искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Класс защиты респираторов
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 146 моделей:
| щиток Сбросить все
Щиток захисний WERK 20005 400 х 200 мм (79484) 79484
Захисний щиток сітка HAISSER 20100 (118109) 118109
Щиток TOPEX 82S220
Щиток захисний VERTO (97H300) 97H300
Щиток захисний Werk сітчастий 91642
Матеріал: Пластик; Бренд: Werk; Можливість регулювання розміру: Так
Каска захисна Verto 3в1, каска, щиток для обличчя, навушники (97H300) 97H3
регульований, пластик, метал, салатовий
Щиток лицьовій Sigma НБТ 9412411
Щиток захисний НБТ SIGMA (9412411) Захисний лицьовий щиток з полікарбонатним екраном з металевою окантовкою призначений для індивідуального захисту очей та обличчя працівника від високошвидкісних частинок каменю, дерева, металу і т.п. при механічній обробці поверхонь, бризок не роз'їдаючих рідин в виробнтчих лабораторіях та іншіх підрозділах. Оголов'я з храповим механізмом для
Щиток захисний НБТ SIGMA (9412411) 9412411
Щиток лицьовій Sigma НС 9412201
Щиток лицьовий НС Sigma (9412201)
Щиток лицьовій НС SIGMA (9412201) 9412201
Щиток захисний INGCO INDUSTRIAL (HFSPC01) HFSPC01
Щиток захисний дає чудовий огляд, забезпечує максимальний захист очей і обличчя. Оснащений протиударним козирком. Поля оберігають лоб від зовнішніх пошкоджень. Наголовник із регулятором положень оснащений антибактеріальною стрічкою. Щиток призначений для захисту обличчя під час роботи з верстатами й механізмами, пневмо- і електроінструментом, обробки металів, робіт, пов’язаних з утворенням осколків. Може використовуватися під час малярних та інших робіт.
Щиток захисний з сіткою і навушниками 113801
Щиток: Захисний Розмір сітки: 400*200мм
Щиток захисний лицьовий TOPEX, регулювання за обсягом голови, полікарбонат
Козирок TOPEX товщиною 1 мм становить захист обличчя від скалок. Виготовлений із полікарбонату, кріпиться на голові за допомогою регульованого ремінця, що дозволяє ідеально допасувати козирок до форми голови. Стійкий до ударів середньої енергії. Маркування CE - це гарантія безпеки, яка доводить, що продукт відповідає всім вимогам Європейського Союзу. Марка TOPEX адресована майстрам, які займаються дрібним ремонтом.
Verto Каска захисна Verto 3в1, каска, щиток для обличчя, навушники (97H300
+ 48 грн бонус, регульований, пластик, метал, салатовий
Щиток захисний Verto для обличчя з навушниками та каскою 3 в 1 97H300
Засіб захисту слуху, голови та зору - 3 в 1 VERTO- це універсальний продукт для застосування під час робіт по бензокосарки, ланцюговою пилою і іншим устаткуванням, коли користувачеві потрібен повний обсяг захисту: слуху, голови та зору. Каска виготовлена ​​?? з високоякісного пластику ABS і обладнана засобом регулювання обсягу чола, дозволяє підганяти розмір. М'яка підкладка навушників підвищує комфорт експлуатації. Козирок для особи виготовлений з металевої сітки і захищає обличчя користувача від дрібних твердих частинок. Маркування CE - це гарантія безпеки, яка доводить, що продукт відповідає всім вимогам Європейського Союзу.
Щиток захисний Verto для особи з навушниками та каскою 3 в 1 97H300
Засіб захисту слуху, голови та зору - 3 в 1 VERTO- це універсальний продукт для застосування під час робіт по бензокосарки, ланцюговою пилою і іншим устаткуванням, коли користувачеві потрібен повний обсяг захисту: слуху, голови та зору. Каска виготовлена ​​з високоякісного пластику ABS і обладнана засобом регулювання обсягу чола, дозволяє підганяти розмір. М'яка підкладка навушників підвищує комфорт експлуатації. Козирок для особи виготовлений з металевої сітки і захищає обличчя користувача від дрібних твердих частинок. Маркування CE - це гарантія безпеки, яка доводить, що продукт відповідає всім вимогам Європейського Союзу.
Медичний екран - щиток для обличчя Face Shield захисний прозорий екран
Медичний щиток для обличчя Face Shield захисний прозорий екран
Медичний щиток для обличчя захисний прозорий екран маска з оправою стомато
Щиток захисний Біомед (оправа + 5 екранів)
Щиток захисний з дужками МІК
Захисний екран / щиток для обличчя
Захисний щиток "Borika Protection"
Захисний екран щиток маска для обличчя ляльки дитячий Лол M&T Displays Рож
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   7  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на средства защиты. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить средства защиты в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на средства защиты. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История