шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 82 моделей:
| Dove Скинути все
Крем-гель для душу Dove Глибоке живлення та зволоження 225 мл
Крем-гель для душу Dove Відновлення з рожевою глиною, 250 мл
Крем-гель для душу Dove Відновлення, 225 мл
Гель для душу Dove Антистрес з блакитною ромашкою та вівсяним молоком 250
Крем-гель для душу Dove Ритуал краси пробудження, 225 мл
Крем-гель для душу Dove Сяйво шкіри, 225 мл
Гель для душу Dove Омолодження Вишня та молочко чіа, 450 мл
Крем-гель для душу Dove Дотик свіжости, 450 мл
Гель для душу Dove Men Чистота та комфорт 250 мл
Гель для душу Dove Ритуал краси Живлення з екстрактом гібіскусу та какао,
Крем-гель для душа Dove Зволожуючий догляд, 500 мл
Гель для душу Dove Men+Care Чистота та Комфорт, 400 мл
Гель для душу Dove Антистрес з блакитною ромашкою та вівсяним молоком, 720
Dove Reviving Pomegranate & Hibiscus поживний гель для душу 250 мл
Dove Reviving Pomegranate & Hibiscus, 250 мл, Гелі для душу для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Dove Reviving Pomegranate & Hibiscus допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень живить шкіру та піклується про неї повертає шкірі відчуття комфорту Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Dove Deeply Nourishing поживний гель для душу 225 мл
Dove Deeply Nourishing, 225 мл, Гелі для душу для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Dove Deeply Nourishing допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень живить шкіру та піклується про неї пом'якшує та підвищує еластичність шкіри інтенсивно зволожує робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Гель для душу Dove Фісташковий крем та магнолія 250мл 8712561645256
Чи замислювалися ви коли-небудь щодо того, що шкірі під час прийняття душу або ванни необхідне не тільки очищення. Наш покрив потребує регулярного зволоження й якісного живлення, адже тільки тоді він зможе радувати нас своєю бархатистістю, гладкістю, довго зберігати молодість і привабливість. Фахівці відомої торговельної марки Dove знають, як задовольнити потреби шкіри. Формула крем-гелю для душу «Фісташковий крем і магнолія» Dove - це поєднання делікатного очищувального засобу і ніжного крему в одному флаконі. Компоненти його складу підтримують здоров'я і тонус шкіри, насичують вологою, роблять її гладенькою і м'якою. Навіть через деякий час після водних процедур ви зможете відчувати дивовижний аромат крем-гелю для душу Dove. Склад: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Lauric Acid, Hydrogenated Soybean Oil, Sodium Lauroyl Glycinate, Sodium Lauroyl Isethionate, Glycerin, Parfum, Pistacia Vera Seed Extract, Magnolia Liliflora Flower Extract, Sorbitol, He.  
Крем-гель для душу Dove Надихаючий з олією авокадо 225мл 8720181222467
1/4 зволожуючого крему у складі М'яка і гладка шкіра відразу після душу Бережний догляд та природні інгредієнти. Секрети краси Центральної Америки, надихнули нас на створення крем-гелю для душу Dove Ритуал краси Харчування з маслом авокадо та екстрактом календули. Доглядає формула з маслом авокадо і екстрактом календули тонізує і живить Вашу шкіру, роблячи її м'якшою і гладкішою відразу після душу. Подаруйте своїй шкірі глибоке* живлення та наповніть її енергією разом із крем-гелем для душу Dove Ритуали краси з олією авокадо та екстрактом календули. Застосування: Нанесіть на мочалку або долоню. Спіньте. Розподіліть по всьому тілу. Змийте водою. Склад: Aqua, Sodium Lauroyl Glycinate, Cocamidpropyl Betaine, Soduim Lauroyl Isethionate, Soduim Chioride, Lauric Acid, Glycerin, Calendula Officinails Flower Extract, Glycine Soja (Soybean) Oil, Oil, BHT, Capric Acid, Caprylic Acid, Carbomer, Iodopropynyl Butylcarbamate, Parfum, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PEG-4, PEG-4 Dilaurate, PEG-4 Laurate, Phenoxyethanol, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Sodium Benzoate, Sodium Sulfate, Stearic Acid, Tetrasodium EDTA, Zinc Oxide, Limonene, Linalool, Cl 17200, Cl 19140, Cl 42090.
Гель для душу Dove Вершкова ваніль та півонія 250мл 8710908285127
Dove безсульфатний крем-гель для душу оновлення Вершкова ваніль і півонія з рожевим маслом Чи може гель для душу одночасно живити шкіру і дарувати справжнє блаженство? Крем-гель для душу Dove з ароматом вершкової ванілі та півонії утворює ніжну хмару кремоподібної піни, що дбайливо очищає Вашу шкіру. Солодкий аромат вершкової ванілі та півонії подарує насолоду та можливість побалувати себе. Особливості: Поживний догляд і захист сухої шкіри Гладка і ніжна шкіра відразу після душу Без сульфатів – не містить SLS/SLES Підходить для щоденного застосування Формула природного зволоження Легко змивається водою. Будь то півгодини наодинці з собою, чашкою чаю і гарною книгою, або розслаблююче заняття йогою, час, який Ви приділяєте собі, – один із найпростіших способів доставити собі задоволення. Однак, коли немає можливості відпочити, лежачи на дивані, витратите кілька хвилин на розслаблюючий душ. А правильно підібраний засіб, який зробить Вашу шкіру ніжною та подарує Вам чудовий аромат, допоможе щодня насолоджуватися хвилинами, проведеними в душі. Чому б не побалувати себе Крем-гелем для душу Dove Вершкова ваніль та півонія? Крем-гель для душу Dove має густу піну та солодкий аромат квітів півонії, який подарує Вам справжню насолоду. М'які компоненти, що очищають, допомагають шкірі підтримувати природний водний баланс, а технологія NutriumMoisture заповнює рівень поживних речовин, необхідних шкірі, завдяки чому вона стає ніжною і гладкою відразу після душу.
Гель для душу Dove Men+Care Свіжість мінералів та шавлії 250мл 87109086897
Отримайте свіжість і енергію з новим гелем для душу та обличчя Dove Men+Care Свіжість мінералів і шавлії! Цей гель для душу, спеціально розроблений для чоловіків, забезпечить вам повне очищення та відчуття бадьорості на тривалий час, не подразнюючи шкіру та не викликаючи сухості. Здоровий вигляд вашої шкіри починається з правильного засобу очищення. Новий гель для душу та обличчя Dove Men+Care Свіжість мінералів і шавлії - це не просто засіб захисту від бруду та поту, це трохи більше. Завдяки технології MicroMoisture, він забезпечує зволоження для більш здорової шкіри. Клінічно доведено, що ця технологія бореться з сухістю шкіри краще, ніж звичайні чоловічі гелі для душу, до того ж Dove Men+Care Свіжість мінералів і шавлії активується безпосередньо на шкірі та легко змивається з тіла. Придбати новий гель для душу та обличчя Dove Men+Care Свіжість мінералів і шавлії - значить вбити одразу кілька зайців. По-перше, забезпечити ефективне щоденне очищення. Адже гель призначений для повсякденного зволоження і живлення шкіри, запобігаючи сухості як на тілі, так і на обличчі. По-друге, ви миттєво відчуєте вибух свіжості, і енергії вистачить на весь день. Особливості: Насичений натуральними освіжаючими інгредієнтами: мінералами та шавлією. Розроблено з урахуванням особливостей чоловічої шкіри. Технологія мікрозволоження запобігає сухості шкіри. Ефективна формула дозволяє гелю для душу легко змиватися. Продукт пройшов дерматологічне тестування. Відчуття свіжості.
Гель для душу Dove Men+Care Чистота та комфорт 250мл 8720181313417
Гель для душу Dove Men+Care Чистота і комфорт містить технологію Micromoisture, яка зволожує та очищає шкіру. У складі цього гелю для душу є поживні речовини для зміцнення шкіри. Підходить для обличчя і тіла. Розроблений спеціально для чоловіків. Спосіб застосування Нанесіть гель на мочалку або долоню, злегка спіньте і розподіліть по всьому тілу, після чого змийте водою піну.
Dove Go Fresh Fresh Touch поживний гель для душу 450 мл
Dove Go Fresh Fresh Touch, 450 мл, Гелі для душу для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Dove Go Fresh Fresh Touch допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою повертає шкірі відчуття комфорту миє шкіру та позбавляє її від забруднень інтенсивно зволожує живить шкіру та піклується про неї Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Dove Nourishing Silk поживний гель для душу для ніжної і гладенької шкіри
Dove Nourishing Silk, 250 мл, Гелі для душу для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Dove Nourishing Silk допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою інтенсивно зволожує повертає шкірі відчуття комфорту миє шкіру та позбавляє її від забруднень живить шкіру та піклується про неї Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Dove Revitalising Ritual відновлюючий гель для душу 400 мл
Dove Revitalising Ritual, 400 мл, Гелі для душу для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Dove Revitalising Ritual допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень пом'якшує та підвищує еластичність шкіри живить шкіру та піклується про неї робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Dove Hydrating Care зволожуючий гель для душу 450 мл
Dove Hydrating Care, 450 мл, Гелі для душу для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Dove Hydrating Care допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень інтенсивно зволожує пом'якшує та підвищує еластичність шкіри Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою.
Попередня   Наступна
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на гель для душу Dove. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити гель для душу Dove в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на гель для душу Dove. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія