шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 273 моделей:
| Priroda Скинути все
Дряпка Природа для котів Д051, з аркою (PR242960)
Дряпка Природа для котів Д23, PR242961
Дряпка Природа Містечко кутова, бежева (PR740263)
Дряпка Природа Містечко кутова, жаккард (PR740275)
Дряпка (кігтеточка) для котів Природа Д00 стовпчик 53 см "ДЖУТ" (бежевий)
штучне хутро, ДСП, джут, 53 х 32 х 32 см, бежевий
Дряпка (кігтеточка) для котів Природа Д22 з барабаном двоповерхова (сіра)
сизаль, штучне хутро, ДСП, 107 х 36 х 36 см, сірий
Дряпка Д00" ДЖУТ" МІКС 4823082429561
Дряпка для котів – необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів – природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна дряпка дозволить вирішити відразу два завдання: задовольнити бажання кішки поточити кігті; зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. Широкий вибір дряпок ТМ «Природа» дарує можливість придбати модель з бажаними додатковими функціями Ця дряпка може стояти в будь-якому приміщенні, вона дуже компактна і чудово вписується в будь-який інтер’єр. Стовпчик, обгорнутий джгутом – натуральним рослинним волокном – дозволить уберегти інші предмети в будинку від гострих кігтиків, а помпон на шнурку стане улюбленою іграшкою улюбленця. Розмір основи: 32х32 см Висота: 53 см Матеріали: ДСП, войлок, джут.
Дряпка «Мімі» МІКС 4823082429585
Дряпка для котів Мімі Мікс матиме привабливий вигляд в будь-якому приміщенні і прекрасно виконуватиме свою функцію – відволікатими котика від роздирання кігтиками меблів і стін. Зверху на стовпчику закріплена іграшка, з якою ваш муркотик може грати, доки господарі зайняті своїми справами. Матеріал ДСП, нерпа/войлок, джут Розмір 36x36x64 см
Дряпка Природа «Мімі» джут бежеве хутро баранчик 4823082425235
Гнучка, обита штучним хутром приємного бежевого кольору, буде гармонійно виглядати в будь-якому приміщенні і чудово виконувати свою функцію - відволікати котика від роздирання кігтиками меблів і стін. Зверху на стовпчику закріплена іграшка, з якою мурлика може грати, доки господарі зайняті чи відсутні. Штучне хутро «баранчик» надзвичайно м'яке і приємне на дотик, тому ганчірка стане не тільки улюбленою іграшкою, а й затишним місцем відпочинку.
Дряпка Природа Д00 стовпчик 53см бежева 4820157402771
Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна дряпка дозволить вирішити відразу два завдання: задовольнити бажання кішки поточити кігті зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. При виборі дряпки власники котів беруть до уваги не тільки практичність і ціну, але і форму, колір, зовнішній вигляд, матеріали. Широкий вибір дряпок ТМ «Природа» дарує можливість придбати модель з бажаними додатковими функціями. Дряпка ДОО - це компактний стійка майданчик, обтягнута штучним хутром із стовпчиком. Обмотка стовпчика виготовлена з сизалю - натурального міцного волокна, яке має привабливий вигляд і довго служить. Дряпка добре чиститься від шерсті, її легко перенести з одного приміщення в інше або перевезти на дачу. Забезпечте собі душевний спокій і порядок в будинку, а вихованця - місцем для активних ігор і комфортного відпочинку
Дряпка Природа Д00 стовпчик 53см жаккард 4820157402764
Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна дряпка дозволить вирішити відразу два завдання: задовольнити бажання кішки поточити кігті; зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. При виборі дряпки власники котів беруть до уваги не тільки практичність і ціну, але і форму, колір, зовнішній вигляд, матеріали. Широкий вибір дряпок ТМ «Природа» дарує можливість придбати модель з бажаними додатковими функціями. Дряпка ДОО - це компактний стійка майданчик, обтягнута штучним хутром із стовпчиком. Обмотка стовпчика виготовлена з сизалю - натурального міцного волокна, яке має привабливий вигляд і довго служить. Дряпка добре чиститься від шерсті, її легко перенести з одного приміщення в інше або перевезти на дачу. Забезпечте собі душевний спокій і порядок в будинку, а вихованця - місцем для активних ігор і комфортного відпочинку!
Дряпка «Фелікс» МІКС 4823082429578
*Колір в асортименті Дряпка - необхідний аксесуар у будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і для її задоволення вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна ганчірка дасть змогу вирішити відразу два завдання: Задовольнити бажання кішки поточити кігті; Зберегти в цілості меблі, стіни, килими та інші предмети; Дряпка "Фелікс" - це компактний стійкий майданчик, обтягнутий штучним хутром нерпи або повстю зі стовпчиком-кігтеточкою. Зверху на стовпчику закріплений майданчик для відпочинку улюбленця. Обмотка стовпчика виготовлена з джуту - натурального міцного волокна. Дряпка легко чиститься від шерсті. Щоб вашому вихованцеві було веселіше, на верхньому майданчику дряпки закріплена на шнурках іграшка. Подаруйте своєму муркотуну місце для активних ігор і комфортного відпочинку!
Дряпка Природа Д01 стовпчик 67см сіра 4820157402825
Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна дряпка дозволить вирішити відразу два завдання: задовольнити бажання кішки поточити кігті; зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. При виборі дряпки власники котів беруть до уваги не тільки практичність і ціну, але і форму, колір, зовнішній вигляд, матеріали. Широкий вибір дряпок ТМ «Природа» дарує можливість придбати модель з бажаними додатковими функціями. Модель ДО1 відмінно підходить для дорослих улюбленців. Вони зможуть і кігтики поточити в своє задоволення, і пострибати за помпоном на шнурку - це можливо завдяки досить високому стовпчику, що дозволяє котику зробити «потягусі» і погратися. Обмотка стовпчика зроблена з якісного натурального сизалю, оббивка – міцне штучне хутро, яке легко піддається чищенню.
Дряпка Природа Д01 стовпчик 67см бежева 4820157402801
Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна дряпка дозволить вирішити відразу два завдання: задовольнити бажання кішки поточити кігті; зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. При виборі дряпки власники котів беруть до уваги не тільки практичність і ціну, але і форму, колір, зовнішній вигляд, матеріали. Широкий вибір дряпок ТМ «Природа» дарує можливість придбати модель з бажаними додатковими функціями. Модель ДО1 відмінно підходить для дорослих улюбленців. Вони зможуть і кігтики поточити в своє задоволення, і пострибати за помпоном на шнурку - це можливо завдяки досить високому стовпчику, що дозволяє котику зробити «потягусі» і погратися.
Дряпка Природа «Фелікс» джут світло-сіре хутро баранчик 4823082425259
Дряпка «Фелікс» – це компактний стійкий майданчик, обтягнутий штучним хутром, зі стовпчиком-кігтеточкою. Зверху на стовпчику закріплений майданчик для відпочинку улюбленця. Обмотка стовпчика виготовлена ​​із джуту – натурального міцного волокна. Грязька легко чиститься від шерсті. Щоб вашому вихованцю було веселіше, на верхньому майданчику ганчірки закріплені на шнурках дві іграшки - мишка та помпон. Штучне хутро «баранчик» надзвичайно м'яке і приємне на дотик, тому ганчірка стане не тільки улюбленою іграшкою, а й затишним місцем відпочинку. Подаруйте своєму мурлику місцем для активних ігор та комфортного відпочинку!
Дряпка Природа Валентинка червона 4820157402511
Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна дряпка дозволить вирішити відразу два завдання: задовольнити бажання кішки поточити кігті; зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. Дряпка подарує кішці будь-якого віку море задоволення, стане чудовим місцем для активних ігор. Обираючи дряпку, власники котів беруть до уваги не тільки практичність і ціну, але і форму, колір, зовнішній вигляд, матеріали. Широкий вибір дряпок ТМ «Природа» дарує можливість придбати модель з бажаними додатковими функціями. Дряпка «Валентинка» - чудовий подарунок вихованцеві, свідчення вашої любові і турботи про нього. Стійку основу в формі сердечка оброблено червоним штучним хутром. Стовпчик з обмоткою з якісного сизалю - натурального матеріалу, довговічного і стійкого до дряпання - доповнено іграшкою-помпоном на шнурку. Таким чином ваш улюбленець зможе поточити кігтики, погратися, поки ви зайняті.
Дряпка Природа ДУ настінна кутова бежева 4820157403419
Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна дряпка дозволить вирішити відразу два завдання: задовольнити бажання кішки поточити кігті; зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. Планка-дряпка з обмоткою з натурального сизаля може бути розміщена на підлокітнику крісла або дивана, закріпелена за допомогою металевих петель на іншій поверхні, де буде зручно і вам, і вашому вихованцеві. Сизаль стійкий до подряпин, не дає дрібних волокон і пилу, тому прибирати після котика буде легко.
Дряпка Природа Лофт сіра 4823082420698
Царапка виготовлена із сизалю - натурального безпечного волокна, отриманого з листя агави. Воно міцне, не дає пилу, не вбирає вологу і запахи та має естетично привабливий вигляд. Переваги: Стильний лаконічний дизайн; Впишеться в будь-який інтер'єр; Підходить для кошенят і дорослих котів; Проста у використанні та надійна. Ідеальний варіант для котика і його господарів - компактна царапка-стовпчик, довжину якої можна регулювати самостійно і встановлювати в зручному для улюбленця місці! Царапку можна поставити під стіл, підвіконня, полицю, - туди, де котик любить проводити час. Унікальна особливість царапинки: довжина стовпчика регулюється, тож можна буде надійно зафіксувати її між будь-якими поверхнями, вона не ковзатиме та не падатиме. Особливо зручно розміщувати царапину під столом - тоді котик почуватиметься комфортно поруч із господарем, а вам не заважатиме, оскільки буде зайнятий заточуванням кігтиків.
Дряпка Природа Д04 стовпчик 67 см з 4-ма бубонами сіра 4820157402924
Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна дряпка дозволить вирішити відразу два завдання: Задовольнити бажання кішки поточити кігті. Зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. Обираючи дряпку, власники котів беруть до уваги не тільки практичність і ціну, але і форму, колір, зовнішній вигляд, матеріали. Широкий вибір дряпок ТМ «Природа» дарує можливість придбати модель з бажаними додатковими функціями. Дряпка ДО4 - справжній атракціон для кошенят і дорослих котів: тут можна точити кігті, потягуватися, грати з чотирма помпонами, а потім відпочивати на просторій підставці, обтягнутій м'яким штучним хутром. Завдяки тому, що стовпчик обмотаний сизалем - натуральним шнуром з волокна агави - він прослужить довго і не буде розсипатися на дрібні волокна, які важко прибирати. Підставка широка, міцна і стійка, прекрасно витримає пустощі найактивніших вихованців. Порадуйте муркотику чудову дряпку з іграшками-помпонами
Дряпка Природа Д02 Клоун стовпчик 70см жовто-коричнева 4820157402870
Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна дряпка дозволить вирішити відразу два завдання: задовольнити бажання кішки поточити кігті; зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. Дряпка подарує дорослим котам і кошенятам масу задоволення, стане чудовим місцем для ігор, дозволить пострибати і поточити кігтики, не зіпсувавши при цьому меблі та інші предмети інтер'єру. Великий вибір кольорів, універсальна форма, простота конструкції робить дряпку «Клоун» оптимальним вибором для тих, у кого в будинку є активний і веселий котик. Конструкція прекрасно впишеться в будь-який інтер'єр. Дряпка стійка, стовпчик обмотаний сизалем - натуральний волокном, яке відрізняється високою міцністю, тому служить довго. Два помпона на шнурках будуть чудовою розвагою для муркотика, а якщо у вас два вихованця - вони зможуть дружно гратися разом.
Дряпка Природа Д04 стовпчик 67 см з 4-ма бубонами бежева 4820157402931
Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна дряпка дозволить вирішити відразу два завдання: задовольнити бажання кішки поточити кігті; зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. Обираючи дряпку, власники котів беруть до уваги не тільки практичність і ціну, але і форму, колір, зовнішній вигляд, матеріали. Широкий вибір дряпок ТМ «Природа» дарує можливість придбати модель з бажаними додатковими функціями. Дряпка ДО4 - справжній атракціон для кошенят і дорослих котів: тут можна точити кігті, потягуватися, грати з чотирма помпонами, а потім відпочивати на просторій підставці, обтягнутій м'яким штучним хутром. Завдяки тому, що стовпчик обмотаний сизалем - натуральним шнуром з волокна агави - він прослужить довго і не буде розсипатися на дрібні волокна, які важко прибирати. Підставка широка, міцна і стійка, прекрасно витримає пустощі найактивніших вихованців. Порадуйте муркотику чудову дряпку з іграшками-помпонами!
Дряпка Природа Д04-Лапка стовпчик 67 см з 4-ма бубонами 4820157402962
Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна дряпка дозволить вирішити відразу два завдання: Задовольнити бажання кішки поточити кігті. Зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. Обираючи дряпку, власники котів беруть до уваги не тільки практичність і ціну, але і форму, колір, зовнішній вигляд, матеріали. Широкий вибір дряпок ТМ «Природа» дарує можливість придбати модель з бажаними додатковими функціями. Дряпка ДО4 - справжній атракціон для кошенят і дорослих котів: тут можна точити кігті, потягуватися, грати з чотирма помпонами, а потім відпочивати на просторій підставці, обтягнутій м'яким штучним хутром. Завдяки тому, що стовпчик обмотаний сизалем - натуральним шнуром з волокна агави - він прослужить довго і не буде розсипатися на дрібні волокна, які важко прибирати. Підставка широка, міцна і стійка, прекрасно витримає пустощі найактивніших вихованців. Порадуйте муркотику чудову дряпку з іграшками-помпонами
Дряпка Природа Мишка - стовпчик 50см сіра 4823082403752
Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна Дряпки дозволить вирішити відразу два завдання: задовольнити бажання кішки поточити кігті; зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. Обираючи дряпку, власники котів беруть до уваги не тільки практичність і ціну, але і форму, колір, зовнішній вигляд, матеріали. Широкий вибір дряпок ТМ «Природа» дарує можливість придбати модель з бажаними додатковими функціями. Коти і кошенята отримають масу задоволення, граючи з дряпкою, адже тут можна не тільки точити кігтики, а й пограти з помпоном, посмикати «мишку» за хвіст і вушка. Підставка дряпки «Мишка» міцна і стійка, обмотка стовпчика виготовлена з сизалю - натурального волокна агави, яке є абсолютно натуральним і безпечним, а також довго витримує дряпання навіть дуже активних вихованців.
Дряпка Природа Д1 з будкою сіра 4820157403068
Дряпка Природа з будиночком «Д1» (сіра) стане чудовим подарунком для вашого улюбленця, бо це – дивовижний розважальний аксесуар для котів! Відомий виробник зоотоварів знає, що необхідно вашому улюбленцю, а тому, купуючи Дряпка Природа з будиночком «Д1» (сіра), ви отримуєте чудовий аксесуар для розвитку кота! Особливості дряпки: Компактна. Зручна. Безпечна. Підходить для всіх порід. Сприяє розвитку і точінню кігтів. Збереже від пошкоджень меблі та речі. Подарує тварині гарний настрій. Дряпка Природа з будиночком «Д1» (сіра) у формі стовпа не займе багато місця удома і гармонічно впишеться в інтер'єр. Зручна форма дозволе без проблем точити кігті і задовольняти інстинкти, викликаючи інтерес у кота, та розвиваючи його! Ваш улюбленець отримає іграшку, з якою він зможе весело та корисно проводити час!
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   12  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на кігтеточила для кішок Priroda. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити кігтеточило для кішки Priroda в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на кігтеточила для кішок Priroda. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія