искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 114 моделей:
| крем Сбросить все
Крем L'Oreal Paris Elseve Повне Відновлення 5 Стоп Пошкодження для ві
Пошкоджене волосся?  1 Рішення проти 5 ознак пошкодженого волосся* Наш крем для реконструкції пошкодженого волосся з 8% відновлювального концентрату з кератином, для догляду за пошкодженим волоссям. Він відновлює, захищає, зміцнює волосся і бореться з 5 ознаками пошкодженого волосся:  Сухість на дотик Ламкість  Жорсткість Зневоднення Посічені кінчики  * 5 ознак пошкодженого волосся - 1 лінійка для догляду за волоссям від Elseve. Використання: Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість на вологе або сухе волосся. Не змивати.  Для кращого ефекту використовуйте всю лінійку засобів для догляду за волоссям Elseve "Повне відновлення 5". Склад: Aqua / Water, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Phenyl Trimethicone, Amodimethicone, Phenoxyethanol, Steareth, 20, Acetic Acid, Ppg, 1 Trideceth, 6, Trideceth, 5, Trideceth, 10, Polyquaternium, 37, Chlorhexidine Digluconate, Calendula Officinalis Flower Extract, Dimethiconol, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Propylene Glycol, 2, Oleamido, 1, 3, Octadecanediol, Alpha, Isomethyl Ionone, Geraniol, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Glycerin, Parfum / Fragrance. (F.I.L. C210808/1).
L’Oréal Paris Elseve Dream Long крем для пошкодженого волосся 200 мл
L’Oréal Paris Elseve Dream Long, 200 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний догляд L’Oréal Paris Elseve Dream Long. Засіб забезпечить ваше волосся всім необхідним після миття, не змушуючи вас надовго затримуватись у ванній кімнаті. Він допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб сприяє регенерації волосся і полегшує розчісування. Усе це легко, швидко й без необхідності ополіскування. Просто нанесіть, помасажуйте й розчешіть, і волосся засяє красою та здоров’ям. Спробуйте цей незмивний засіб і відкрийте для себе простий і швидкий спосіб відновити волосся, ще й із низкою додаткових бонусів. Властивості: має відновлювальний ефект зміцнює корені волосся надає привабливого блиску забезпечує ефективний захист під час термоукладки волосся Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Syoss Oleo Intense крем на основі олійки для блиску та шовковистості волос
Syoss Oleo Intense, 200 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Бальзам для волосся Syoss Oleo Intense забезпечить необхідний догляд за волоссям після миття, зволожить його та спростить подальше укладання. Властивості: зміцнює корені волосся розгладжує та попереджає розпушування усуває механічне та хімічне пошкодження піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим забезпечує волоссю сяючий блиск доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків дарує волоссю шовковистість і здоров’я Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Одеколон для собак Espree Coconut Cream Cologne з ароматом кокосу, 118 мл
Кремовий кокосовий одеколон для собак Нейтралізує неприємні запахи Залишає приємний кокосу Надає шерсті шовковистості Містить органічне алое вера Без тестів на тваринах Ніжна для цуценят формула Виготовлено з інгредієнтів високої якості Без барвників Безпечно використовувати з засобами від комах Ніжний відновлювальний спрей-одеколон, використовуйте за бажанням для створення приємного аромату тривалої дії та досягнення антистатичного ефекту. Застосування:  Побризкайте на вологу чи суху шерсть та дайте висохнути. Зберігати в недоступному для дітей та тварин місці.
Bioderma ABC Derm Babysquam крем для дітей проти шелушіння на шкірі голови
Bioderma ABC Derm Babysquam, 40 мл, Проблеми зі шкірою голови для дітей
CHI Luxury Black Seed Oil Blow Dry Cream поживний крем-захист від дії висо
CHI Luxury Black Seed Oil Blow Dry Cream, 177 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Приборкайте своє непокірне волосся. Крем для вирівнювання CHI Luxury Black Seed Oil ідеально розгладить неслухняне волосся та зробить його максимально піддатливим. Властивості: робить волосся гладеньким і слухняним запобігає небажаному завиванню волосся забезпечує термозахист волосся надає зволоження та блиску забезпечує легку фіксацію захищає від зовнішніх впливів зміцнює корені волосся Склад: не містить сульфатів містить не менше 92 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на помите шампунем, вологе волосся. Опісля висушіть волосся феном.
Зміцнюючий крем для волосся НД Bonacure Fibre Force 500 мл 4045787443516
Особливість продуктів цієї серії в тому, що в їхній основі - інноваційна формула Bond Connector, яка проводить реконструкцію відсутніх зв'язків у структурі волосся і відновлює його цілісність. Бренд Schwarzkopf Professional вже не перший рік радує косметичними засобами, які істотно покращують стан волосся. Локони, завдяки використанню такої крем - маски, стають більш еластичними, гладкими і блискучими. Застосовуючи таку маску ви зможете провести високоефективну терапію ослабленого, пошкодженого термічним і хімічним впливом, а також схильного до агресивного впливу сонця волосся.
Крем-бальзам для локонів зволожувальний OSiS Bounty Balm 150 мл (404578793
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Schwarzkopf Зміцнюючий крем для волосся ВС Bonacure Fibre Force 500 мл (40
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Шампунь для сухих, кудрявых и окрашенных волос Inebrya Ice Cream Dry-T Sha
Шампунь для жирных волос Inebrya Ice Cream Balance Shampoo 300 мл
Шампунь для ежедневного применения Inebrya Frequent Ice Cream Daily Shampo
Шампунь против выпадения волос Inebrya Ice Cream Energy Shampoo 300 мл
Шампунь для волос с мятой Inebrya Frequent Ice Cream Refreshing Shampoo 30
Кондиционер для сухих, кудрявых и окрашенных волос Inebrya Ice Cream Dry-T
Маска для сухих, кудрявых и окрашенных волос Inebrya Ice Cream Dry-T Mask
Шампунь для тонких волос Inebrya Ice Cream Volume Shampoo 300 мл
Шампунь для восстановления волос с кератином Inebrya Ice Cream Keratin Res
Шампунь для кудрявых волос Inebrya Ice Cream Curly Plus Curl Shampoo 300 м
Кондиционер для тонких волос Inebrya Ice Cream Volume Conditioner 300 мл
Маска для восстановления волос с кератином Inebrya Ice Cream Keratin Restr
Маска для кудрявых волос Inebrya Ice Cream Curly Plus Curl Mask 500 мл
Двухфазный кондиционер для волос с кератином Inebrya Ice Cream Keratin Вi-
Шампунь для жирных волос Inebrya Ice Cream Balance Shampoo 1000 мл
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История