шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Стать
Призначення
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 21 моделей:
| Oral-B Скинути все
Ополiскувач для ротової порожнини Oral-B Pro-Expert Professional Protectio
Зубна нитка Oral-B Essential Floss м'ята 50 м
Зубна нитка Oral-b Satin Floss, 25 м
Зубна нитка Oral-B Satin Tape м\'ята 25 м
Тип: Зубна нитка Виробник: Oral-B Призначення: Для міжзубних проміжків
Зубна нитка Oral-B Essential Floss 50м
Тип: Зубна нитка Виробник: Oral-B Призначення: Для міжзубних проміжків
Зубна нитка Oral-B Pro Expert Clinic Line прохолодна м\'ята 25 м
Тип: Зубна нитка Виробник: Oral-B Призначення: Для міжзубних проміжків
Зубная нить Oral-B Super Floss 50 м
Бренд: Oral-B Назначение: Для межзубных промежутков Страна производитель: Германия Тип: Зубная нить
Ополіскувач для ротової порожнини Oral-B 3D White Luxe Perfection 500 мл
Тип: Ополіскувач Виробник: Oral-B Вік: для дорослих Призначення: Відбілювання, Від сухості в ротовій порожнині, Від зубного каменю та зубного нальоту Об'єм, мл: 500 Країна виробник: Німеччина
Oral B Pro Expert Deep Clean освіжаюча зубна паста 75 мл
Oral B Pro Expert Deep Clean, 75 мл, для зміцнення зубної емалі унісекс, Зубна паста Oral B Pro Expert Deep Clean забезпечує комплексний догляд за вашими зубами та яснами. Чистить зуби від зубного нальоту та залишків їжі, піклується про ясна та слизову оболонку ротової порожнини. Властивості: освіжає подих піклується про ясна запобігає виникненню карієсу ретельно чистить зуби запобігає утворенню зубного нальоту запобігає утворенню зубного каменю Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день — уранці й увечері, а також після кожного прийому їжі. Нанесіть невелику кількість пасти на зубну щітку та чистіть зуби принаймні упродовж 2-х хвилин. Ретельно ополосніть ротову порожнину.
Oral B Pro Expert Professional Protection Зубна паста для захисту ясен 75
Oral B Pro Expert Professional Protection, 75 мл, Для комплексного догляду унісекс, Зубна паста Oral B Pro Expert Professional Protection забезпечує комплексний догляд за вашими зубами та яснами. Чистить зуби від зубного нальоту та залишків їжі, піклується про ясна та слизову оболонку ротової порожнини. Властивості: зберігає свіжість подиху знижує чутливість зубів зміцнює зуби бореться з карієсом і зубним нальотом ретельно чистить зуби запобігає утворенню зубного каменю Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день — уранці й увечері, а також після кожного прийому їжі. Нанесіть невелику кількість пасти на зубну щітку та чистіть зуби принаймні упродовж 2-х хвилин. Ретельно ополосніть ротову порожнину.
Oral B Pro Advanced Sensitivity&Gum Calm відбілююча зубна паста 75 мл
Oral B Pro Advanced Sensitivity&Gum Calm, 75 мл, Для свіжого подиху унісекс, Зубна паста Oral B Pro Advanced Sensitivity&Gum Calm в повній мірі піклується про ваші зуби та ясна й гарантує свіжий подих. Властивості: відбілює зуби освіжає подих піклується про ясна чистить зуби Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день — уранці й увечері, а також після кожного прийому їжі.
Oral B Professional Gum Intensive Care & Bacteria Guard зубна паста на осн
Oral B Professional Gum Intensive Care & Bacteria Guard, 75 мл, Для комплексного догляду унісекс, Зубна паста Oral B Professional Gum Intensive Care & Bacteria Guard забезпечує комплексний догляд за вашими зубами та яснами. Чистить зуби від зубного нальоту та залишків їжі, піклується про ясна та слизову оболонку ротової порожнини. Властивості: освіжає подих піклується про ясна чистить зуби запобігає виникненню карієсу Спосіб використання: Чистіть зуби мінімум двічі на день якісною зубною щіткою.
Oral B Pro-Expert Deep Clean рідина для полоскання рота 500 мл
Oral B Pro-Expert Deep Clean, 500 мл, Рідини для полоскання рота унісекс, Рідина для полоскання ротової порожнини Oral B Pro-Expert Deep Clean не лише освіжить ваш подих, але й боротиметься із зубним нальотом і допомагатиме утримувати ваші зуби здоровими. Властивості: підтримує здоров’я ясен знищує бактерії захист від зубного нальоту зберігає свіжість подиху Спосіб використання: Після чищення зубів ополосніть ротову порожнину рідиною для полоскання упродовж доби, як зазначено в інструкції.
