искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 10 моделей:
| Perlier Сбросить все
Піна для ванни Perlier Natural Antistress Thai Coco 500 мл
Піна для ванни Perlier Melograno Pomegranate 500 мл
Perlier Freesia пінка для ванни 500 мл
Perlier Freesia, 500 мл, Піни для ванни для жінок, Піна для ванни Perlier Freesia забезпечить вам моменти спокою та заслужене розслаблення після важкого дня. Властивості: надасть відчуття комфорту та спокою має приємний аромат запобігає надмірній сухості шкіри Спосіб використання: Додайте в гарячу воду та спіньте. Добре перемішайте.
Perlier Blue Iris пінка для ванни 500 мл
Perlier Blue Iris, 500 мл, Піни для ванни для жінок, Піна для ванни Perlier Blue Iris забезпечить вам моменти спокою та заслужене розслаблення після важкого дня. Властивості: має приємний аромат надасть відчуття комфорту та спокою запобігає надмірній сухості шкіри Спосіб використання: Додайте в гарячу воду та спіньте. Добре перемішайте.
Perlier Orange Blossoms пінка для ванни 500 мл
Perlier Orange Blossoms, 500 мл, Піни для ванни для жінок, Піна для ванни Perlier Orange Blossoms забезпечить вам моменти спокою та заслужене розслаблення після важкого дня. Властивості: надасть відчуття комфорту та спокою має приємний аромат запобігає надмірній сухості шкіри Спосіб використання: Додайте в гарячу воду та спіньте. Добре перемішайте.
Perlier Vetiver пінка для ванни 500 мл
Perlier Vetiver, 500 мл, Піни для ванни для жінок, Піна для ванни Perlier Vetiver забезпечить вам моменти спокою та заслужене розслаблення після важкого дня. Властивості: має приємний аромат запобігає надмірній сухості шкіри надасть відчуття комфорту та спокою Спосіб використання: Додайте в гарячу воду та спіньте. Добре перемішайте.
Perlier Rose Petals пінка для ванни 500 мл
Perlier Rose Petals, 500 мл, Піни для ванни для жінок, Піна для ванни Perlier Rose Petals забезпечить вам моменти спокою та заслужене розслаблення після важкого дня. Властивості: має приємний аромат заспокоює тіло та думки запобігає надмірній сухості шкіри Спосіб використання: Додайте в гарячу воду та спіньте. Добре перемішайте.
Perlier Verbena пінка для ванни 500 мл
Perlier Verbena, 500 мл, Піни для ванни для жінок, Піна для ванни Perlier Verbena забезпечить вам моменти спокою та заслужене розслаблення після важкого дня. Властивості: надасть відчуття комфорту та спокою має приємний аромат запобігає надмірній сухості шкіри Спосіб використання: Додайте в гарячу воду та спіньте. Добре перемішайте.
Perlier White Musk пінка для ванни 500 мл
Perlier White Musk, 500 мл, Піни для ванни для жінок, Піна для ванни Perlier White Musk забезпечить вам моменти спокою та заслужене розслаблення після важкого дня. Властивості: має приємний аромат надасть відчуття комфорту та спокою запобігає надмірній сухості шкіри Спосіб використання: Додайте в гарячу воду та спіньте. Добре перемішайте.
Perlier Sandalwood пінка для ванни 500 мл
Perlier Sandalwood, 500 мл, Піни для ванни для жінок, Піна для ванни Perlier Saldalwood забезпечить вам моменти спокою та заслужене розслаблення після важкого дня. Властивості: має приємний аромат надасть відчуття комфорту та спокою запобігає надмірній сухості шкіри Спосіб використання: Додайте в гарячу воду та спіньте. Добре перемішайте.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на пена и соль для ванны Perlier. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить пена / соль для ванны Perlier в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на пена и соль для ванны Perlier. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История