искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 50 моделей:
| Yato Сбросить все
Пистолет для монтажной пены Yato (YT-6740)
* Производитель YATO * Страна торговой марки Польша * Страна-производитель - * Гарантия - * Артикул YT-6740
Пистолет для монтажной пены Yato (YT-67441)
* Производитель YATO * Страна торговой марки Польша * Страна-производитель Польша * Гарантия - * Артикул YT-67441
Пистолет для монтажной пены Yato (YT-6743)
* Производитель YATO * Страна торговой марки Польша * Страна-производитель - * Гарантия - * Артикул YT-6743
Пистолет для монтажной пены Yato (YT-6741)
* Производитель YATO * Страна торговой марки Польша * Страна-производитель - * Гарантия - * Артикул YT-6741
Пистолет для монтажной пены Yato (YT-67460)
* Производитель YATO * Страна торговой марки Польша * Страна-производитель Польша * Гарантия - * Артикул YT-67460
Пистолет для монтажной пены Yato (YT-67433)
* Производитель YATO * Страна торговой марки Польша * Страна-производитель Польша * Гарантия - * Артикул YT-67433
Пистолет для монтажной пены Yato (YT-67421)
* Производитель YATO * Страна торговой марки Польша * Страна-производитель Польша * Гарантия - * Артикул YT-67421
Пистолет для монтажной пены Yato (YT-6745)
* Производитель YATO * Страна торговой марки Польша * Страна-производитель - * Гарантия - * Артикул YT-6745
Yato YT-52622
Набір із 14 насадок для нанесення силіконів або інших густих мас. Використовується для затирання або оздоблення поверхні. - Виготовлений з нержавіючої сталі SS 304. - Діаметри сопла: 5, 6, 7, 9, 10, 12, 13, 16, 20, 25, 26, 28, 30, 35 мм Параметри - Матеріал: нержавіюча сталь 304. - Застосування: для нанесення силікону або інших густих мас. - Діаметр сопла: 5 | 6 | 7 | 9 | 10 | 12 | 13 | 16 | 20 | 25 | 26 | 28 | 30 | 35мм.
Yato YT-6740
Пістолет YATO YT-6740 призначений для нанесення поліуретанових пін. Висока якість - завдяки використанню відповідних якісних матеріалів із нержавіючої сталі, алюмінію та латуні. Елементи, найбільш схильні до забруднення та пошкоджень внаслідок агресивної дії піни та корозії, додатково захищені тефлоновим покриттям. Для ефективного нанесення пінополіуретанів. - Матеріал: алюміній, латунь, нержавіюча сталь. - Використання: будівельні, монтажні роботи, ізоляційні роботи. - Матеріал ручки: ПВХ.
Yato YT-67570
Посилений пістолет для спеціальних тюбиків YATO YT-67570 підвищеної місткості, використовується найчастіше з клеєм або смолами. Він відрізняється якістю виготовлення, ефективною роботою і гарним зовнішнім виглядом. Він має потрійний поршневий шток, пристосований для стиснення мас з високою щільністю. Він підтримує труби розміром 225 x 60 мм. Як використовувати: Витягніть плунжер якнайдалі і помістіть трубку в станину соковижималки так, щоб плунжер знаходився якомога ближче до його дну. Обережно натиснувши на спусковий важіль, притиснути поршень на дно трубки, видавлюючи масу через отвір на її кінці.
Yato YT-6743
Пістолет для монтажної піни YATO YT-6743 призначений для нанесення пінополіуретану зі стандартних різьбових балонів. Використання пістолета полегшує виконання таких робіт, як: герметизація, встановлення вікон та дверей, заповнення проміжків в ізоляції, ущільнення та утеплення перегородкових стін та утеплення стін та дахів. Особливості пістолета для монтажної піни YATO YT-6743 -
Yato YT-67441
Пістолет для пінополіуретану YT-67441, корпус з литого під тиском алюмінію. Особливістю цього пістолета є ергономічна ручка для регулювання потоку піни, розташована таким чином, щоб можна було регулювати її однією рукою під час її потоку. Ручка покрита двокомпонентним матеріалом. Головний клапан містить кулю з PTFE для виняткової герметичності і терміну служби пістолета.
Yato YT-6741
Пістолет YATO YT-6741 призначений для нанесення поліуретанових пін. Висока якість - завдяки використанню відповідних якісних матеріалів із нержавіючої сталі, алюмінію та латуні. Елементи, найбільш схильні до забруднення та пошкоджень внаслідок агресивної дії піни та корозії, додатково захищені тефлоновим покриттям. Для ефективного нанесення пінополіуретанів. - Матеріал: мідь, нержавіюча сталь. - Використання: будівельні, монтажні роботи, ізоляційні роботи. - Матеріал ручки: ПВХ.
Yato YT-67460
Пістолет для пінополіуретану зі списом 500 мм. Литий алюмінієвий корпус. Має велику зручну ручку для регулювання потоку піни. Ручка оброблена двокомпонентним матеріалом. Головний клапан з кулькою з PTFE для забезпечення герметичності і терміну служби пістолета. Кошик тримача пістолета покритийшаром PTFE. Насадка довжиною 500 мм полегшує нанесення піни в важкодоступних місцях. Призначений для використання точного нанесення піни, особливо у важкодоступних місцях.
Yato YT-67583
Контейнер з алюмінієвої трубки довжиною 380 мм об'ємом 1 л оснащений механізмом дуже сильного тиску.У комплект входять три різних насадки для нанесення маси, запасний поршень і спеціально профільоване лезо для нанесення маси.
Yato YT-67433
Сучасний якісний пістолет-розпилювач для нанесення піни. Ці матеріали, виготовлені з алюмінію і латуні, забезпечують малу вагу і тривалий термін служби. Корпус повністю захищений покриттям з PTFE, яке знижує адгезію пен і полегшує очистку. Звертає на себе увагу інноваційне рішення для регулювання потоку піни: регулювальний гвинт розташований таким чином, що їм можна керувати однією рукою великим пальцем, не перериваючи нанесення. Призначений для точного нанесення пінополіуретану з типових угвинчуватися циліндрів. Вага монтажного пістолета становить 363 грамів.
Yato YT-67421
Пістолет для піни YT-67421, корпус з литого під тиском алюмінію. Особливістю цього пістолета є ергономічна ручка для регулювання потоку піни, розташована таким чином, щоб можна було регулювати її однією рукою під час її потоку. Ручка покрита двокомпонентним матеріалом. Головний клапан містить кулю з PTFE для виняткової герметичності і терміну служби пістолета. Вся поверхня покрита шаром антиадгезійних пінопласту PTFE.
Yato YT-6745
Пістолет YATO YT-6745 призначений для нанесення пінополіуретанів. Висока якість - завдяки використанню відповідних якісних матеріалів з нержавіючої сталі, алюмінію і латуні. Компоненти, найбільш схильні до зносу в результаті піноутворення і корозії, були додатково захищені покриттям з PTFE.
Yato YT-67560
Посилений пістолет для спеціальних тюбиків зі збільшеною ємністю зазвичай з використанням клею або смол відрізняється міцною обробкою, ефективною роботою і гарним зовнішнім виглядом. Має потрійний шток поршня, пристосований для стиснення мас з високою щільністю. Він підтримує труби розміром 225 x 70 мм. Як використовувати: Витягніть плунжер якнайдалі і помістіть трубку в станину соковижималки так, щоб плунжер знаходився якомога ближче до його дну. Обережно натиснувши на спусковий важіль, притиснути поршень на дно трубки, видавлюючи масу через отвір на її кінці.
Yato YT-23640
Пневматичний пістолет для піни / піноутворювач призначений для очищення кузовів автомобілів, причепів вантажних автомобілів, деталей автомобілів та інших елементів, стійких до миття з активною піною. - Виготовлений з легкого і міцного алюмінію - Ємність бака: 1 л - Максимальний робочий тиск: 0,62 МПа - Витрата повітря: 113 л / хв - Перемикач клапана дозволяє контролювати надходження рідини з бака - Стандартне з'єднання - Прецизійна форсунка довжиною 220 мм, в тому числі для важкодоступних місць при чищенні двигуна автомобіля
Yato YT-23641
Пневматичний пістолет для піни/піноутворювач призначений для очищення кузовів автомобілів, причепів вантажних автомобілів, деталей автомобілів та інших елементів, стійких до миття з активною піною. - Виготовлений з легкого і міцного алюмінію - Ємність бака: 1 л - Максимальний робочий тиск: 0,62 МПа - Витрата повітря: 113 л / хв - Перемикач клапана дозволяє контролювати надходження рідини з бака - Стандартне з'єднання - Створює щільну і суху піну, яка довше залишається на очищеній поверхні - Широкий наконечник полегшує нанесення піни на великі поверхні, наприклад, при митті тіла
Пістолет для піни YATO YT-6740
Пістолет Для Монтажної Піни YATO (YT-6740)
Предыдущая   Следующая
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на пистолеты для монтажной пены Yato. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить пистолет для монтажной пены Yato в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на пистолеты для монтажной пены Yato. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История