искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 76 моделей:
| Gillette Сбросить все
Піна для гоління Gillette Classic Sensitive, для чутливої шкіри, 200 мл
Піна для гоління Gillette Classic Lime Scent, з ароматом лайму, 200 мл
Піна для гоління Gillette Series Охолоджуюча з евкаліптом, 200 мл
Піна для гоління Gillette Series для чутливої ​​шкіри, з алое вера, 200 мл
Піна для гоління Gillette Series Conditioning, з маслом какао, 200 мл
Гель для гоління Gillette Series Sensitive Skin для чутливої шкіри 200 мл
Гель для гоління Gillette Series Відновлюючий із зеленим чаєм, 200 мл
Гель для гоління Gillette Fusion для чутливої шкіри з мигдальним маслом 20
Гель для гоління Gillette Pro Sensitive 200 мл
Гель для гоління Gillette Sens Skin для чутливої шкіри з алое 75мл 3014260
Торгова марка Gillette пропонує на вибір споживача широкий асортимент приладдя для гоління і продукції для гоління і депіляції. Завдяки високій якості продукції і застосовуваних сучасним технологіям при її виробництві, Gillette користується заслуженою любов'ю і повагою у споживачів. Гель для гоління Gillette Sensitive Skin для чутливої шкіри 75 мл  для чутливої шкіри дозволить відчути шкірою обличчя ніжну і дбайливу прохолоду. Пом'якшує навіть саму жорстку щетину, полегшуючи процес гоління. В міру завершення гоління ви будете відчувати виключно комфорт та приємну свіжість гладкої шкіри. Гель для гоління Gillette – це запорука здоров'я вашої шкіри і дивно комфортне гоління. Спосіб застосування Спіньте невелику кількість гелю і нанесіть на вологу шкіру обличчя. Склад Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Cocamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, Parfum, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Benzophenone-4, Disodium EDTA, Coconut Acid, Magnesium Nitrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Limonene, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, CI 42090, CI 60730.  
Гель для гоління Gillette Fusion 5 Ultra Sensitive 75мл 7702018464876
Чоловічий гель для гоління Gillette Fusion 5 Ultra Sensitive містить комплекс Ultra Comfort, який охолоджує й пом'якшує шкіру, захищає її під час гоління і надає відчуття чистоти й комфорту. Підходить для чутливої шкіри та надає неймовірного відчуття комфорту. Застосування в поєднанні з бритвою Fusion 5 допоможе забезпечити комфорт шкіри до, під час і після процедури гоління. Особливості: Чоловічий гель для гоління для неймовірного комфорту шкіри Надає шкірі відчуття чистоти й комфорту Формула підходить для чутливої шкіри Комплекс Ultra Comfort охолоджує й пом'якшує шкіру, допомагаючи захистити її під час гоління Спосіб застосування: Нанесіть невелику кількість гелю на вологу шкіру обличчя Після цього скористайтеся станком для гоління
Гель для гоління Gillette Classic 200мл 7702018981588
Гель для гоління Gillette Classic не дарма називають класикою - це поєднання потрібних вам легкості та захисту. Формула Comfort Glide від Gillette допомагає зменшити подразнення, подряпини, порізи та відчуття печіння під час гоління завдяки комфортному та швидкому ковзанню бритви. Це означає зменшення тертя. Гель для гоління Gillette Classic перетворюється на піну, збагачену полімерами для додаткового ковзання, роблячи гоління швидшим, дбайливішим і легшим. Покажіть світові своє найкраще обличчя за допомогою гелю для гоління Gillette Classic для чоловіків від бренду гелів і пін для гоління №1 у світі. Особливості та переваги Класичний захист - допомагає захистити шкіру від подразнення, подряпин, порізів і відчуття печіння завдяки класичній формулі Gillette. Легке гоління і видалення волосся - гель для гоління Classic утворює захисну піну, яку легко наносити і змивати, що прискорює і спрощує гоління і видалення волосся. Плавне ковзання бритви - формула Comfort Glide від Gillette містить полімери для ковзання, завдяки яким бритви ковзають швидко та ефективно без зайвого тертя. Прекрасний варіант - гелю для гоління Gillette Classic вистачає приблизно на 7 тижнів за умови гоління 4 рази на тиждень.