Oral B Gum & Enamel Repair Fresh White зубна паста для свіжого подиху 75 м
Oral B Gum & Enamel Repair Fresh White, 75 мл, для зміцнення зубної емалі для чоловіків, Зубна паста Oral B Gum & Enamel Repair Fresh White зміцнює зубну емаль, захищаючи ваші зуби від карієсу та підвищеної чутливості. Властивості: зміцнює зубну емаль освіжає подих запобігає виникненню карієсу регенерує пошкодження зубної емалі Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість пасти на зубну щітку та чистіть зуби принаймні упродовж 2-х хвилин. Ретельно ополосніть ротову порожнину. Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день — уранці й увечері, а також після кожного прийому їжі.
Oral B Enamel Regeneration зубна паста для зміцнення зубної емалі 75 мл
Oral B Enamel Regeneration, 75 мл, Для чутливих зубів унісекс, Завдяки зубній пасті для чутливих зубів Oral B Enamel Regeneration ви зможете насолоджуватись холодними чи гарячими напоями без неприємних відчуттів. Попрощайтеся з підвищеною чутливістю зубів. Властивості: знижує чутливість зубів живить мінералами зубну емаль зміцнює зубну емаль зберігає свіжість подиху Спосіб використання: Застосовуйте за необхідності. Після чищення зубів використовуйте зубну нитку чи міжзубну щітку.
Oral B Pro Expert Healthy Whitening відбілююча зубна паста 75 мл
Oral B Pro Expert Healthy Whitening, 75 мл, для зміцнення зубної емалі унісекс, Зубна паста Oral B Pro Expert Healthy Whitening призначена для делікатного відбілювання зубів. Ефективно видаляє небажану пігментацію із зубів, а за умови регулярного використання подарує вам яскравішу усмішку. Властивості: бореться з карієсом і зубним нальотом піклується про зубну емаль освіжає подих не дряпає зуби піклується про ясна відбілює зуби Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день — уранці й увечері, а також після кожного прийому їжі. Чистіть зуби ретельно принаймні упродовж 2 хвилин. Після чищення зубів використовуйте зубну нитку чи міжзубну щітку.
Oral B 3D White Luxe рідина для полоскання ротової порожнини з відбілюючим
Oral B 3D White Luxe, 500 мл, Рідини для полоскання рота для чоловіків, Рідина для полоскання ротової порожнини Oral B 3D White Luxe підсилює дію відбілювальних зубних паст і повертає блиск вашій усмішці. Властивості: допомагає видаляти зубні плями надовго позбавляє від неприємного запаху з рота знищує бактерії між зубами підтримує відбілювання зубів Спосіб використання: Після чищення зубів ополосніть ротову порожнину рідиною для полоскання упродовж доби, як зазначено в інструкції.
Oral B Gum&Enamel Care рідина для полоскання рота для здоров'я зубів і ясе
Oral B Gum&Enamel Care, 500 мл, рідини для полоскання рота, спреї для чоловіків, Рідина для полоскання ротової порожнини Oral B Gum&Enamel Care не лише освіжить ваш подих, але й боротиметься із зубним нальотом і допомагатиме утримувати ваші зуби здоровими. Властивості: зміцнює емаль підтримує здоров’я ясен зберігає свіжість подиху бореться із виникненням карієсу Спосіб використання: Після чищення зубів ополосніть ротову порожнину рідиною для полоскання упродовж доби, як зазначено в інструкції.
Oral B Professional Enamel Regeneration відбілююча зубна паста 75 мл
Oral B Professional Enamel Regeneration, 75 мл, Відбілюючі зубні пасти унісекс, Зубна паста Oral B Professional Enamel Regeneration призначена для делікатного відбілювання зубів. Ефективно видаляє небажану пігментацію із зубів, а за умови регулярного використання подарує вам яскравішу усмішку. Властивості: відбілює зуби піклується про зубну емаль живить мінералами зубну емаль освіжає подих Спосіб використання: Чистіть зуби ретельно принаймні упродовж 2 хвилин. Після чищення зубів використовуйте зубну нитку чи міжзубну щітку.
Oral B Pro Expert Advanced зубна паста проти карієсу 75 мл
Oral B Pro Expert Advanced, 75 мл, для зміцнення зубної емалі унісекс, Зубна паста Oral B Pro Expert Advanced забезпечує комплексний догляд за вашими зубами та яснами. Чистить зуби від зубного нальоту та залишків їжі, піклується про ясна та слизову оболонку ротової порожнини. Властивості: запобігає утворенню зубного каменю запобігає виникненню карієсу запобігає утворенню зубного нальоту освіжає подих ретельно чистить зуби Спосіб використання: Чистіть зуби мінімум двічі на день якісною зубною щіткою. Нанесіть невелику кількість пасти на зубну щітку та чистіть зуби принаймні упродовж 2-х хвилин. Ретельно ополосніть ротову порожнину.
Oral B Gum & Enamel Repair Original Toothpaste Зубная паста для восстановл
Назначение: Отбеливание, Восстановление, Укрепление десен, Укрепление эмали, Очищение / Класс косметики: Масс-маркет / Возраст: От 18 лет / Объем, мл: 150 / Количество в упаковке, шт: 2 / Страна производитель: Польша

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на зубні пасти й ополіскувачі Oral-B. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити зубна паста / ополіскувач Oral-B в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на зубні пасти й ополіскувачі Oral-B. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія