искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Вид
Возраст
Назначение
Очистить параметры подбора

Каталог /

Витамины для суставов, связок и костей кошек

Выводить
Размер картинок
Выбрано 6 моделей:
| для связок, суставов и костей Сбросить все
Вітаміни для котів ProVET Profiline Гаг комплекс для суглобів та зв'язок 1
Витамины Vitomax для укрепления зубов и костей кошек, 300 таб
Витаминная добавка Canvit Chondro for Cats для регенерации суставов для ко
Вітаміни для котів ProVET ГАГ комплекс для суглобів та зв'язок 180 табл. (
таблетки, зміцнення імунної системи, поліпшення роботи серця, підтримка гостроти зору, зміцнення суглобів, 180 таблеток, добова доза на тварину, незалежно від годування: Коти та кошенята з масою тіла до 3 кг – 1 таблетка;, кішки з масою тіла понад 5 кг – 3 таблетки., мінімальний курс застосування – 4 тижні., рекомендований вік: Від 6 тижнів., 100 г
ProVET ГАГ комплекс суглобів та зв'язок 180 табл. (4823082431595) ГАГ комп
таблетки, зміцнення імунної системи, поліпшення роботи серця, підтримка гостроти зору, зміцнення суглобів, 180 таблеток, добова доза на тварину, незалежно від годування: Коти та кошенята з масою тіла до 3 кг – 1 таблетка;, кішки з масою тіла понад 5 кг – 3 таблетки., мінімальний курс застосування – 4 тижні., рекомендований вік: Від 6 тижнів., 100 г
Хондропротектори для котів Сanvit Chondro для здоров`я зв`язок та суглобів
Canvit Chondro - це джерело комплексного харчування для суглобів для відновлення і захисту хрящів, зв'язок і поліпшення рухливості суглобів у котів. Суглобові хрящі мають обмежену здатність до регенерації та оновлення. Протягом життя хрящ поступово зношується і пошкоджується. Можна уповільнити зношування суглобового хряща та покращити його регенерацію, забезпечивши суглоб будівельними блоками хряща у вигляді живлення суглоба. Основними будівельними блоками хрящів і суглобових структур є глюкозамін, хондроїтин і колаген. Хондроїтину сульфат зв'язує воду, підтримує еластичність хряща і блокує ферменти, що пошкоджують хрящ. Глюкозаміну сульфат стимулює метаболізм хондроцитів і уповільнює дегенерацію хряща. Колаген II типу забезпечує міцність і гнучкість хрящів і суглобових структур. Вітамін С бере участь у метаболізмі колагену та захищає клітини від окисного пошкодження. Застосування: Таблетки дають прямо з рук або подрібнюють у корм протягом 2-3 місяців. Протягом перших 2 тижнів бажано давати подвійну дозу.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на лекарства и витамины. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить лекарства и витамины в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на лекарства и витамины. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История