шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Тип волосся
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 396 моделей:
| для об'єму Скинути все
Шампунь Sante Ягоди годжі та нейтральна хна для об'єму 250 мл (40250890848
Призначення - зволоження, надання об'єму, розгладження, очищення, живлення волосся, для пом'якшення волосся, Тип волосся - для всіх типів волосся, Стать - унісекс, Об`єм/Вага - 250 мл, клас косметики - органічна
Schwarzkopf Schauma Herbs & Volume шампунь для рідкого та тонкого волосся
Schwarzkopf Schauma Herbs & Volume, 400 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Schwarzkopf Schauma Herbs & Volume допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся дарує волоссю ніжний аромат надає блиску й об'єму доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Шампунь Tresemme Beauty-full Volume для додавання об'єму 400мл 871044
Все ще мучаєтеся з тонкими, тьмяними та неживими пасмами? Втомилися щоранку намагатися підняти локони брашем? Перепробували бігуді, пінку, гель, начіс і навіть гофре, а бажаного ефекту все немає? Beauty Full Volume Shampoo – справжній порятунок для доглянутих леді, які вже зневірилися у б'юті-послугах.
Кондиціонер для волосся Tresemme Beauty-full Volume Для додавання об'
Втомилися безрезультатно боротися з позбавленим об'єму волоссям? Використовуйте революційну методику зворотного миття голови від Tresemme. У цьому допоможе кондиціонер для надання волоссю об'єму Beauty-full Volume. Як діє? Кондиціонер використовують у незвичному порядку при митті голови - тепер він є кроком № 1 у триступеневій системі догляду за волоссям. Завдяки технологіям Fleximax Volumizer і Fibre Polishing Actives, використаним у формулі кондиціонера, він робить волосся гладким, пружним і піднімає його біля коріння. При цьому його дія зберігається на волоссі навіть після застосування шампуню. Результат використання кондиціонера Beauty-full Volume від TRESemme: дзеркальний блиск волосся; гладкість та слухняність; хороший прикореневий об'єм, що зберігається до наступної процедури миття голови. Застосування: Масажуючи, нанесіть на вологе волосся відразу після миття, ретельно змийте. Використовуйте регулярно.
Шампунь для надання волоссю об`єму Brelil Numero з екстрактом асаї 300мл 8
Шампунь для додання об'єму з екстрактом Асаї Brelil Numero Full Volume Shampoo являє собою доглядовий і очищувальний засіб для шикарної шевелюри. Формула продукту насичена витяжкою з ягід Асаї. Вона надає живлення і зволоження без обтяження. Після неї гребінець легко ковзає по блискучому, розсипчастому волоссю. Складники формують захисний шар від УФ. Склад продукту є джерелом вітамінів, мікроелементів і амінокислот. Це забезпечує шевелюрі гладкість, слухняність і шовковистість. Подаруйте своєму волоссю гідний догляд за допомогою цього насиченого шампуню.
Шампунь "Volume. Зволоження та об'єм" ТМ" O'shy" 1л 482019550830
Активний комплекс на основі протеїнів шовку, екстракту меду, хмелю та висівок пшениці відновлює структуру волосся, робить його більш еластичним та пружним, повертаючи волоссю об'єм та природне сяйво. М'який шампунь ніжно очищає шкіру голови.
Кондиціонер "Volume. Зволоження та об'єм" ТМ "O'shy" 1л 48201955
Полегшує розчісування тонкого і ослабленого волосся, не обтяжуючи його. Робить волосся сильнішим, слухняним і шовковистим, надає об'єм. Протеїни шовку та екстракт висівок живлять локони, сприяють формуванню кератину, посилюють природний блиск і захищають волосся від зовнішнього впливу, екстракт календули зволожує та зміцнює їх по всій довжині. Склад: Aqua, Hydrolyzed Silk, Mel Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Triticum Vulgare Bran Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Amodimethicone, Trimonium Chloride, , Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool.
Шампунь для нормального та тонкого волосся Syoss Men Volume 440мл 90001012
Шампунь Syoss men volume для нормального та тонкого волосся. Інноваційна формула забезпечує помітно густе на вигляд волосся, надає текстури та стійкості. Особливості: Для нормального і тонкого волосся Ефект: надає текстуру, волосся густіше на вигляд Очищення: ефективно очищає волосся і шкіру голови Натуральні інгредієнти: 90% інгредієнтів природного походження (включно з водою) Турбота про навколишнє середовище: пляшка на 100% виробляється з вторинної сировини (за винятком кришки та етикетки)
SYOSS Шампунь PURE VOLUME 440мл 9000101277579
Переваги Шампунь Syoss Pure Volume – ніжна міцелярна формула для нормального та тонкого волосся, яка надає волоссю об'єму та еластичності під час щоденного догляду. Високоефективні формули розроблені з майстерністю, згідно з японськими стандартами краси. Природні компоненти з AMINO COMPLEX допомагають зберігати волосся міцним і здоровим на вигляд. Розроблений з турботою про тебе Без силіконів, парабенів, мінеральних масел і штучних барвників Продукт сертифікований ECARF Розроблений з турботою про навколишнє середовище Ecolable ЄС означає, що продукт має знижений вплив на довкілля Пляшка на 25% виготовлена з вторинної сировини, за винятком кришки
Kallos KJMN Volume шампунь для об'єму 1000 мл
Kallos KJMN Volume, 1000 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Kallos KJMN Volume допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Маска для надання волоссю об`єму Brelil Numero з екстрактом асаї 300мл 801
Розкішні та блискучі локони предмет мрій жінок і об'єкт захоплення чоловіків. Для того, щоб зачіска довгий час тримала форму, а укладка була об'ємною, необхідний якісний косметичний засіб. Торгова марка Brelil представляє вашій увазі універсальну маску для додання об'єму з екстрактом Асаї. Екстракт цих ягід має масу корисних властивостей і відновлює структуру волосся. Маска глибоко проникає в шкіру голови і живить волосяні цибулини. Засіб надає волоссю неймовірний об'єм і робить його шовковистим і блискучим. З цим косметичним засобом ослаблене і тьмяне волосся знову набуває природного блиску і шикарного об'єму. Використання маски Brelil подарує вам густі та розкішні локони без особливих зусиль.
Pantene Pro-V Extra Volume шампунь для об'єму волосся 3в1 360 мл
Pantene Pro-V Extra Volume, 360 мл, Бальзами для волосся для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Pantene Pro-V Extra Volume допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: надає блиску й об'єму дарує волоссю ніжний аромат очищає волосся та шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Pantene Pro-V Extra Volume шампунь для об'єму волосся 400 мл
Pantene Pro-V Extra Volume, 400 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Pantene Pro-V Extra Volume допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Herbal Essences Orange Scent Volume шампунь для тонкого волосся 350 мл
Herbal Essences Orange Scent Volume, 350 мл, Шампуні унісекс, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Herbal Essences Orange Scent Volume допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся інтенсивно зволожує надає волоссю шовковистості надає блиску й об'єму заспокоює шкіру голови усуває забруднення з волосся й шкіри голови Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Syoss Keratin спрей термозахист для волосся для збільшення об'єму 200 мл
Syoss Keratin, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Засіб для термоукладки волосся Syoss Keratin забезпечує волоссю ефективний захист від шкідливих впливів високих температур. Властивості: природна фіксація забезпечує ефективний захист під час термоукладки волосся не склеює волосся та не обтяжує його волосся виглядає пишнішим і густішим швидко та легко наноситься волосся залишається еластичним Спосіб використання: Розпиліть відповідну кількість на волосся перед застосуванням фена, плойки чи вирівнювача.
Batiste Fruity & Cheeky Cherry сухий шампунь для об'єму та блиску 200 мл
Batiste Fruity & Cheeky Cherry, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Batiste Fruity & Cheeky Cherry – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала усуває забруднення надає волоссю приємного аромату створює сильний і пишний об'єм
Batiste Heavenly Volume сухий шампунь для об'єму та блиску 200 мл
Batiste Heavenly Volume, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Heavenly Volume повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: подовжує ефект вимитого волосся освіжає та надихає поглинає надлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм надає волоссю енергії та блиску Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
TRESemmé 24h Volume кондиціонер для об'єму слабкого волосся Pro Style Tech
TRESemmé 24h Volume, 400 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер TRESemmé 24h Volume . Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування не обтяжує волосся піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим надає волоссю пружності й об'єму Склад: шовк Спосіб використання: Для найкращого ефекту використовуйте в комбінації зі шампунем із цієї ж серії.
Kallos LAB 35 Volume and Gloss шампунь для об'єму для блиску та шовковисто
Kallos LAB 35 Volume and Gloss, 500 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos LAB 35 Volume and Gloss ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Beauty Jar Bravocado очищуючий шампунь для об'єму 250 мл
Beauty Jar Bravocado, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Beauty Jar Bravocado ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму дарує волоссю ніжний аромат Склад: містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
John Frieda Volume Lift Touchably Full шампунь для об'єму 250 мл
John Frieda Volume Lift Touchably Full, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь John Frieda Volume Lift Touchably Full допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Herbal Essences Orange Scent Volume кондиціонер для тонкого волосся 250 мл
Herbal Essences Orange Scent Volume, 250 мл, Кондиціонери для волосся унісекс, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер Herbal Essences Orange Scent Volume. Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження забезпечує волоссю сяючий блиск зміцнює корені волосся захищає волосся від пошкодження надає волоссю пружності й об'єму Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
TRESemmé Day 2 Volumising освіжаючий сухий шампунь для об'єму 250 мл
TRESemmé Day 2 Volumising, 250 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь TRESemmé Day 2 Volumising повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм надає форму та забезпечує легку фіксацію освіжає та надихає Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
got2b PowderFull моделююча пудра для досконалого об'єму 10 гр
got2b PowderFull, 10 гр, Стайлінгові засоби для жінок, Відчуваєте, що вашому волоссю бракує об’єму й форми? Пудра для волосся got2b PowderFull забезпечує і те, й інше. Вона піднімає волосся від коренів, тому воно миттєво набуває густого й пишного вигляду. За допомогою цього засобу можна швидко й легко досягти об’єму, ніби щойно з салону. Надайте волоссю свіжого, невимушеного й акуратного вигляду навіть без складного укладання і миття. Властивості: натуральний об'єм і матовий вигляд у одному не обтяжує волосся після використання середній рівень фіксації Спосіб використання: Нанесіть на корені волосся. Легко масажуючи, сформуйте бажану зачіску.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   17  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуні (косметика для волосся). Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шампунь в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шампуні (косметика для волосся). До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія