBER Spirit 300 (7579)
Противень для гриля с отверстиями Tramontina Barbecue 28х24 см (20846/028)

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на аксесуари для грилів і барбекю. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити аксесуар для грилів в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на аксесуари для грилів і барбекю. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія