искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Каталог /

Щетки для шерсти и пуходерки FURminator

Выводить
Размер картинок
Выбрано 97 моделей:
| FURminator Сбросить все
Дешеддер FURminator Short Hair для собак с короткой шерстью, размер XS
Колтунорез FURminator для собак и кошек, 17×4.5×4 см
Дешеддер FURminator Long Hair для собак с длинной шерстью, размер S
Дешеддер FURminator Long Hair для собак с длинной шерстью, размер М
Дешеддер FURminator Long Hair для собак с длинной шерстью, размер L
Дешеддер FURminator Short Hair для собак с короткой шерстью, размер L
Дешеддер FURminator Short Hair для собак с короткой шерстью, размер XL
Дешеддер FURminator Long Hair для собак с длинной шерстью, размер XL
Фурмінатор для тварин FURminator для котів з довгою шерстю розмір L (40484
кішкам, довгошерсті, 13 x 23.5 x 5 см, нова унікальна система заточування леза FURminator дасть змогу зменшити линяння тварини на 99%. Гарантія на лезо 5 років! Додаткові бічні накладки на лезі для ще більш комфортного догляду за шерстю. Кнопку скидання шерсті тепер можливо зафіксувати для без, фіолетовий
Фурмінатор для тварин FURminator для собак з короткою шерстю розмір L (404
собакам, короткошерсті, 13 x 23.5 x 5 см, нова унікальна система заточування леза FURminator дасть змогу зменшити линяння тварини на 99%. Додаткові бічні накладки на лезі для ще більш комфортного догляду за шерстю. Кнопку скидання шерсті тепер можливо зафіксувати для безпечного зберігання інструм, синій
Гумова гребінець-щітка для собак та котів FURminator 12.5х6.5х4см 81179401
Гумовий гребінець FURminator допомагає розподілити шкірний жир для здоров'я і блиску шерсті. Використовуйте по кілька хвилин як на вологій, так і на сухій шерсті. Гумові зубчики масажують шкіру і допомагають розподілити шкірний жир для здоров'я і блиску шерсті. Зручний дизайн з ремінцем для руки, який дає змогу з легкістю використовувати гребінець, навіть якщо він намок. Підходить для собак і котів. Використовуйте щодня, як частину програми з догляду FURminator. Використовуйте гумовий гребінець FURminator згідно з рекомендаціями щодо застосування. КРОК 1 Для розчісування тварини виберіть спокійне місце, в якому можна зручно розташуватися. Перед використанням інструменту видаліть ковтуни і сплутування шерсті за допомогою Ковтуноріза FURminator® або Гребеня. КРОК 2 Акуратно проведіть щіткою по шерсті у напрямку її росту. Почніть розчісування з голови, поступово просуваючись уздовж тіла тварини. Будьте обережні під час розчісування області біля живота, лап, геніталій і ануса. Намагайтеся не проводити багато разів по одній і тій самій ділянці, щоб не викликати подразнення шкіри вихованця. КРОК 3 Грумінг - чудова можливість оглянути свого улюбленця. У процесі вичісування звертайте увагу на можливі болячки, забиті місця і шкірні захворювання, які приховує шерсть вашого вихованця. Якщо ви помітили щось із перерахованого вище, припиніть вичісування і зверніться до ветеринара.
Граблі з обертальними зубцями FURminator 4048422141341
Гребінь FURminator ідеально підходить для густої шерсті, попереджаючи її сплутування та видаляючи мертві волоски. Використовуйте щодня по 5-10 хвилин на сухій шерсті. ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОДУКТ Металеві зубчики, що обертаються, витягують мертві волоски Запобігає сплутуванню шерсті та утворенню ковтунів Для тварин із густою шерстю або рясним підшерстям Ергономічна нековзна ручка для максимальної зручності РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ Використовуйте Гребінь FURminator згідно з рекомендаціями щодо застосування. КРОК 1 Для розчісування тварини виберіть спокійне місце, в якому можна зручно розташуватися. Акуратно проведіть по шерсті у напрямку її росту. Почніть розчісування з голови, поступово просуваючись уздовж тіла тварини. Будьте обережні під час розчісування області біля живота, лап, геніталій і ануса. Намагайтеся не проводити багато разів по одній і тій самій ділянці, щоб не викликати подразнення шкіри вихованця. Розчісуйте доти, доки не видалите всі ковтуни та сплутування шерсті. КРОК 2 Грумінг - чудова можливість оглянути свого улюбленця. У процесі вичісування звертайте увагу на можливі хвороби, удари та шкірні захворювання, які приховує шерсть вашого вихованця. Якщо ви помітили щось із перерахованого вище, припиніть вичісування і зверніться до ветеринара.
Двостороння щітка для собак та котів FURminator 21х6.5х3.5см 4048422141310
Двостороння щітка FURminator - це щітка 2-в-1, що має жорсткі зубчики з одного боку і м'яку щетину з іншого. Використовуйте щодня по 5-10 хвилин. Щітка 2-в-1 розчісує і розгладжує шерсть Міцні металеві зубчики (жорстка сторона) для розплутування, видалення забруднень і масажу шкіри улюбленця Свиняча щетина (м'який бік) розгладжує і надає блиск покривній шерсті Ергономічна нековзна ручка для максимального контролю. Використовуйте двосторонню щітку FURminator згідно з рекомендаціями щодо застосування. КРОК 1 Для розчісування тварини виберіть спокійне місце, в якому можна зручно розташуватися. Акуратно проведіть щіткою по шерсті у напрямку її росту. Почніть розчісування з голови, поступово просуваючись уздовж тіла тварини. Будьте обережні під час розчісування області біля живота, лап, геніталій і ануса. Намагайтеся не проводити багато разів по одній і тій самій ділянці, щоб не викликати подразнення шкіри вихованця. Розчісуйте доти, доки не видалите всі забруднення і сплутування шерсті. КРОК 2 Грумінг - чудова можливість оглянути свого собаку. У процесі вичісування звертайте увагу на можливі болячки, забої та шкірні захворювання, які приховує шерсть вашого собаки. Якщо ви помітили щось із перерахованого вище, припиніть вичісування і зверніться до ветеринара.
Щітка для збирання шерсті для собак та котів FURminator 18.5х12.5х4см 4048
Щетка для сбора шерсти FURminator убирает выпавшие волоски животных с одежды, мебели и тканей. Инструмент эффективен для большинства типов шерсти, как для короткой, так и для длинной, у всех линяющих животных. Используйте их по необходимости, в том числе ежедневно. Инструменты также можно использовать для уборки после вычесывания вашего питомца, так как после этого остается много выпавшей шерсти. ШАГ 1 Просто проведите несколько раз валиком по поверхности, покрытой шерстью домашнего животного, и инструмент соберет выпавшую шерсть с одежды, мебели и тканей, ковров, автокресел и других предметов. Периодически поворачивайте ручку валика, чтобы сбросить снятые волоски в отсек для сбора шерсти. ШАГ 2 Когда отсек для сбора шерсти полностью заполнится, нажмите кнопку, чтобы его открыть. Очистите отсек от собранной шерсти, закройте его и продолжайте водить валиком по поверхности, пока не очистите ее до конца.
Фурмінатор для собак з довгою шерстю, FURminator розмір XS 4048422144243
Інструмент FURminator XS для мініатюрних собак з довгою шерстю зменшує линьку на 90%. Використовуйте на сухій шерсті 1-2 рази на тиждень протягом 10-20 хвилин. Інформація про продукт: Лезо інструмента проникає крізь остьове волосся, не пошкоджуючи його, і легко витягує мертві, слабко прикріплені волосинки підшерстя Захисні краї Skin Guard попереджають тиск леза на шкіру Вигнуте лезо відповідає контурам тіла улюбленця для комфорту в процесі вичісування Кнопка самоочищення FURejector допомагає швидко скинути шерсть з інструмента, роблячи процес вичісування простішим і зручнішим Захист леза дозволяє убезпечити зубчики під час зберігання інструменту Переваги КНОПКА САМООЧИЩЕННЯ FUREJECTOR. Допомагає швидко скинути шерсть з інструменту, роблячи процес вичісування простішим і зручнішим ЛЕЗО З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ. Проникає крізь остьове волосся, не пошкоджуючи його, і легко витягує мертві, слабо прикріплені волоски підшерстя. Вигнуте лезо відповідає контурам тіла вихованця для комфорту в процесі вичісування ЕРГОНОМІЧНА РУЧКА. Для комфорту і простоти використання Рекомендації щодо використання Використовуйте Інструмент проти линьки FURminator згідно з рекомендаціями щодо застосування. Інструмент проти линьки не є гребінцем або пуходеркою, він зачіпає і витягує слабко прикріплені, мертві волоски підшерстя, не зрізуючи і не пошкоджуючи остьове волосся. КРОК 1 Інструмент проти линьки потрібно використовувати на сухій шерсті. Для найкращих результатів використовуйте його відразу після купання і сушіння тварини. Лінійка FURminator - це продукти, що забезпечують здоров'я шкіри та шерсті улюбленця та за умови регулярного використання значно скорочують кількість шерсті, що випала, в будинку. КРОК 2 Грумінг - відмінна можливість оглянути свого вихованця. У процесі вичісування звертайте увагу на можливі хвороби, удари і шкірні захворювання, які може приховувати шерсть тварини. Якщо ви помітили щось із перерахованого вище, припиніть вичісування і зверніться до ветеринара. Перед використанням інструменту проти линьки FURminator видаліть ковтуни і сплутування шерсті за допомогою Ковтуноріза FURminator або Гребеня.  КРОК 3 Використовуйте інструмент проти линьки за аналогією з гребінцем, акуратно проводячи ним по шерсті тварини в напрямку її росту, проникаючи зубчиками крізь шерстяний покрив. Почніть розчісування з голови, поступово просуваючись уздовж тіла тварини. Будьте обережні під час розчісування ділянки біля живота, лап, геніталій і ануса. Не зупиняйтеся надовго на одному місці. Незважаючи на те, що конструкція інструменту попереджає тиск на шкіру тварини, грубе вичісування із застосуванням сили може викликати подразнення шкіри, тому уникайте зайвого тиску на неї. Якщо ви помітили почервоніння або подразнення, припиніть вичісування. КРОК 4 Після того, як відмерле підшерстя збереться на лезі інструмента, зніміть його з зубчиків за допомогою натискання на кнопку самоочищення FURejector.
Фурмінатор для собак з короткою шерстю, FURminator розмір S 4048422141006
Інструмент FURminator S для дрібних собак з довгою шерстю зменшує линьку до 90%. Використовуйте на сухій шерсті 1-2 рази на тиждень протягом 10-20 хвилин. Інформація про продукт: Лезо інструменту проникає крізь остьове волосся, не пошкоджуючи його, і легко витягує мертві, слабко прикріплені волоски підшерстя. Захисні краї Skin Guard попереджають тиск леза на шкіру. Вигнуте лезо відповідає контурам тіла тварини для комфорту в процесі вичісування. Кнопка самоочищення FURejector допомагає швидко скинути шерсть з інструмента, роблячи процес вичісування простішим і зручнішим. Захист леза дає змогу убезпечити зубчики під час зберігання інструмента. Переваги інструменту: Кнопка самоочищення furejector. Допомагає швидко скинути шерсть з інструменту, роблячи процес вичісування простішим і зручнішим. Лезо з нержавіючої сталі. Проникає крізь остьовий волос, не пошкоджуючи його, і легко витягує мертві, слабо прикріплені волоски підшерстя. Вигнуте лезо відповідає контурам тіла тварини для комфорту в процесі вичісування. Ергономічна ручка. Для комфорту і простоти використання. Рекомендації щодо використання Будь ласка, прочитайте інструкцію до застосування та поширені запитання перед початком грумінгу. Використовуйте Інструмент проти линьки FURminator згідно з рекомендаціями щодо застосування. Інструмент проти линьки не є гребінцем або пуходеркою, він зачіпає і витягує слабо прикріплені, мертві волоски підшерстя, не зрізуючи і не пошкоджуючи остьовий волос. Крок 1 Інструмент проти линьки потрібно використовувати на сухій шерсті. Для найкращих результатів використовуйте його відразу після купання та сушіння тварини. Лінійка FURminator -
Фурмінатор для котів з довгою шерстю, FURminator розмір S 4048422141228
Інструмент FURminator S для котів до 4,5 кг з короткою шерстю зменшує линьку на 90%. Призначений для шерсті довжиною до 5 см. Використовуйте на сухій шерсті 1-2 рази на тиждень протягом 10-20 хвилин. Інформація про продукт: Лезо інструменту проникає крізь остьове волосся, не пошкоджуючи його, і легко витягує мертві, слабко прикріплені волоски підшерстя Захисні краї Skin Guard попереджають тиск леза на шкіру Вигнуте лезо відповідає контурам тіла тварини для комфорту в процесі вичісування Кнопка самоочищення FURejector допомагає швидко скинути шерсть з інструмента, роблячи процес вичісування простішим і зручнішим Захист леза дає змогу убезпечити зубчики під час зберігання інструмента Переваги Кнопка самоочищення furejector. Допомагає швидко скинути шерсть з інструменту, роблячи процес вичісування простішим і зручнішим Лезо з нержавіючої сталі. Проникає крізь остьовий волос, не пошкоджуючи його, і легко витягує мертві, слабо прикріплені волоски підшерстя. Вигнуте лезо відповідає контурам тіла вихованця для комфорту в процесі вичісування Ергономічна ручка. Для комфорту і простоти використання Рекомендації щодо використання Використовуйте Інструмент проти линьки FURminator згідно з рекомендаціями щодо застосування. Інструмент проти линьки не є гребінцем або пуходеркою, він зачіпає і витягує слабко прикріплені, мертві волоски підшерстя, не зрізуючи і не пошкоджуючи остьовий волос. Крок 1 Інструмент проти линьки потрібно використовувати на сухій шерсті. Для найкращих результатів використовуйте його відразу після купання і сушіння тварини. Лінійка FURminator - це продукти, що забезпечують здоров'я шкіри та шерсті улюбленця та за умови регулярного використання значно скорочують кількість шерсті, що випала, в будинку. Крок 2 Грумінг - відмінна можливість оглянути свого вихованця. У процесі вичісування звертайте увагу на можливі хвороби, удари і шкірні захворювання, які може приховувати шерсть тварини. Якщо ви помітили щось із перерахованого вище, припиніть вичісування і зверніться до ветеринара. Перед використанням інструменту проти линьки FURminator видаліть ковтуни і сплутування шерсті за допомогою ковтунореза FURminator або Гребеня. Крок 3 Використовуйте інструмент проти линьки за аналогією з гребінцем, акуратно проводячи ним по шерсті тварини в напрямку її росту, проникаючи зубчиками крізь шерстний покрив. Почніть розчісування з голови, поступово просуваючись уздовж тіла тварини. Будьте обережні під час розчісування ділянки біля живота, лап, геніталій і ануса. Не зупиняйтеся надовго на одному місці. Всупереч тому, що конструкція інструменту попереджає тиск на шкіру тварини, грубе вичісування із застосуванням сили може викликати подразнення шкіри, тому уникайте зайвого тиску на неї. Якщо ви помітили почервоніння або подразнення, припиніть вичісування. Крок 4 Після того як відмерле підшерстя збереться на лезі інструменту, зніміть його з зубчиків за допомогою натискання на кнопку самоочищення FURejector.
Фурмінатор для котів з короткою шерстю, FURminator розмір S 4048422141198
Інструмент FURminator S для котів до 4,5 кг з короткою шерстю зменшує линьку на 90%. Призначений для шерсті довжиною до 5 см. Використовуйте на сухій шерсті 1-2 рази на тиждень протягом 10-20 хвилин. Інформація про продукт: Лезо інструменту проникає крізь остьове волосся, не пошкоджуючи його, і легко витягує мертві, слабко прикріплені волоски підшерстя Захисні краї Skin Guard попереджають тиск леза на шкіру Вигнуте лезо відповідає контурам тіла тварини для комфорту в процесі вичісування Кнопка самоочищення FURejector допомагає швидко скинути шерсть з інструмента, роблячи процес вичісування простішим і зручнішим Захист леза дає змогу убезпечити зубчики під час зберігання інструмента Переваги Кнопка самоочищення furejector. Допомагає швидко скинути шерсть з інструменту, роблячи процес вичісування простішим і зручнішим Лезо з нержавіючої сталі. Проникає крізь остьовий волос, не пошкоджуючи його, і легко витягує мертві, слабо прикріплені волоски підшерстя. Вигнуте лезо відповідає контурам тіла вихованця для комфорту в процесі вичісування Ергономічна ручка. Для комфорту і простоти використання Рекомендації щодо використання Використовуйте Інструмент проти линьки FURminator згідно з рекомендаціями щодо застосування. Інструмент проти линьки не є гребінцем або пуходеркою, він зачіпає і витягує слабко прикріплені, мертві волоски підшерстя, не зрізуючи і не пошкоджуючи остьовий волос. Крок 1 Інструмент проти линьки потрібно використовувати на сухій шерсті. Для найкращих результатів використовуйте його відразу після купання і сушіння тварини. Лінійка FURminator - це продукти, що забезпечують здоров'я шкіри та шерсті улюбленця та за умови регулярного використання значно скорочують кількість шерсті, що випала, в будинку. Крок 2 Грумінг - відмінна можливість оглянути свого вихованця. У процесі вичісування звертайте увагу на можливі хвороби, удари і шкірні захворювання, які може приховувати шерсть тварини. Якщо ви помітили щось із перерахованого вище, припиніть вичісування і зверніться до ветеринара. Перед використанням інструменту проти линьки FURminator видаліть ковтуни і сплутування шерсті за допомогою ковтунореза FURminator або Гребеня. Крок 3 Використовуйте інструмент проти линьки за аналогією з гребінцем, акуратно проводячи ним по шерсті тварини в напрямку її росту, проникаючи зубчиками крізь шерстний покрив. Почніть розчісування з голови, поступово просуваючись уздовж тіла тварини. Будьте обережні під час розчісування ділянки біля живота, лап, геніталій і ануса. Не зупиняйтеся надовго на одному місці. Всупереч тому, що конструкція інструменту попереджає тиск на шкіру тварини, грубе вичісування із застосуванням сили може викликати подразнення шкіри, тому уникайте зайвого тиску на неї. Якщо ви помітили почервоніння або подразнення, припиніть вичісування. Крок 4 Після того як відмерле підшерстя збереться на лезі інструменту, зніміть його з зубчиків за допомогою натискання на кнопку самоочищення FURejector.
Фурмінатор для котів з короткою шерстю, FURminator розмір L 4048422141259
Інструмент FURminator L для котів великих порід з короткою шерстю зменшує линьку на 90%. Використовуйте на сухій шерсті 1-2 рази на тиждень протягом 10-20 хвилин. Інформація про продукт: Лезо інструменту проникає крізь остьове волосся, не пошкоджуючи його, і легко витягує мертві, слабко прикріплені волоски підшерстя Захисні краї Skin Guard попереджають тиск леза на шкіру Вигнуте лезо відповідає контурам тіла тварини для комфорту в процесі вичісування Кнопка самоочищення FURejector допомагає швидко скинути шерсть з інструмента, роблячи процес вичісування простішим і зручнішим Захист леза дає змогу убезпечити зубчики під час зберігання інструмента Переваги: Кнопка самоочищення FURejector. Допомагає швидко скинути шерсть з інструменту, роблячи процес вичісування простішим і зручнішим Кнопка самоочищення FURejector. Проникає крізь остьовий волос, не пошкоджуючи його, і легко витягує мертві, слабо прикріплені волоски підшерстя. Вигнуте лезо відповідає контурам тіла вихованця для комфорту в процесі вичісування Кнопка самоочищення FURejector. Для комфорту і простоти використання Рекомендації щодо використання: Використовуйте Інструмент проти линьки FURminator згідно з рекомендаціями щодо застосування. Інструмент проти линьки не є гребінцем або пуходеркою, він зачіпає і витягує слабко прикріплені, мертві волоски підшерстя, не зрізуючи і не пошкоджуючи остьове волосся. Крок 1 Інструмент проти линьки потрібно використовувати на сухій шерсті. Для найкращих результатів використовуйте його відразу після купання і сушіння тварини. Лінійка FURminator - це продукти, що забезпечують здоров'я шкіри та шерсті улюбленця та за умови регулярного використання значно скорочують кількість шерсті, що випала, в будинку. Крок 2 Грумінг - відмінна можливість оглянути свого вихованця. У процесі вичісування звертайте увагу на можливі хвороби, удари і шкірні захворювання, які може приховувати шерсть тварини. Якщо ви помітили щось із перерахованого вище, припиніть вичісування і зверніться до ветеринара. Перед використанням інструменту проти линьки FURminator видаліть ковтуни і сплутування шерсті за допомогою ковтунореза FURminator або Гребеня. Крок 3 Використовуйте інструмент проти линьки за аналогією з гребінцем, акуратно проводячи ним по шерсті тварини в напрямку її росту, проникаючи зубчиками крізь шерстний покрив. Почніть розчісування з голови, поступово просуваючись уздовж тіла тварини. Будьте обережні під час розчісування ділянки біля живота, лап, геніталій і ануса. Не зупиняйтеся надовго на одному місці. Всупереч тому, що конструкція інструменту попереджає тиск на шкіру тварини, грубе вичісування із застосуванням сили може викликати подразнення шкіри, тому уникайте зайвого тиску на неї. Якщо ви помітили почервоніння або подразнення, припиніть вичісування. Крок 4 Після того як відмерле підшерстя збереться на лезі інструменту, зніміть його з зубчиків за допомогою натискання на кнопку самоочищення FURejector.
Фурмінатор для собак з короткою шерстю, FURminator розмір M 4048422141372
Інструмент FURminator М для середніх порід собак з короткою шерстю зменшує линьку на 90%. Використовуйте на сухій шерсті 1-2 рази на тиждень протягом 10-20 хвилин. Інформація про продукт: Лезо інструменту проникає крізь остьове волосся, не пошкоджуючи його, і легко витягує мертві, слабко прикріплені волоски підшерстя Захисні краї Skin Guard попереджають тиск леза на шкіру Вигнуте лезо відповідає контурам тіла улюбленця для комфорту в процесі вичісування Кнопка самоочищення FURejector допомагає швидко скинути шерсть з інструмента, роблячи процес вичісування простішим і зручнішим Захист леза дозволяє убезпечити зубчики під час зберігання інструменту Переваги КНОПКА САМООЧИЩЕННЯ FUREJECTOR. Допомагає швидко скинути шерсть з інструменту, роблячи процес вичісування простішим і зручнішим ЛЕЗО З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ. Проникає крізь остьове волосся, не пошкоджуючи його, і легко витягує мертві, слабо прикріплені волоски підшерстя. Вигнуте лезо відповідає контурам тіла вихованця для комфорту в процесі вичісування ЕРГОНОМІЧНА РУЧКА. Для комфорту і простоти використання Рекомендації щодо використання Використовуйте Інструмент проти линьки FURminator згідно з рекомендаціями щодо застосування. Інструмент проти линьки не є гребінцем або пуходеркою, він зачіпає і витягує слабко прикріплені, мертві волоски підшерстя, не зрізуючи і не пошкоджуючи остьове волосся. КРОК 1 Інструмент проти линьки потрібно використовувати на сухій шерсті. Для найкращих результатів використовуйте його відразу після купання і сушіння тварини. Лінійка FURminator® - це продукти, що забезпечують здоров'я шкіри та шерсті улюбленця та за умови регулярного використання значно скорочують кількість шерсті, що випала, в будинку. КРОК 2 Грумінг - відмінна можливість оглянути свого вихованця. У процесі вичісування звертайте увагу на можливі хвороби, удари і шкірні захворювання, які може приховувати шерсть тварини. Якщо ви помітили щось із перерахованого вище, припиніть вичісування і зверніться до ветеринара. Перед використанням інструменту проти линьки FURminator видаліть ковтуни і сплутування шерсті за допомогою Ковтуноріза FURminator або Гребеня.  КРОК 3 Використовуйте інструмент проти линьки за аналогією з гребінцем, акуратно проводячи ним по шерсті тварини в напрямку її росту, проникаючи зубчиками крізь шерстяний покрив. Почніть розчісування з голови, поступово просуваючись уздовж тіла тварини. Будьте обережні під час розчісування ділянки біля живота, лап, геніталій і ануса. Не зупиняйтеся надовго на одному місці. Незважаючи на те, що конструкція інструменту попереджає тиск на шкіру тварини, грубе вичісування із застосуванням сили може викликати подразнення шкіри, тому уникайте зайвого тиску на неї. Якщо ви помітили почервоніння або подразнення, припиніть вичісування. КРОК 4 Після того, як відмерле підшерстя збереться на лезі інструмента, зніміть його з зубчиків за допомогою натискання на кнопку самоочищення FURejector.
Дешеддер FURminator NEW для собак от 4.5 до 10 кг с короткой шерстью, разм
Гумова гребінець-щітка для собак та котів FURminator 12.5х6.5х4см (8117940
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Граблі з зубцями, що обертаються FURminator (4048422141341)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Двостороння щітка для собак та котів FURminator 21х6.5х3.5см (404842214131
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на щетки для шерсти и пуходерки FURminator. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить щетка / пуходерка FURminator в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на щетки для шерсти и пуходерки FURminator. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История