искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Персонаж
Супергерои
Тематика
Размер
Дополнительно
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 89 моделей:
| Roblox Сбросить все
Ігрова колекційна фігурка Roblox Game Packs Mount of Gods набір 2 шт (1074
Ігрова колекційна фігурка Roblox Game Packs Club Boates (19843R) 19843R
Ігровий набір ROBLOX Deluxe Playset Arsenal: Operation Beach Day W11 (ROB0
М'яка іграшка-сюрприз Roblox Micro blind plush Ninja legends (ROB0606) ROB
Усередині знаходиться м'яка іграшка-сюрприз Roblox Micro blind plush Ninja legends Series 2 (одна з 12 можливих). Перенесіть свої пригоди з онлайн ігри Roblox у реальний світ у місці з м'якою іграшкою-сюрпризом. Прикрасьте свій стіл, книжкову полицю або ліжко привітним плюшевим персонажем із Ninja Legends. Комплектація: - м'яка іграшка-сюрприз Ninja Legends; - ексклюзивний код для отримання предметів у грі «ROBLOX». Зберіть усі свої улюблені плюшеві іграшки Roblox! Розміри упаковки: 7 х 9 х 7 см. Це ідеальний подарунок для шанувальників Roblox від 6-ти років.
Ігрова фігурка Roblox Deluxe mystery pack Werewolf mystery Scientist S2 (R
Терор переслідує вулиці в таємничому вбивстві перевертнів, і тільки ви та ваші співгромадяни повинні зупинити смертоносних звірів від захоплення! Як найвідоміший вчений у місті, ігрова фігурка Roblox Deluxe mystery pack Werewolf mystery Scientist S2 використовуватимете свої здібності до дедукції, щоб здогадатися про джерело корупції та раз і назавжди зупинити перевертнів. Комплектація: - фігурка
​Ігрова фігурка Roblox Deluxe mystery pack Big bank robbery Edguard and Bo
Ігрова фігурка Roblox Deluxe mystery pack Big bank robbery Edguard and Boz S2 для маленьких шанувальників пригод. Є тільки одна річ, яка стоїть між вами і цією валізою, повною Robux, і це старий здоровенний Edguard. Об'єднайтеся зі своїм приятелем-бандитом Boz, кумедного пограбування і приготуйтеся битися віч-на-віч з одним з головних охоронців найбільшого банку Roblox! Комплектація: - фігурка героя Edguard & Boz; -
Ігрова фігурка Roblox Deluxe mystery pack Tower heroes Kart kid S2 (ROB059
Він швидкий, агресивний і любить трощити! З огляду на Tower Heroes студії Pixel-bit, Kart Kid може здатися не типовим жителем вежі, але вороги остерігайтеся, коли ігрова фігурка Roblox Deluxe mystery pack Tower heroes Kart kid S2 гонщик виїжджає на трасу. Цей сильний учасник врізається прямо в першого ворога, якого знайде, а потім стрибає назад на водійське сидіння для ще однієї спроби! Комплектація: - фігурка
Ігровий набір Roblox Game Packs Make a Cake: Cake Monster Catastrophe W9 (
Нарешті, після багаторічних спроб задовольнити ненажерливий апетит нубу, пекар з гри “Make a Cake” зробив свого найсолодшого десертного чудовиська! Але він не знав, що отримав більше, ніж те, що він очікував. Зупиніть цю катастрофу-монстра, перш ніж він зруйнує всю фабрику!
Фігурка Jazwares Roblox Game packs Ghost simulator W8 (ROB0335) ROB0335
Фігурка Jazwares Roblox Game packs Ghost simulator W8 — чудовий подарунок для фанатів відеогри «Roblox». Фігурки мають рухомі руки та ноги, а також специфічні аксесуари. Відтворіть відомий сюжет або придумайте власний. У наборі 8 елементів: - 2 фігурки; - аксесуари; - ексклюзивний віртуальний код. Виготовлено із якісного міцного пластику. Гра із фігурками Roblox розвиває уяву, увагу, творчі здібності, фантазію і дрібну моторику. Рекомендовано для дітей від 6-ти років.
Ігровий набір Jazwares roblox ROG Feature Environmental set (ROG0127) ROG0
Новий захопливий набір ROG — Feature Environmental Set від торгової марки Jazwares, розроблений за мотивами історій популярної онлайн-гри Roblox. Допоможи головним героям виграти в танцювальному конкурсі. До набору входить: - 4 колекційні фігурки; - тематичні аксесуари; - контрольний список колекціонера; - код для отримання предметів у віртуальній грі. Фігурки комбінуються з окремих елементів, які можна поєднувати між собою та створювати нових героїв. Всі деталі виконані з ударостійкого та безпечного пластику високої якості. Рекомендований вік — від 6-ти років.
Ігровий набір Roblox Feature vehicle legends of speed Welocity phantom W12
Застрибуйте у Velocity Phantom і задовольніть свою потребу у швидкості, з ігровим набором Roblox Feature vehicle legends of speed Welocity phantom W12! Оснащений сяючою енергетичною сокирою, потужними реактивними крилами та надзвуковим вихованцем Karkinos, ви візьмете під свій контроль гоночну трасу зі стилем. Комплектація: - 1 фігурка героя; - бойовий транспорт; - аксесуари; - контрольний список колекціонера; - ексклюзивний код для отримання предмету у грі «ROBLOX». Висота фігурки: 8 см. Фігурка має рухомі частини тіла, сумісні та взаємозамінні з частинами від інших оригінальних фігурок Roblox.
Ігровий набір Roblox Tropical resort rycoon Ultimate vacation W12 (ROB0687
Забронюйте проживання та приготуйтеся розслабитися на лоні розкоші разом з ігровим набором Roblox Tropical resort rycoon Ultimate vacation W12! У грі «Ready, set, more!» від Tropical Resort Tycoon повно піску, сонця та серфінгу, до ваших послуг весь обслуговуючий персонал. Залишіть свої проблеми позаду та насолоджуйтесь відпочинком у раю. Комплектація: - 5 фігурок героїв; - аксесуари; - контрольний список колекціонера; - ексклюзивний код для отримання предмету у грі «ROBLOX». Висота фігурки: 8 см. Фігурка має рухомі частини тіла, сумісні та взаємозамінні з частинами від інших оригінальних фігурок Roblox.
Игровой набор Roblox Deluxe Playset Arsenal: Operation Beach Day w11, 6 фи
Докажите свое мастерство в динамичном Арсенале сообщества ROLVe, уничтожая врагов с помощью нескончаемого запаса оружия. Будь то умелый подрядчик, неуправляемый пляжный бездельник или безгранично симпатичный пареньок, ваша миссия одна и та же: пробиться к вершине карьерной лестницы — любой ценой. Фигурка имеет подвижные части тела, совместимые и взаимозаменяемые с частями
Ігровий набір Roblox Arsenal Operation beach day W11 (ROB0660) ROB0660
Доведіть свою майстерність у насиченому екшном Арсеналі ROLVe Community разом з ігровим набором Roblox Arsenal Operation beach day W11 знищуючи ворогів за допомогою нескінченного запасу зброї. Незалежно від того, чи підходите ви як ефективний підрядник, непокірний пляжний бродяга чи безмежно милий хлопчак, ваша місія однакова — пробивайтеся до вершини сходів незважаючи на ціну. Комплектація: - 6 фігурок героїв; - аксесуари; - контрольний список колекціонера; - ексклюзивний код для отримання предметів у грі «ROBLOX». Висота фігурок: 8 см. Фігурка має рухомі частини тіла, сумісні та взаємозамінні з частинами від інших оригінальних фігурок Roblox.
Ігровий набір Jazwares Roblox Environmental Set Dungeon Quest: Fusion Goli
Глибини каналізації в стилі стімпанк зберігають у собі скарби, отримає їх той - хто досить хоробрий, щоб перемогти жахливих створінь та битися з Fusion Goliath.
Ігровий набір Roblox Brookhaven Outlaw and order W12 (ROB0689) ROB0689
Там, де готівка, там і злочинність, і на це можна покластися! Ці поліцейські та грабіжники з ігрового набору Roblox Brookhaven Outlaw and order W12 готові впоратися із завданням — забезпечити дотримання закону або втекти від нього. Ви визначаєте результат ще одного захоплюючого дня в місті! Комплектація: - 4 фігурки героїв; - аксесуари; - контрольний список колекціонера; - ексклюзивний код для отримання предмету у грі «ROBLOX». Висота фігурки: 8 см. Фігурка має рухомі частини тіла, сумісні та взаємозамінні з частинами від інших оригінальних фігурок Roblox.
Ігровий набір Roblox Deluxe Playset Ninja Legends W10 (ROB0497) ROB0497
Підніміться на вищі рівні майстерності ніндзя, використовуючи легендарні мечі проти стародавнього зла з Ninja Legends від Scriptbloxian Studios. Кожен новий ранг наближає вас на один крок до того, щоб оволодіти найбільшою силою ніндзюцу!
Ігровий набір Roblox Deluxe Playset Arsenal: Operation Beach Day W11, 6 фі
Доведіть свою майстерність у насиченому екшном Арсеналі ROLVe Community, знищуючи ворогів за допомогою нескінченного запасу зброї. Незалежно від того, чи підходите ви як ефективний підрядник, непокірний пляжний бродяга чи безмежно милий хлопчак, ваша місія однакова: пробивайтеся до вершини сходів — незважаючи на ціну. Фігурка має рухомі частини тіла, сумісні та взаємозамінні з частинами від інших оригінальних фігурок Roblox.
Ігрова колекційна фігурка Jazwares Roblox Core Figures Lion Knight W4
Набір фігурок Роблокс з аксесуарами колекційні фігурки Roblox 4 фігурки ру
Набір колекційні фігурки Роблокс з аксесуарами Roblox 4 фігурки рухливі кі
Набір колекційні фігурки Роблокс з аксесуарами Roblox 6 фігурок см рухомі
Набір фігурок Роблокс з аксесуарами колекційні фігурки Roblox 6 фігурок см
Ігрова колекційна фігурка Jazwares Roblox Imagination Figure Pack Crystell
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на фигурки и трансформеры Roblox. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить фигурки / трансформеры Roblox в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на фигурки и трансформеры Roblox. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История