шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 9 моделей:
| CHI Скинути все
CHI Turbo Detangling Brush щітка для легкого розчісування волосся 1 кс
CHI Turbo Detangling Brush, 1 кс, Пласкі щітки для волосся для жінок, Щітка для волосся CHI Turbo Detangling Brush — це щоденно необхідний помічник під час укладки волосся та складного стайлінгу. Властивості: гнучкі зубці масажують шкіру голови усуває заплутування та утворення вузликів у волоссі зводить до мінімуму пошкодження волосся антиковзка ручка Склад: зубці з нейлоном Спосіб використання: Розчісуйте волосся повільно й обережно, щоб уникнути механічного пошкодження волосся.
CHI Luxury Metal Bristle Paddle Brush Щітка для волосся 1 кс
CHI Luxury Metal Bristle Paddle Brush, 1 кс, Пласкі щітки для волосся для жінок, Для підтримання краси волосся недостатньо лише косметичних засобів, як-от шампуні або кондиціонери. Правильний догляд починається з регулярного, ретельного, але обережного розчісування. Тому у вашому арсеналі неодмінно має бути присутній якісний гребінець для волосся CHI Luxury Metal Bristle Paddle Brush . Як незамінний помічник у щоденному створенні зачісок та складних укладок, він ідеально доповнить ваш косметичний арсенал і допоможе підтримувати волосся здоровим, шовковисто-м’яким і приємним на дотик. Властивості: зводить до мінімуму пошкодження волосся усуває заплутування та утворення вузликів у волоссі запобігає ламкості та посіченню волосся оригінальний дизайн Спосіб використання: Розчісуйте волосся повільно й обережно, щоб уникнути механічного пошкодження волосся.
CHI Turbo Ceramic Round Brush Large керамічна щітка для волосся великий 1
CHI Turbo Ceramic Round Brush Large, 1 кс, Круглі щітки для жінок, Кругла щітка для волосся CHI Turbo — це незамінний помічник під час постійної укладки феном. Властивості: запобігає розпушуванню ідеально підходить для укладки феном допомагає визначити бажану форму антиковзка ручка Склад: зубці з нейлоном Спосіб використання: Кругла щітка підходить для термостайлінгу за допомогою фена.
CHI Turbo Ceramic Round Brush Jumbo екстра великий круглий гребінь 1 кс
CHI Turbo Ceramic Round Brush Jumbo, 1 кс, Круглі щітки для жінок, Кругла щітка для волосся CHI Turbo Ceramic Round Brush Jumbo слугує для надання волоссю форми під час сушіння феном. Це незамінний інструмент під час регулярного сушіння феном, що допомагає створити об’ємну, пишну зачіску, гідну захоплення та компліментів. Для гарного результату просто повільно розчісуйте пасма, пропускаючи крізь них тепле повітря з фена. За мить ви отримаєте гладеньке, шовковисто-м’яке волосся та об’ємну, пишну зачіску. Властивості: ідеально підходить для укладки феном має ввігнуту форму та пришвидшує висушування допомагає визначити бажану форму антиковзка ручка Склад: зубці з нейлоном Спосіб використання: Кругла щітка підходить для термостайлінгу за допомогою фена.
CHI Turbo Ceramic Round Brush Medium середній круглий гребінь 1 кс
CHI Turbo Ceramic Round Brush Medium, 1 кс, Круглі щітки для жінок, Кругла щітка для волосся CHI Turbo — це незамінний помічник під час постійної укладки феном. Властивості: ідеально підходить для укладки феном має ввігнуту форму та пришвидшує висушування допомагає визначити бажану форму щітка підходить для випрямлення волосся Склад: зубці з нейлоном Спосіб використання: Кругла щітка підходить для термостайлінгу за допомогою фена.
CHI Turbo Paddle Brush пласка щітка розмір Large 1 кс
CHI Turbo Paddle Brush, 1 кс, Пласкі щітки для волосся для жінок, Для підтримання краси волосся недостатньо лише косметичних засобів, як-от шампуні або кондиціонери. Правильний догляд починається з регулярного, ретельного, але обережного розчісування. Тому у вашому арсеналі неодмінно має бути присутній якісний гребінець для волосся CHI Turbo Paddle Brush . Як незамінний помічник у щоденному створенні зачісок та складних укладок, він ідеально доповнить ваш косметичний арсенал і допоможе підтримувати волосся здоровим, шовковисто-м’яким і приємним на дотик. Властивості: дбайливо піклується про волосся та шкіру усуває заплутування та утворення вузликів у волоссі розгладжує та випрямляє волосся має ергономічну форму для зручного тримання антиковзка ручка Спосіб використання: Розчісуйте волосся повільно й обережно, щоб уникнути механічного пошкодження волосся.
CHI Turbo Ceramic Round Boar Small Brush круглий гребінець для жорсткого й
CHI Turbo Ceramic Round Boar Small Brush, 1 кс, Круглі щітки для жінок, Кругла щітка для волосся CHI Turbo Ceramic Round Boar Small Brush слугує для надання волоссю форми під час сушіння феном. Це незамінний інструмент під час регулярного сушіння феном, що допомагає створити об’ємну, пишну зачіску, гідну захоплення та компліментів. Для гарного результату просто повільно розчісуйте пасма, пропускаючи крізь них тепле повітря з фена. За мить ви отримаєте гладеньке, шовковисто-м’яке волосся та об’ємну, пишну зачіску. Властивості: запобігає розпушуванню ідеально підходить для укладки феном щітка ідеально підходить для формування локонів і завитків антиковзка ручка Спосіб використання: Кругла щітка підходить для термостайлінгу за допомогою фена.
CHI XL Flexible Large Vent Brush щітка для легкого розчісування волосся 1
CHI XL Flexible Large Vent Brush, 1 кс, Пласкі щітки для волосся для жінок, Щітка для волосся CHI XL Flexible — це щоденно необхідний помічник під час укладки волосся та складного стайлінгу. Властивості: спеціально розподілені зубці безболісно розчісують заплутане волосся дбайливо піклується про волосся та шкіру усуває заплутування та утворення вузликів у волоссі має ергономічну форму для зручного тримання легка укладка навіть мокрого волосся Спосіб використання: Зазвичай, чим більша розчіска, тим краще й обережніше вона розчісує.
CHI Eco Round Brush кругла щітка для волосся Ø 45 mm 1 кс
CHI Eco Round Brush, 1 кс, Круглі щітки для жінок, Кругла щітка для волосся CHI Eco Round Brush слугує для надання волоссю форми під час сушіння феном. Це незамінний інструмент під час регулярного сушіння феном, що допомагає створити об’ємну, пишну зачіску, гідну захоплення та компліментів. Для гарного результату просто повільно розчісуйте пасма, пропускаючи крізь них тепле повітря з фена. За мить ви отримаєте гладеньке, шовковисто-м’яке волосся та об’ємну, пишну зачіску. Властивості: ідеально підходить для укладки феном має ввігнуту форму та пришвидшує висушування щітка підходить для формування зачіски Склад: зубці з нейлоном Спосіб використання: Ви можете обрати розмір щітки відповідно до довжини та густоти вашого волосся. Кругла щітка підходить для термостайлінгу за допомогою фена.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на гребінці CHI. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити гребінець CHI в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на гребінці CHI. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія