искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Количество лезвий
Кол-во в упаковке
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 156 моделей:
| со сменным картриджем Сбросить все
Бритва Gillette SkinGuard Sensitive з 2 змінними картриджами (770201848814
Вид - зі змінним лезом, стать - для чоловіків, кількість в упаковці - 1 шт, Клас косметики - мас-маркет
Бритва Gillette Venus Smooth станок + змінні картриджі 3 шт. (770201846982
стать - для жінок
Бритва Gillette Mach3 Start з 3 змінними картриджами (7702018464005) 77020
Вид - зі змінним лезом, Кількість лез - 3, кількість в упаковці - 1 шт
Бритва Gillette Fusion5 з 4 змінними картриджами (7702018556274/7702018610
Вид - зі змінним лезом, стать - для чоловіків, Кількість лез - 5, кількість в упаковці - 4 шт, Клас косметики - мас-маркет, Країна-виробник - Польща
Бритва BIC Flex 3 Hibrid з 2 змінними картриджами (3086123519114) 30861235
Гель для гоління GILLETTE FUSION Зволоження 200 мл (81772716) 81772716
Гель для гоління GILLETTE FUSION для чутливої шкіри 200 мл (81772713) 8177
Бритва BIC Click 3 Soleil Sensitive + 2 картриджі (921402) 921402
Бритва BIC Flex 3 Hibrid з 4 змінними касетами (3086123644939) 30861236449
Бритва BIC Flex 3 Hibrid Sensitive з 4 змінними касетами (3086123644977) 3
Бритва Gillette Sensor 3 із 6 змінними картриджами. 7702018550807
Чоловіча бритва Gillette Sensor 3 оснащена трьома лезами і смужкою, що змащує, яка забезпечує чудове ковзання бритви. Леза Sensor та плаваюча голівка бритви Gillette Sensor 3, яка повторює контури обличчя, гарантують ретельне та комфортне гоління. Усі змінні касети Sensor підходять до всіх бритв серії Sensor. Особливості: Бритва Gillette Sensor 3 з 3 лезами Змащувальна смужка забезпечує чудове ковзання бритви Плаваюча голівка повторює контури обличчя для ретельного гоління Всі змінні касети Sensor підходять до всіх бритв серії Sensor.
Бритва BIC Flex 5 Hibrid з 2 змінними касетами (3086123644922) 30861236449
Бритва VENUS c 2 змінними касетами (3014260262693) 705147
Бритва GILLETTE MACH3 з 2 змінними касетами (81766658) 81766658
Бритва Gillette Mach 3 Charcoal з 2 змінними картриджами 8700216074308
Чоловіча бритва Gillette Mach3 Charcoal - це бритва з 3-ма лезами, яку розробили для класичного ретельного гоління, бритва для чоловіків з 3-ма лезами має поліпшену змащувальну смужку для поліпшеного ковзання з деревним вугіллям. Стильна ручка бритви кольору деревного вугілля надійно тримається в руці та забезпечує ретельне гоління. Бритва для чоловіків також має леза міцніші за сталь, які забезпечують до 15 сеансів комфортного гоління та допомагають видаляти мікрозабруднення, коли бритву використовують разом із гелем для гоління Gillette Series з деревним вугіллям. Хвилюєтеся, що касети не підійдуть до вашої ручки Gillette? Всі леза для бритви Mach3 підходять до всіх ручок бритви Mach3.  Особливості та переваги: Класичне ретельне гоління: бритва для чоловіків із 3-ма лезами забезпечує ретельне гоління без зайвого клопоту. 1 лезо - 5 сеансів гоління: отримайте до 15 сеансів гоління з кожною змінною касетою для бритви Gillette Mach3 Charcoal. Зменшення подразнення від гоління: бритва з 3-ма лезами та поліпшеною змащувальною смужкою для поліпшеного ковзання. Гладкий дизайн: преміальна ручка бритви з темної сталі натхненна досконалістю деревного вугілля. Тепер в упаковці, що підлягає вторинному переробленню. Найкращий захист від подразнень забезпечує поєднання з гелем для гоління Gillette Series з деревним вугіллям.
Gillette Venus ComfortGlide Sugarberry Бритва зі змінною насадкою 1 кс
Gillette Venus ComfortGlide Sugarberry, 1 кс, Бритви для жінок, Хочете гладенько поголити тіло або окремі його ділянки? Бритва Gillette Venus ComfortGlide Sugarberry – ваш шанс зробити це легко, швидко й безболісно. Її леза захоплюють й акуратно видаляють кожну волосинку, якої ви хочете позбутися. Насолоджуйтеся ідеально гладенькою шкірою, якої ви давно прагнули! Властивості: пристосується до заглиблень на тілі забезпечить ретельне гоління та досконалий результат змінна голівка приладу прилад оснащений зволожувальною стрічкою дістанеться навіть важкодоступних місць Спосіб використання: Застосуйте піну або крем для гоління, після чого поголіть шкіру довгими, акуратними рухами. Замініть голівку бритви на нову, як тільки зволожувальні стрічки зносяться або леза затупляться.
Бритва BIC Flex 5 Hibrid з 4 змінними касетами (3086123644984) 30861236449
Бритва Gillette Venus Comfortglide Spa Breeze з 2 змінними картриджами 770
Бритви Venus розроблені з урахуванням усіх особливостей жіночого гоління. Жіночі бритви Venus Comfortglide Spa Breeze мають 3 леза для гладкого і чистого гоління. Змінні касети для бритви оснащені подушечками з гелем, які випускають олійки для тіла з ароматом білого чаю і забезпечують краще ковзання і відчуття комфорту. При цьому плаваюча конструкція повторює контури тіла. Змінні касети Venus підходять до будь-якої ручки бритви Venus (крім Simply Venus). Особливості: Чисте і гладке гоління: бритва має 3 вбудованих леза для гладкого і чистого гоління і довготривалого результату. Бездоганне гоління: гелеві подушечки на касеті бритви активуються водою, забезпечуючи легке ковзання під час кожного руху. Ергономічний дизайн ручки: гелева ручка з м'яким покриттям, яку зручно тримати, на 30% складається з переробленого пластику. Адаптивний дизайн: плаваюча голівка пристосовується до контурів тіла. Більше не потрібно вигинатися для гоління під правильним кутом. Захист шкіри: гелеві подушечки бритви утворюють піну для тіла, збагачену олією з ароматом білого чаю, захищаючи шкіру від подряпин, порізів і подразнення. Змінні касети Venus підходять до будь-якої ручки бритви Venus (крім Simply Venus).
Бритва Gillette Venus & Olay з 1 змінним картриджем 7702018339877
Бритва Gillette Venus & Olay - це інноваційне рішення для дбайливого гоління жіночої шкіри. Вона поєднує в собі високу ефективність гоління і зволожувальний догляд. Бритва оснащена змінним картриджем, який містить спеціальний зволожувальний гель з екстрактом оливкової олії та вітаміном Е від Olay. Цей зволожувальний компонент дає змогу пом'якшити шкіру та запобігти її сухості й подразненню під час гоління. Завдяки інноваційній конструкції бритвеної голівки з п'ятьма лезами Venus, бритва забезпечує гладке і дбайливе гоління, а гнучкий рухомий картридж дає змогу їй легко повторювати контури тіла. Результатом використання бритви Gillette Venus & Olay є гладенька і доглянута шкіра без подразнень і сухості.
Брита GILLETTE VENUS ComfortGlide Breeze з 1 змінною касетою (81744944) 81
Подарунковий набір Бритва Gillette Mach 3 з 1 змінним картриджем + Гель дл
Подарунковий набір Gillette- це ідеальний вибір для чоловіків, які цінують якість та комфорт під час гоління. Леза розташовані близько одне до одного, що допомагає уникнути тертя та подразнення під час гоління. Це забезпечує комфортне та гладке гоління без подразнень чи вдавленості волосся. Леза мають точний дизайн, який дозволяє ретельно голити навіть важкодоступні ділянки обличчя. Це допомагає отримати гладке та рівномірне гоління навіть на контурах обличчя. Ручка бритви має зручну форму та допомагає легко утримувати бритву під час гоління. Подарунковий набір включає гель для гоління, який мінімізує ризики пошкодження шкіри та появи порізів. Отже, цей набір є ідеальним вибором для чоловіків з різними типами шкіри та волосся, які шукають найкращі продукти для комфортного та безпечного гоління. У набір входить: Бритва Mach3. Змінний картридж для гоління, 1 шт. Гель для гоління Series Sensitive, 75 мл. Металева коробка. Бритва Mach3 - це відмінний вибір для чоловіків, які шукають ефективний та комфортний інструмент для гоління. Леза Mach3 довго зберігають свою гостроту, забезпечуючи якісне гоління протягом багатьох процедур, менше подряпин та порізів під час гоління. Голівка бритви плаває, що дозволяє лезам слідувати за контуром обличчя. Леза оснащені смужкою гелю, яка забезпечує ідеальне ковзання, запобігаючи порізам і подразненням шкіри. Ручка має інтуїтивний дизайн і спеціальні технології для забезпечення більш комфортного утримання. Це дозволяє вам мати більший контроль над бритвою під час гоління. Спосіб використання: Змочіть обличчя теплою водою, нанесіть гель для гоління або піну, засіб для гоління забезпечить гладкість і комфортне ковзання бритви. Почніть гоління, рухаючись бритвою в напрямку росту волосся. Після завершення використовуйте лосьйон або бальзам для заспокоєння шкіри та зволоження. Гель для гоління Series Sensitive - це ідеальний спосіб підготувати вашу шкіру до гоління та забезпечити їй найкращий догляд. Гель містить алое вера та натуральні компоненти, які дбають про зволоження і пом'якшення шкіри. Це допомагає зменшити ризик подразнення та підготувати шкіру до гоління. Він має заспокійливу дію, що робить його ідеальним для чутливої шкіри. Він допомагає запобігти появі подразнень та викликати відчуття комфорту. Гель має приємний аромат, що бадьорить і залишається на шкірі після гоління. Зручний дозатор дозволяє економно витрачати продукт. Він легко і швидко трансформується в густу пінку під час нанесення. Спосіб використання: невелику кількість гелю нанести на вологе обличчя, після завершення процесу гоління сполосніть обличчя водою. 
Подарунковий набір Бритва Gillette Mach3 з 2 змінними картриджами + Гель д
Подарунковий набір Gillette - це спосіб забезпечити гладкість та комфортне гоління без проблем. Набір підходить для чоловіків із різним типом шкіри, завдяки чому кожен може насолодитися високою якістю гоління. У набір входить: Бритва Mach3. Змінні картриджі для гоління, 2 шт. Гель для душу Old Spice 3 в 1 WhiteWater, 250 мл. Бритва Mach3 - це відмінний вибір для чоловіків, які шукають ефективний та комфортний інструмент для гоління. Леза Mach3 довго зберігають свою гостроту, забезпечуючи якісне гоління протягом багатьох процедур, менше подряпин та порізів під час гоління. Голівка бритви плаває, що дозволяє лезам слідувати за контуром обличчя. Леза оснащені смужкою гелю, яка забезпечує ідеальне ковзання, запобігаючи порізам і подразненням шкіри. Ручка має інтуїтивний дизайн і спеціальні технології для забезпечення більш комфортного утримання. Це дозволяє вам мати більший контроль над бритвою під час гоління. Спосіб використання: Змочіть обличчя теплою водою, нанесіть гель для гоління або піну, засіб для гоління забезпечить гладкість і комфортне ковзання бритви. Почніть гоління, рухаючись бритвою в напрямку росту волосся. Після завершення використовуйте лосьйон або бальзам для заспокоєння шкіри та зволоження. Гель для душу Old Spice Whitewater дійсно вражає своєю інтенсивністю і чудово поєднує в собі ноти амбри, сандалового дерева та цитрусових. Цей аромат призначений для чоловіків, які шукають чудовий і довготривалий запах, що підкреслить їхню індивідуальність та виразить силу та впевненість. 3-в-1 формула цього засобу зробить ваш денний душ більш зручним та швидким, оскільки ви можете використовувати його як для миття тіла, волосся, так і для обличчя. Це особливо зручно в подорожах або в умовах обмеженого часу.Загалом, Old Spice Whitewater - це витончений вибір для чоловіків, які цінують ароматний інтенсивний догляд та впевнено крокують крізь життя. Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість гелю на вологу шкіру, помасажуйте протягом декількох хвилин, а потім ретельно змийте.
Бритва GILLETTE FUSION з 2 змінними касетами (81757017) 81757017
Бритва Venus Extra Smooth Sensitive RoseGold з 1 змінним картриджем (77020
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   7  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на станки и лезвия для бритья. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить станок / лезвие в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на станки и лезвия для бритья. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История