Гель для гоління Gillette Series охолодний 200мл 7702018457786
Освіжіть шкіру за допомогою піни для гоління Gillette Series з евкаліптом, що забезпечує комплексний захист чутливої шкіри від подразнення під час гоління, зменшуючи кількість порізів, почервоніння і почуття печіння, поколювання і стягнутості. Піна трохи охолоджує шкіру, заспокоюючи її під час гоління і має прохолодний, зимовий аромат. Так що ви можете насолоджуватися заспокійливим та освіжаючим процесом гоління. Покажіть світові найкраще обличчя за допомогою піни для гоління Gillette Series для чоловіків від бренду гелів і пін для гоління №1 у світі. Особливості: Комплексний захист від подразнення: Gillette Series допомагає захистити чутливу шкіру від подразнення під час гоління, зокрема від порізів, почервоніння, відчуття печіння, поколювання та стягнутості Більше змащувальних компонентів , більше захисту: формула Series містить додаткові змащувальні та зволожуючі компоненти*, які допомагають забезпечити легке та комфортне ковзання бритви (*порівнюючи з піною для гоління Gillette Classic) Прохолодний аромат: відкрийте для себе чистий, прохолодний, зимовий аромат, що забезпечить відчуття свіжості та зарядить енергією для нового дня Ідеальна комбінація: перейдіть на новий рівень гоління за допомогою повного набору засобів Gillette Series, спеціально розроблених для зменшення подразнення під час гоління. Склад: Aqua, Triethanolamine, Stearic Acid, Palmitic Acid, Isobutane, Laureth-23, Sodium Lauryl Sulfate, Parfum, Propane, Menthol, Linalool, Limonene, Eucalyptus Globulus Leaf Extract.
Гель для гоління Gillette Series Moisturizing зволожувальний 200мл 3014260
Gillette - це виробник аксесуарів для гоління та догляду за тілом. Створена 1901 року американським винахідником Кінгом Кемпом Жиллеттом фірма виробляє голінні системи, станки та леза до них, аксесуари для гоління. Також виробляється продукція для жінок. Гель для гоління Gillette Series Moisturizing Зволожувальний - забезпечує захист від сухості та стягнутості шкіри після гоління.
Гель для гоління Gillette Series з вугіллям 200мл 7702018619757
Очищувальний гель для гоління Gillette Series з деревним вугіллям Забезпечує комплексний захист від подразнення під час гоління, зменшуючи кількість порізів, почервоніння і відчуття печіння, поколювання і стягнутість. Гель, що перетворюється на густу захисну піну, омиває шкіру, очищаючи її від частинок бруду під час гоління. А чистий чоловічий насичений аромат гелю допоможе вам підготуватися до нового дня. Покажіть світові своє найкраще обличчя за допомогою гелів для гоління Gillette Series для чоловіків від бренду гелів і пін для гоління №1 у світі. Особливості та переваги: Комплексний захист від подразнення: Gillette Series допомагає захистити чутливу шкіру від подразнення під час гоління, зокрема від порізів, почервоніння, відчуття печіння, поколювання та стягнутості. Більше змащувальних компонентів, більше захисту: використовується технологія змащення за допомогою додаткових полімерів для комфортного, чистого та легкого гоління, що зменшує тертя. Формула з деревним вугіллям: гель для гоління, що очищає, вмиває шкіру, очищаючи її від частинок бруду, поки ви голитеся. Свіжий аромат: відкрийте для себе насичений чистий чоловічий аромат, який зарядить вас енергією для нового дня. Ідеальна комбінація: перейдіть на новий рівень гоління за допомогою повного набору засобів Gillette Series, спеціально розроблених для зменшення подразнення під час гоління.
Гель для гоління Satin Care для сухої шкіри 200мл 7702018012466
Жіночий гель для гоління Satin Care для сухої шкіри зберігає зволожену шкіру. Формула гелю спеціально створена для сухої шкіри та допомагає захистити її від втрати вологи. Ваша шкіра залишається ніжною та гладкою після кожного гоління. Особливості: Жіночий гель для гоління допомагає захистити шкіру від втрати вологи Формула з гліцерином зберігає природний рівень зволоженості шкіри Ваша шкіра залишається ніжною і гладкою після кожного гоління Забезпечує неперевершене ковзання бритви, захищаючи від порізів та подряпин. Склад: Glycerin, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Glyceryl Oleate, Stearic Acid, Isobutane, Sorbitol, Parfum, Hydroxyethylcellulose, PEG-90M, PEG-23M, Myristic Acid BHT, Benzyl Salicylate, Lauric Acid, Limonene, Butyrospermum Parkii B.
Гель для гоління Satin Care Olay ваніль та кашемір 200мл 7702018399567
М'яка та гладка шкіра починається з жіночим гелем для гоління Gillette Satin Care з Olay «Для сухої шкіри» Vanilla Cashmere. Його розкішна піна створена спеціально для сухої шкіри. Ця формула допомагає захистити шкіру від втрати вологи під час гоління. Використовуйте у поєднанні з бритвою Gillette Venus для чарівної гладкості шкіри. Особливості: Формула жіночого гелю для гоління допомагає захистити шкіру від втрати вологи під час гоління Робить шкіру неймовірно м'якою і гладкою і захищає від порізів і подряпин Сприяє поповненню та підтримці природного рівня зволоження Розроблено спеціально для сухої шкіри Satin Care з Olay.
Гель для гоління Satin Care для чутливої шкіри 200мл 3014260223007
Гель для гоління Gillette Satin CareДЛЯ чутливої шкіри розроблений для жінок, забезпечує більш чисте та гладке гоління. Після гоління шкіра залишається м'якою та зволоженою. Гель для гоління для жінок Satin Care для чутливої шкіри – доглядає вашу шкіру, забезпечує неперевершене ковзання бритви, захищаючи від порізів і подряпин. Шкіра ваших ніг буде ніжною і гладкою після кожного гоління. Спеціальна формула для чутливої шкіри містить заспокійливий алое та вітамін Е, які допомагають запобігти подразненню шкіри. Застосування Для супер-гладкої шкіри прийміть теплий душ протягом 2-3 хвилин, потім нанесіть гель для гоління Satin Care і збрей небажані волоски вашою улюбленою бритвою. Склад Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Glyceryl Oleate, Stearic Acid, Isobutane, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Parfum, PEG-90M, PTFE, PEG-23M, Glycerin, {{ } Propylene
Гель для гоління Gillette Series для чутливої шкіри з алое 240мл 770201898
Гель для гоління Gillette Series для чутливої шкіри м'яко впливає на шкіру. Формула з алое забезпечує комплексний захист під час гоління. Цей гель спрощує зрізання, зволожуючи волоски, допомагає захистити шкіру і покращує ковзання за допомогою змащувальних компонентів. Гладке гоління і відчуття м'якості. Особливості та переваги: Гель допомагає захистити шкіру під час гоління завдяки густій піні, на яку перетворюється Покращує ковзання за допомогою змащувальних компонентів Спрощує зрізання, зволожуючи волоски Легкий освіжаючий аромат Формула з алое
Гель для гоління Gillette Fusion зволожувальний 200мл 7702018465156
Зволожуючий чоловічий гель для гоління Gillette Fusion з маслом ши та гліцерином зволожує шкіру під час гоління та помітно усуває подразнення, забезпечуючи гладке ковзання бритви. Особливості: Гель для гоління 2-в-1 з маслом ши та гліцерином для гладкого гоління М'який вплив на чутливу шкіру Зволожує, пом'якшує волосся і захищає шкіру Свіжий мужній аромат. Склад: Aqua, Glycerin, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Glyceryl Oleate, Stearic Acid, Isobutane, Sorbitol, Parfum, Hydroxyethylcellulose, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer Propylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Benzyl Salicilate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Sodium Nitrate, Glyoxal, Silica, PVM/MA Copolymer orbate 60, CI 42053, Calcium Peroxide, Disodium Phos.
Піна для гоління Gillette Classic Original Scent, 200 мл
Гель для гоління для жінок Gillette Satin Care Avocado Twist, 200 мл
Гель для гоління Gillette Fusion 5 Ultra Moisturizing 200 мл
Піна для гоління GILLETTE Series для чутливої шкіри з алое 200 мл (8001090
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на пена для бритья Gillette. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить пена для бритья Gillette в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на пена для бритья Gillette. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История